Helt slut på.

Usch vad ja känner mig trött och less . Helt sjukt och ja ha ändå inte jobbat så mycket , men känner mig så galet klen just nu, vill typ bara hem och duscha och lägga mig i soffan  och bara glo.. 
Men nu är de bara ett litet tag kvar och kämpa :) sen är ja ledig fredag lördag söndag och måndag :) så underbart skönt :) längtar tills jag går hem 😂 
Ikväll ska ja träffa Johanna 💖 

Ha en trevlig påsk och trevlig helg :)  

Sista dagen

Sista dagen innan påsk och påskledigt behöver verkligen få sova ut , jag är så trött.  Så får se vad jg och min pojkvän hittar på :p lär kanske bli ganska lugnt 😉  ha en super bra glad påsk till er alla :) 

Söndag !!

Städat och diskat idag, för idag kommer Johanna till oss för att kika på lägenheten och hälsa på :) det va längsen vi sågs nu.. Helt sjukt!!  
Så har varit en duktig tjej idag och gjort de fint här :D så slipper skämmas 😉 
Och tur jag har världens bästa pojkvän som ha hjälpt mig med att städa i mitt rum :) och tagit upp kläderna från tvätt stugan och vikt :) hehe han är så snäll 😃 i morgon äre måndag igen och jobb :) blev en kort helg ! Jobbade igår :p hehe men tur veckan är kort :) ledig fredag och måndag :) lång ledigt då hehe 😃 ha en bra söndag :) 

RSS 2.0