Käärleek

såå kär, tycker om Ronny så otroligt mycket, trodde aldrig någonsin man kunde tycka om någon såhär mycket som jag tycker om Ronny, mina känslor är verklgen starka och dom växer och växer.
jag gillar verkligen denna kille! :)
 
du och jag, jag och du ! 
puss! (:

tänk på

att vara rädda om det vi har ,hålla hårt i dom vi verkligen älskar ge partnern kärlek och skratt ,tänk.på oss själva och inte bara på alla andra . visa människor respekt vi alla behöver kärlek och glädje !

jag har aldrig riktigt fått känna på den sanna glädjen ,att man skrattat verkligen och ha kul ,och det får jag känna nu ,med Ronny . jag ha aldrig riktigt varit lycklig men lycklig e jag nu med Ronny . aldrig fått känna på att livet kan rulla på i lugn och ro nu njuter jag av Ronnys kärlek som han ger . aldrig haft det så bra som jag ha nu ,jag ha exakt allt . jag mår bra nu !
jag tycker om Ronny verkligen han e så fin !

hoppas alla får en riktigt bra valborg och att alla e rädda om varandra och tar hand om varandra och att ni ha kul !

/// majola !

tisdag (valborg)

kan börja med att i morse då ja vaknade var ja väldigt trött, och ville bara krypa ner undertäcket hos min pojkvän igen, men icket gick det, det var bara att kliva upp och slänga i sig en macka så inte magen skulle kurra sönder under praktiken, och när ja kommer dit så springer alla barnen och skriker och har väldigt kul, (taggad inför party! ) 
jo vi har haft pajamas party :) 
det var väldigt roligt, alla hade med sej massa stora fina gossedjur, och ja det var mycke liv och spring i dem allihopa, vi hade dans, och vi åt popcorn och chips och det var verkligen trevligt :) 
och ikväll ska ja fira valborg med värdens bästa kille, och vi ska först dra till bror, får se vilken stämning som e där. och sen så ev drar vi vidare för att se på någon majbrasa eller något liknande , det får vi se om. 
jag hoppas att alla får sej en kanon bra valborg. shoohej:! :) 

lycka

Johanna kommer och talar om att jag e en riktigt fin person och att jag förtjänade en pressent , hon.brukar aldrig göra något sånt här ,känner mej.väldigt speciell . tack Johanna för både orden och ringen !:) <3
nu är man ute på en.promenad . min älskling cyklar till mej för att vara med mej en kortis och sen.sova ! värdens bästa kväll och värdens lyckligaste att jag ha finaste killen och en väldigt fin tjej ! någon som kom med en gåva till mej en vanlig dag :-D



@Ronny min darling

as nice helg.

första helgen med finaste på länge ! 
jag har saknat den personen så galet mycket, och nu e han äntligen tillbaka till mej och allt känns så underbart bra, jag e verkligen så glad, för att jag får ligga bredvid honom igen, jag e så lycklig att få ha honom nära mej igen, få umgås med honom och få skratta med honom. och bara vara med honom det e det bästa! 
jag gillar verkligen hans personlighet! han e så sööt! :) 
 
min helg, ha varit grymt bra faktiskt, med öle, min älskling, drog på en inflyttningsfest på fredagen.. och satt där och chillade bara, lite skumt folk, men tack ändå alla inblandade . mest min kille tackar ja för, för han gjorde min kväll helt klart <3 . 
lördag blev det mycke slask och gött mycket mat hela dan, middag blev det grillat serverat på bordet, vilket lyyx.. hehe ! :) bara mys hela lördagen:) . vi klättrade på tegsbron. och min lilla sötnoos var så rädd.. aaw :) 
han e så söööt! :) hihi
sen idag ha det bara vart en lugn söndagsmys med älskling. vi har sätt film, spelat lite kort. 
och sen så har jag dammsugat, slängt sängkläderna i tvätten, och nu ska ja bara bädda sängen.. 
och invänta min älskling :) . 
vi ska ev, cykla till maxi idag för att köpa oss goodis, ^^ 
får se vad som händer idag. men jag har i alla fall haft en kanon bra helg! :) 
 
hoppas alla haft en awesome helg ;) 

awesome !

mina dagar nu när älskling e hemma, e riktigt underbara 
jag e så lycklig, och det pirrade som fan  i hela kroppen då jag skulle gå och möta min plutt och när jag stod där, och väntade på att han skulle komma med tåget, så kände jag lyckan i hela kroppen, detta e en kille som ja verkligen gillar riktigt mycket, så därför e ja väldigt rädd om min älskling! :] 
annars har jag haft mej en väldigt lugn och skön vecka.. :)
 
måndag- något trött och seg, men var på praktiken och kämpade på.. väldigt glad och sprallig, för att ja skulle möta upp värdens finaste kille . ! <3 drog en kaffe på stan emd johanna . snackade lite gojja, annars gjorde ja absolut 
städade och tvättade och bytte i sängen för att det skulle vara fint då älskling kom hem :) .! 
 
Tisdag- ledig från praktiken, jobbade in den dagen :) och sen tog jag det bara lugnt! och väntade på att älskling skulle komma till mej! :) . och sen tog vi det väldigt lugnt, han bjöd mej på mat, och vi åt pizza;P sen gick vi på bio och såg på mama! :) den va riktigt grym tyck då ja i alla fall, men jäävlar höll på skit ner mej, alltså snacka om att ja va galet rädd ^^ :O 
 
Onsdag- praktik, och väntade på att älskling skulle komma :) ! och sen så såg vi på film och myste som aldrig förr, jag ha saknat den pojken väldigt mycket ! <3 !
sen for vi och cyklade efter strandpromenaden! :) . det var mysigt (= 
 
Torsdag- vaknar upp , och e värsta trött ligger kvar och drar mej med värdens finaste gullunge . jag e så otroligt lycklig nu! :) jag e så glad, ! <3 sen går jag på praktiken, och min lilla ronnybooy följer med mej till praktiken. skön känsla faktiskt! (=  sen ha jag inte gjort ett skit idag, kom hem käkade lite lunch, glor på datoern, lyssnar på musik, hämtat upp mina kläder från tvättstugan :)  ! och pratar med min lilla älskling på facebook :) ! 
 
sitter och väntar på att han ska dyka upp snart ! :) tänker på honom varenda minut ! <3 

H E J ! ! . . . . .

sitter vid datorn dricker mitt kaffe i lugn och ro, behövde mej en ledig dag. så trött och seg.
idag blir det en lugn och en fantastisk dag med min käraste ! om han bara kunde komma någongång.
ibland då man vill att tiden bara ska komma så kommer den typ aldrig känns det som! 
vill så gärna träffa min lilla plutt NuU 
sitter som en nöjd liten girl. hehe klarade en bana som jag ha hålt på med som fan..^^ och äntligen klarade den nu! och snart kommer min älskling hoppas ja på! : ) 
+ så väger jag nu 61,6 går väldigt segt, men vafan.. det går neråt och känner mej väldigt glaa för att det i alla fall går åt rätt håll! :) 

Älsklling

Önskar min käraste saknade Älskling VÄLKOMMEN HEM bara några stackars timmar kvar så står ja framför dej igen. <3 värdens bästaste och finaste någonsin. ! <3 du ha varit borta alldeles för länge ifrån mej- tycker det är för hemskt att de e sant ^^ shite, jag ha saknat dej i määngder.! och snart får ja verkligen verkligen se dej, hoppar och myser och svävar fram, e det inte lite underbar känsla? joförfån, klart det e en underbar varm känsla och få tillbaka den man gillar allra mest .. ! ha en fortsatt bra kväll allasammans !:) :* 

april mys

solen skiner och jag sitter på balkongen i linne ;) så grymt härligt ,det blåser lite nu . men ändå är det typ varmt tja jag frySer inte än i alla fall !:)




mys

men vill ändå ha sommar !:(

yeaah! söndag !

Sitter här och bara sitter i lugn och ro^^
väntar på att klockan ska ticka iväg så ja ska ta bilen och köra till böleäng för att lämna igen brors bil..
men mor ska även få skjuts till teg så väntar på henne ^^ 
jag e en liten snäll töös^^:) 
skulle egentligen klippt mej^^ men slutade med att ja inte gjorde det, så det får allt vänta..^^ 
har duschat och gjort mej i ordning . 
och om ett dygn så sitter min boyfriend på tåget på väg tillbaka till mej^^
men bara för att jag har praktik och han kommer så sent till umeå.. så får vi allt ta och träffas på tisdag :(
men det duuger ändå. han e så saknad , så omtyckt, så speciell. 
ska bli skönt och få träffa han igen, han får mej och skratta och få mej coh må så bra.
känner mej så trygg och så uppskattad i hans omgivning :) ! han e bäst helt enkelt. 
 
ha en bra söndag nu :) 

hejdåhejdå

lämnat cathe på bussen och sakt hejdå ! nu ligger jag bara på soffan och ha en hel dag framför mej!(:
kan inte förstå att det e i morgon då min plutt sätter sig på tåget,kommer hem till mej !(: och på tisdag ses vi ! Allt ha varit en lång evighet . jag ha Saknat snubben Så sjukt mycket !snart har jag honom här igen det känns galet bra !(: puss

ha en strålande dag !(:

myyyyyys

ha varit en lugn och skön dag idag ,stekte hamburgare till middag.. gjorde en majshamburgare hihi och kebab sås.. så gött.. jag lyckades !:) haha fast inte så svårt och misslyckas med att steka hamburgare ;)
vi ha glott på tv.. spelat kort.. cathe tog ledningen varenda gång typ ! haha xD
sen har vi vart ute och köpt oss lite bara sådär :) nu ligger ja på soffan och myser med min bästavän cathe. ser på en film :) hihi
blir en tidig kväll ikväll, då vi ska typ upp sex i morgon .. för hon åk 06.55 (:
ha en fortsatt bra lördag :)

myser

ligger bara och myser och tar det lugnt i stillheten. snart drar mamma så blir lite egen stund hemma ska bli skönt !:) blir en väldigt lugn och chilla dag idag !:) hihi !:)
jag ha värk i min höft. :(


ja ,visst e jag söööööt !:) ja de tyck ja i alla fall ! och det e huvudsaken att ja tyck det !:) hihi nää.. ha de !:)

vi mår kuung

I går blev det en sjukt trevlig kväll med cathe :) . hihi 
och först var vi bara hos mej och chillade jävel, snackade en massa gojja som har hänt sen senast hon var hos mej! ..
och sen drog vi på tc.. som vi satt och drog en stark och fortsatte bara snacka skit, sen bestämde vi att dra på olles. för att söka rätt på en brud petra. men fann hon ej..
sen träffade vi en massa annat gamlt folt som vi satt coh surrade med i evigheter. kvällen var ung..
men vi hade ändå sjukt kul... 
min älskling ringer. och jag pratar med honom . och blev jäääätte glad för att han ringde mej! :) 
men sen blev det knas, han trodde ja la på och han trodde ja va suir :( . 
han störde mej inte, för att ja bara satt rakt upp och ner. 
hade ändå en grym kväll med cathrine, och det var verkligen bara vi två och det va sköönt! (= 
mår riktigt bra idag. bara cathe som e sjuk,, och baaakis, staackare..:( 
försökte ringa min älskling idag, och så.. men han svarade inte.. :( 
hoppas alla får en sjukt jäääkla najs löööördag! :) 

äntligen fredag

hämtade cathe i morse ,drog på praktiken så seg dag !:( och sen drog ja hem (: och sen drog ja och cathe till metador och åt en varsin rullkebab :) myys ! ja det e jue ändå fredag !:) och sen blire @öle @vine @cider.. nu kör vi som aldrig förr bara jag och lilla cathe får se vad som händer !:) men hittills ha allt varit en chillaar dag.. blir det nog ikväll också . e väldigt trött !:) haha xD
jag och bästa cathe kör på fredags mys !
ha en kungligt bra fredag och trevligheter och trevlighelg hihi :-D jag e för söt ja ;)

boring

idag ha dagen varit väldigt seg och tråkigt ,ha varit inne med grupp barn och dom ha gjort sjöhästar.. och jag ha hjälpt till .. och gick.väldigt långsamt tills kl blev 12.30 nu sitter jag bara och glor och väntar.. väntar.. på att kl ska börja närma sej tre ! så ska ja cykla iväg på ett möte.. ! och sen ska jag hem och äta :-) sen så ska ja träffa Johanna :) sen ska ja hämta brors bil.. sen tanka.. och sen så ska jag hem och soova hihi :-) 4 dagar kvar till älskling kommer hem !!!:) då hoppas jag att han förblir hemma med mej saknar honom så galet mycket !!!:( blir enväldigt Nice helg då cathe kommer till mej !:) får någon och myysa med hihi <3

godamorgonen.!

hejhej,hemskt mycket hej.. jag e trött...

jag vill bara sova.vidare,jag hatar då jag ej tar mej upp 40 min tills ja börjar men hinner jue inte äta någon frukost !..

solen skiner idag ! jag e så lycklig och glad.för att Ronny ringde igår ! han.gjorde seriöst hela min kväll bäst!, ja e lycklig med Ronny, denna känsla jag har är speciell (: <3

ha en bee happyens dag !

10 april idag ,älskoo kommer hem 15 april .. 5 dagar kvar bara !:) hihi känns pirrigt i magen !:) jag saknar honom så mycke ! <3
läääängtar

älskade Ronny!

Ronny ringde mej ikväll ! och surrade en timme och 44 minuter ,galet så Nice pratstund ,skönt och få prata med dej !:) härligt och få höra din röst.. jag saknar dej väldigt mycket ! :) tack snälla för att du ringde baby <3

annars idag ha jag bara tagit det lugnt :) hihi praktiserat, pratat med mamma legat och glott.. frysit och varit döds trött hela dagen .. helt,galet.. bjud min mamma på café idag va lite kul även och få lite tid med henne också ! tack mamma !:)
Cathe kommer te helgen så taggar så sjukt mycket ! <3

puss Ronny <3

whuut'''¿

jag kan aldrig somna igår .. låg och vred mej hur länge som helst ,men jag kunde aldrig somna,jag va trött och törstig.. men va för trött för att gå och hämtade vatten ! hm.. så jag låg och och lekte med telefon.. nu när väckarklockan ringde blev ja typ sur ,,och bara ville somna om ! tog mej typ aldrig upp !! .. detta kommer bli en seg dag ... välkommen till vinterlandet.. snö... -8... klar himmel... sol... us h ! ha en kanon bra dag jag ska själv skynda mej lite nu !

olycka !!!

när jag går från lassa och ska hem så kör en ambulans förbi mej .. och sen ser jag hur det blinkar längre fram .. olyckan e framme ! personen kört rakt in i en stolpe och stolpen föll ,så anar att det blev en väldans smäll !! :o



har inte värdens bästa kamera på min mobil.. :/





:(

onödig smäll egentligen ,kvaddade hela bilen.. :s





hejdå bilen !..

Apriiil, idag har vi den 8/4-2013

Woooow
 
 
 
kan börja med starka ord, att jag försov mej, mamma ringer och väcker mej.. shit va bara upp och skynda sig och borsta tänderna, och hoppa i kläderna och sen springa ut, tur man har en snäll pappa som ställer upp och skjutsar, han skjutsar mej till ålidhem.. han far och handlar, och sen så kommer han och hämtar mej, shit så gulligt av honom, ja och nu undrar ni säkert hur allt gick för mej på sjukgymnasten..? jo såhär gick det till, jag gick och anmälde mej att jag hade kommit, MEN jag var inte inskriven "anmäld" jaja skitsamma, hon hittade inte mej så hon sa att jag inte hade en tid, står där och förklarar att hon ringde mej i fredags och sa att jag var så VÄLKOMMEN men men skitsamma, allt gick något bra tillslut. gick och väntade och fick komma in, hon tryckte och jag skulle göra knäböj och fick lägga mej osv, sen så gick hon igenom övningarna som ja skulle få.. shit så något jobbiga övningar, men träning ger färdighet. det ända som kan hjälpa mej nu med allt det e träning. så nu äre bara bita ihop, och hoppas på det bästa.. ! sen på mötet gick också bra.. fortsätter med min praktik på sanda, smultronet, sen blire att anmäla sig till springvick, och hoppas på att man får mycket där..^^ för jag ids inte utbilda mej nu, eller plugga vidare då ja får ångest och suckar direkt ja hör odet skola... haha xD jaja.. men det går inte och hjälpas.. jag e förstörd sen misshandeln, coh hon förstår mej cokså. så det e jue skönt.. ! sen vare bara hem och skynda sig och borsta tänderna och sen så for man sen iväg till tandläkaren för kontroll.. inga hål och allt såg bara fint ut .. en väldigt nöjd emelie.. bjuder sin kära mor på mat, och sen så köper man kläder... slängde ut 900 kr idag... SHITE .. nu är jag väldigt fattig.    
-.-
 
men gjorde fint köp på kläderna i alla fall. ett par blåa jeans riktigt snygga faktiskt, en svart kofta.. riktigt fin.. ! ;) 
och sen ett ROOOSA linne, hehe :) supper nöjd Emelie :) ! sen fick ja av min snälla mamma ett par nya skor !så det var ju väldigt snällt . (= nu när pengarna är slut.. så väntar man stort på slutet av denna månad så man får in nå nya pengaar för att leva för !; ) 
 
ikväll har jag tvättat, och tvättat, blev bara 3 maskiner, så inte så farligt mycket tvätt så underbart skönt, och ja e så trött och har så ont i höften sen hon tryckte och tryckte... och typ slet.. :O haha ! 
men jag är ändå nöjd över hela dagen ! ;) 
 
har inge mera och bjuda på!! :) puss och kraaaam ! ;) 
ha det bra alla läsareee! :) 

nunununu!

nu ska ja faktiskt bara ta det lugnt, förtjänar lite stilla och lugn och ro just nu.
ta mej och lägga mej i sängen och bara glo på film. för min smärta tar över min energi. 
ont i båda höfterna, ont i ryggen.. så därför tänker ja köra på mysmys ikväll.
och jag börjar med filmen LOL .. hihi får se vad som blir sen..^^
och sen hoppas ja på allt att det blir bättre då jag vart hos sjukgymnasten i möra..
 
men jag har varit och gått och hållt igång.. och bitit ihop ändå, fast att jag har ont, 
så nu får ja allt bara chilla och bara va ! så underbart skönt ändå...^^
 
och vila upp sig för i morgon blire full rulle... haha xD ! 
min morgon dag.! ;:
  • Sjukgymnast
  • Möte
  • tandläkaren. 
  • tvätt och plock hemma.

känner mej stark !

promenerat ,och promenerat hihi smärta som fan i höften.. och fick jätte ont i hälen.. min sko e jue söönder.. fasiken så knäppt att jag inte köpt nya liksom :( jaja ! blev ändå inte så farligt. . plåster på sen peomenad till moster hihi ! och sen hem.. tog mina vinter skor som jag fick av min far.. så underbart sköna skor ändå ! nu sitter ja bara och glor ! och längtar tills i morgon då min snälla pappa skjutsar mej i morgon :)
ska till sjukgymnasten , ska bli riktigt spännande vad som sägs ! och sen taggar jag tandläkaren ,då jag inte varit där på länge ! dock kommer jag väl ha 200000 hål haha xD då jag inte riktigt kommer åt längst in får kväljningar , så det e jobbigt och ska bli skönt och få göra en kontroll ..
sitter och väntar på mateeen nu , nej ha tyvärr inge mera och skriva
:)

underbart

underbar dag (: körde och väntade Kalle och sinom ,och sen till ersmark och sen till berghem för att hämta en brud och en kille där.. dom ska spela ikväll .. haha ! och sen fick jag skjuts hem (: sen promenerar jag runt runt hehe i solsken och mys (: så promenerar berghem, sen mariehem
sen Nydala och sen till papa och blir bjuden på kaffe .. gott gott ! och nu väntar jag bara på mor och sen blir det grilla till middag :) hihi
och sen blir det bara en väldigt lugn fortsättning på min lördag kväll (:

9 dagar kvar tills min älskoo kommer hem ! känslan e obeskrivlig,!(: wooop wooop <3

ibland blir det inte som man tänkt sig.

ville lägga mej tidigt ! men bär Kalle frågade om jag kunde ställa upp och köra honom så kunde jag inte säga nej ,pga att han ha alltid funnits för mej och känt honom i många år !
men får bli en tidig kväll i morgon ! (:
mina planer för morgon dagen e för att lämna igen bil och så till Kalle ! och sen ut och promenera ! sen.hälsa på min far (: men det sägs att det ska bli snöväder i morgon, men jsg tror ändå att det e en myt hehe :)
men jag har haft en väldigt trevlig kväll annars (: fått smsa och spela lite med min älskling ! :) <3 fått köra bil, kör jue så sällan då man sällan får låna en bil.. sen e bensin något dyrt.. :/ nu e jag hemma ! tänker på Ronny om han bara kunde vara här hos mej vad underbart och lätt allt hade varit då ! nä nu ska jag sova .. god natt sovgott drömsött ! (:

hihi <3


 
jag gör allt för dej bby, jag saknar dej så ja blir galen, jag vet inte vad ja ska ta mej till! 
bryter ihop av saknaden, den e så stor, jag vill bara ha dej tillbaka nu! jag står snart inte ut. :( jag vet inte vad ja ska säga, du vet redan allt, ja du vet redan, för det är dej jag saknar och , eftersom jag ej kan hålla några känslor inne, måste visa måste säga måste skriva.. ! åh jag saknar dej, och vill bara ha dej här hos mej! <3
finns ingen bättre än Ronny ! <3 Emelie tycker faktiskt om dej såå otroligt mycket!!! :**
 

käärleken

så mycket jag tycker om killen, finns inge ord för hur mycket. det är hur obeskrivligt går inte och beskriva.
jag saknar honom så det gör ont, skulle bara vilja ha honom här hos mig just nu! :( han e så fin.
och jag har så enormt kul med Ronny, han ger så mycket skratt. Och med honom mår ja så sjukt bra.
jag e så galet lycklig, jag har aldrig haft känslan som jag har för Ronny. ! han e min och allt känns så underbart.
när han kommer hem igen så ska ja ta vara på varenda sekund och minut med honom! 
tycker om ronny! <3 

gaaaaaaashhhh!!!!!!!!!!

Vilken jäääkla daag säger ja bara, jag börjar 10.30 går in och hänger av mej, och sen så går ja och pratar med Maria, och sen så frågar ja om det var många borta, för att hon sa att dom fick välja om dom ville vara inne på förmiddagen eller om dom skulle ut.. och dom ville vara inne, så barnen fick vara inne på förmiddagen, det var 5 barn. och det var dom äldre barnen som var där idag... och dom leker ganska bra själva, coh dom blir typ sura om man går dit för att prata med dem ,, dom säger GÅÅÅ ! (vi vill leka själva) hahaha ååh. så jag fick värsta tråkiga uppgifterna, och byta papper och sånt skit, och skriva och allt det dära tråkigt.. ^^ :( blev galen , som fick sitta där och inte fatta ett skit, var så galet rädd även för att få en utskällning för att ja skulle gjort fel.. men jag fick inte det så det var riktigt skönt det...!:P haha xD sen fick ja se film med barnen Pippi långstrump haha ;:P greeat. ! ;) 
och sen vare bara chill typ resten av dagen, men det förstörde mycket, och få typ bara sitta med papper,,, i en och en halvtimme... :/ ååh ! ! jajajajaja,.! sen går ja en rask promenad till stan för att träffa Elin.. var väldigt skönt och träffa henne för att snacka om saker och ting, så får se vars kontakten kommer att hamna, men vi ska dra några dejter framöver så vi får väl se..! aja skulle vara trevligt och dra tillbaka kontakten igen! :* saknar henne hon e en fin flicka.! ;)  annars har min dag varit lugn... tills jag lämnar stan och går hem.... så ringer min telefon.. och det e kalle^^ haha xD han ville att ja skulle köra honom , så jag sa att jag inte hade någon bil.. men fick låna hans bil.. så jaja jag hade inga planer direkt, förutom att jag var något trött och ville göra mej en tidig kväll.. men nu blire bara och sitta uppe. haha fredag,, haha ;O jaja man ska väl inte klaga det e ju bara kul coh köra lite bil också! :) 
och sen må man ställa upp för dem som ställer upp för en.. ! och sen så fick han igen sina pengar så nu e vi allt kvitt.. ! hehe ;P men det blir ändå en lugn kväll.. jävligt äckliigt mätt, och blääää! :( men var god mat, tacooo staaark.! haha ;P hahahhaha xD åååh. min lilla älskling har öroninflamation:( åh stackars honom hoppas att han blir krya snart..! <3 hihi lääängtar så galet efter honom! <3 
 
 
ha en fortsatt bra fredagkväll alla läsare så hoppas ja på att ni även får er en riktigt bra helg! :) 
själv så har man en lång helg igen, hehe börjar praktiken på tisdag ! :) 
 
på måndag blire dock ingen sovmorgon, upp tidigt för att dra till sjukgymnasten, och sen så blire möte på teg, och sen blire tandläkaren.. ^^ sen så ska ja även kolla upp i veckan om det finns någon tid för klippning, sen blire även stan med johanna för att shoppa lite loss^haha åh , jag har typ inga pengar och så mycket inplanerat, så galet.. ska handla nu massa saker som ja behöver.. :O och sen så , ska ja på bio med älskling. och sen blire en fest ev, slutet av april eller början av maj.. haha xD får se vad som blir av..^^ men jag hoppas på en feest..^^ haha xD har tydligen så mycket inplanerat jag fattar inte.. :O haha xD jag har typ inga pengar..^^ :( 
 
nä men seriöst jag vet inte vad ja ska skriva och babbla bort tid, jag blir toookiig haha ! 
 

god morgon..

åh trött som fan ,orkar inte ens gå upp.. så trött.. åh !jag son tänkte göra en tidig kväll igår och gå och lägga mej typ sju ,halv åtta !:/ så blev de inte. blev verkligen sent . och här ligger jag typ död.. slutar halv tre idag istället för halv ett.. ska soova hela helgen :) ta igen lite.. hoppas att alla ha sovit gott ,och även mår bra !:)

ha en jätte bra dag allihopa vad ni än ska göra idag :) hihi

greaat


 
jag har haft mej en väldigt bra dag idag, varit ganska lugn i sig. 
var en lugn och härlig dag på dagiset, då jag hade min tid och sitta och sola idag...
jag var jue så nöjd över va vågen visade sig, från 69.1 
som jag vägde då i höstas.. och  nu väger ja 62.6 gått lång tid och varit väldigt segt, men nu inser jag att kilorna raser riktigt kul..
ikväll ha jag haft en väldigt kulig dag.. suttit och surrat med johanna druckit kaffe, och spelat kort..^^ 
och fört över lite bilder till hennes hårddisk som har legat på min daator^^ 
och sen ha hon även varit en snäll flikka och gett mej en massa skön massage med olja och så..^^ 
jag e verkligen glad och nöjd över denna kväll .. 
 
vill även skriva det, att jag har inte smsat med min kille ikväll. 
och de e lite därför jag vill att han ska få en liten egen tid för sig själv. kunna få umgås lite med vänner, och syster och så för sig själv och inte ha en liten spammandes irreterande flikka som sitter där borta i umeå 
och skanar honom så..^^ :( bryter typ ihop av saknaden! :( 
men jag hoppas att han har det väldigt bra där i skåne, ! <3 
 
jag saknar Ronny så mycket så..^^ :) 
bjuder även på en massa biilder ;) 
 
Obbola bildeer^^ :) 
och en väldigt stolt Tjej till att hon har äntligen klarat och fixade körkortet tillslut ! :) 
NÄ nu ska ja säga god natt sov gott dröm sött allihopa.
det jag ska ta och göra nu innan sängen kallar..^^
är att duscha, och skrubba tänderna och så. sen e ja allt färdig för sängen ;)
 
Puuuss ! 

steeker

jag sitter på praktiken och njuter i solen så underbart.. men många tankar som snurrar on kring i mitt huvud.. jag längtar tills jag slutar då det blir att träffa Carro :) ! och i morgon äre helg så kort vecka och så lång helg igen ledig på måndag ,möte och tandläkare besök :) 8 barn idag en lugn dag,men skulle verkligen inte tacka nej till att ligga kvar i sängen. hade det trevligt igår hos min kusin.. lekte med Elina.. och spelade vänd tiia med Elias .. :)
vägde mej i morse och blev väldigt glad när vågen visade sig 62,6 hihi med kläder på ! haha kilon rasar :)
går neråt.. ;) hihi nöjd brud :) hihi

villvillvillvill

jag vill ha somnar nu.. idag e det -5 och solen skiner . vill ha 30 grader varmt och vindstilla. :)

zccg

jag slänger iväg en puss till min älskade & efterlängtade sötnos .
Ronny nordstetd<3:)

-nu har jag vaknat till ,så nu blir det att kliva upp och sätta igång kaffe :)
gos morgon :) hihi Ronny e bäst :)

god morgon

hihi ,vaknar ,men jag e så grymt trött :( vill bara somna om igen ! men jag e glad för att jag vaknade av min väckarklocka idag.. påsklov hela veckan,får se vad som hittas på för kul idag.. men känner mig inte alls pepp.. hoppas att alla får en grymt trevlig dag :) hihi


fyra tinnar på praktiken sen ser jag vad som händer.. hoppas på att jag orkar ta mej en promenad :) hihi

omg

fryser så otroligt mycket.. förstår inte.. jag e så galet trött ! jag vet inte. men funderar på att gå och lägga mej.. ska bara få lite ork till att gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna! :) sen tagga praktiken i morgon :) hihi :)

2 April 2013

Börjar dagen med att jag försover mej, vaknar eller hör inte väckarklockan som ringer.. och mamma bankar på dörren irreterad som vanligt när jag försover mej sov..^^ haha åh blev inte glad över den väckningen , sen så vaknar ja kallsvettig... undra i hela friden va jag ha drömt, åh blir vansinnig. kliver upp och gör mej i ordning, dricker kaffe och fikar en macka, och sen äre typ bara skynda sig iväg för att dra på praktiken.. omg, var fan inte taggad. och sen får man höra av sin mamma idag,då vi fikar.. Emelie grät du inatt? jag svarar tillbaka nä? min mamma som e så orolig går och ställer sej utanför min dörr för att liksom lyssna extra noga, haha x D kanske jag grät i sömnen ? men jag grät mej i allafall tills söms, men det var inte då hon trodde att ja grät för hon trodde ja grät vid fem tiden, aja skitsamma.. går till dagiset, och inser att det var fler barn än vad jag trodde, men ändå inte mycket 8 st.. så underbart ändå.. och sen så går kl väldigt sakta, och jag ville bara hem, var så trött.. :( men Maria min handläggare berättar något väldigt roligt, ;:P blev väldigt glad, och sen en av barnen kommer och ger mej en kram och säger hejdå... sen drog ja hem käkade lite lunch.. sen for ja och johanna på ett äventyr till nydala fantistiskt, men satan vad det blåste.. :) men annars var det verkligen mysmys ! :) många otroligt fina bilder blev det  faktiskt ! :) min dag ha varit strålande, nu sitter man bara hemma och fryyyser som jag vettefan vad.. men jag fryser nåogt mycket i alla fall.. ringde min kille idag, för att surra en liten stund, men han verkade inte alls glad eller pepp på att ja ringde, så det var jue mindre kul. :( men haft en väldigt lugn och skön dag, och det tänker ja nog fortsätta med, jag har ont i ryggen, nacken, och höften, haft det nu ett tag..^^ haha xD 
 

 
jag är en stolt fotograf på dom första bilderna, och johanna tog bilderna nu som ja la ut på mej själv:)
lägger kanske ut någon fler bild sen ;) hihi får la se ! pusspåer! :) 
 
Hoppas ni gillar det ni ser ;:) 

lesslesslesss

jag blir så less, då man behöver sömn och e trött men man kan inte somna .. nä istället ligger man och funderar på vars man har sin nagelfil.. det e ju så mycket viktigare eller inte.. åh hatar att just allt kommer upp då man ska sova.. =( haha ,åh blir galen.. tur det e påsklov :) så alla barnen e väl lediga . då blir det en väldigt lugn och skön vecka :) hihi. :)

hoppas alla får en grymt bra vecka :) hihi ;)

myser

duschat och ligger i sängen nu och lyssnar på musik och glor upp i taket :) nu har jag bestämt mej ,blir klippning :) när vet jag inte .. :)
lägger kanske upp en bild på den frisyren men det får vi se om ,om jag vågar :) och jag vet exakt vad jag ska önska mej då jag fyller 22 ,klipp och färg :) hihi då får det bli som jag ville ha för ett år sedan men blev röda slingor istället då .. hihi
jag ha grymt ont i ryggen =/

nu ha jag inget och skriva mera.. men ha de bäst allihopa :) !

Majola !

En lysande dag, men strålande sol och värme. 
jag ha faktiskt tagit en lugn dag, med film, städ,tvätt, och träffat johanna på kaffe.
nu har man nyss kommit sig hem från en jogging tur, känner mej både trött och knäckt, var ett tag sedan ja verkligen sprang ^^ haha xD får se nu hur detta går med att komma igång.. :) 
har lite besvärligt i höfterna och ryggen.. men man får väl ta det lite lugnt, men känner mej verkligen duktig, 
och alltid skönt och promerna/ springa, sen så kommer man hem och slänger sig i en dusch och sedan lägger man sig i en nybytt säng.. 
underbar känsla^^ 
och saknar faktiskt tiderna då jag var ute och gick 2 timmar varenda kväll. 
saknar då ja va i topp form. 
 
såhär såg ja ut då... 
2005-2007 
kommer inte ihåg .. 
Såhär ser man typ ut nu, galet så skillnad det är.. 
fast det där var taget 2012, 29/8 fyllde 21 år.. 
2012, 29/8 
min födelsedag. 
 
nä nu blire duschen tiiingeliiing :) 
 
 
 

whiie

Solen lyser in genom fönstret, och luften tränger sig igenom fönstret, oj så underbart.. men skulle vara mer underbart om sommaren var här . Synd att Ronny e i skåne, men jag har i alla fall hunnit vaknat idag, och sätt på en film och myst undertäcket, sen ha jag städat. Dammtorkat, och dammsugat, och bytt i sängen.. nu är allt på g.. så nu blire kaffe, med johanna så trevligt.. (= annars ser min dag värsta lugn ut, då ja ska tvätta ikväll också..^^ och i morgon ska ja upp tidigt så då äre bara duscha och hoppa i säng ^^ ;P sen i möra ska ja träffa johanna å.. och sen blire kaffe mys och sen kanske även fotografera lite granna, tja vi ser väl .. om ja bjuder på någon bild i så fall ;! 
 

RSS 2.0