lite..

känner mig inte riktigt som jag, jag vet inte riktigt, men det kittlas i min hals, och jag hostar känner mig sjuk men ändå inte...känner mig träningsgalen nu, men jag har sagt till johanna att jag kanske inte borde boxas ikväll... och hon ha förstått mig och jag tänkte också att ja kunde städa och fixa i mitt rum.. men jag vet inte riktigt hur det kommmer att gå. 2 veckor kvar nu tills jag åker till göteborg. kommer inte sitta på telefon, eller kanske alltid ha den på mig, så kommer vara fri och bara tänka på mig själv och folket i min omgivning så klart. lyssnar på musik nu och mina tankar dom snurrar i mitt huvud, och jag känner mig knas, men jag vet inte vad som är problemet, och jag kan inte kommma på om jag har känt mig såhär förut, men jag försöker ändå att vila upp mig, så det blir nog städa i mitt rum och mysa med mamma ikväll... pappa fyller år i morgon, så de blir ju super kul då blire att dra sig dit, och bara mysa och ha de gött med familjen och så.. längtar.. saknar honom ändå. praktiken sprack lite eftersom jag ej kunde vara i tavelsjö det fanns typ inga anställda och det var bara kvälls akviteter.. så at.. men tove i klassen kom idag på maten, så att hon ville gärna vara med mig så de ska bli riktigt kul :=) !
men nu vet ja inte riktigt va ja ska säga. ha de gött allihoap! :D

hade^^ underbar fredag! :)

gymmet gick utmärkt jag gymmade med johanna å, och vi körde gärnet känner lite av i benen och i armarna faktiskt, undra hur hon känner sig idag.. ;o hahha xD när jag typ plågade sönder henne, ;p sen blev de dusch och bastu mumma !det var fan verkligen underbart ! :) och sen så trog vi hem till mig och lämnade grejjerna^^ och sedan blev det två cider och sen blev de iväg.. tajt med tid för att komma in på 5ive gratis.. men vi gjorde det bra som hann på 10 minuter... jag hade riktigt jävla trevliiiigt, TRÄFFADE EN SNYGGGING!!!! :O::O:O:O:O:O:O:O :D LIINAAA SJÖSTRÖÖM ! tog alla på 5ive ;] hon va riktigt stilig, :) saknar tiderna med henne.. lägger ut bilder när jag ha mera tid föör det, för nu ska ja steka hamburgare tror ja i allla fall.. sen så måste jag göra mig i ordning, :) och ska sedan ta mig en promenad till Anumark i de fina vädret ! :)
puss och kraam ha en braa dag, :D !! solen skiner kanske bara idag ..... PASSA PÅ

FREDAG LYCKLIG !

IDag har vi fredag, äntligen helg. och de är en super fin dag, sol värme och gött, man slutar ju 12.10 bussen går 12.20 så skönt en fredag och sluta tidigt, ska träffa Evelina Sötnosen! :* och vi ska springa på stan, surra och ha de allmänt trevligt :) ! och sen så ska ja även ta gymmet ikv, lilla Elin, ska på fest ikv, och hon ska besöka mig inatt, känns underbart att hon ska sova hos mig, i morrn blire Elin, i anumark.. och de blir förrätt och huvudrätt och efterrätt tilltugg, senare på kvällen och bara en massa mys, promenader och hej och ståhej! :) hehe .

Måste bara säga en sak också varför min fredag är så otroligt bra, de är ju det att jag gjorde doping provet igår, och klarade det, fick godkänt och överlevde . har ju varit jävligt negativ och satt i klistret där ett tag. men jag tog mig i kragen och ville testa och jag var jätte nervös att ja inte skulle klara det.. men jag gjorde det, känns så otroligt jävla facking bra. Emelie (jag) är bara för bra, nä nu blire att fortsätta med skolan, gå vidare och jobba, och sedan blire stan och träffa sötnosen till Evelina, shoohooo så underbart... (=

puss och kram, ha det bra sköt om er , och hoppas att ni får en super bra helg för det kommer ja lätt att få, massor av kraaamar från Emelie :) ! heeeejdå! :)


nyfiken.

jag är så nyfiken, på något nytt, jamen ny frisyr och ny hårfärg.. jamen bli lite annorlunda, något som är snyggt, men jag vet inte riktigt , ja som sagt har ju bytt ut mig lite och just nu kör ja på jeans, och snyggt upptill... en skjorta eller så.. :) eftersom att jag är rätt så less på mjukisbyxor som jag bar varje dag. och nu fixar jag upp mig ! , folk lämnar kommentarer att jag är fin, och så.. riktigt roligt :)!!  men nu är ja så less på mitt raka hår och färgen som är mörk just nu, men ingen aning som sagt.. men den 20, hade jag tänkt att göra något åt min frisyr! sen åker jag ju snart til GÖTEBORG också. så att det skulle vara sjukt skönt att fixa till frisyren osv.. :)
nu sitter ja på skolan och jobbar flitligt, och sedan blire hem och steka hamburgare mamma har blivit bjuden på mat hos någon vän till henne. jag är less så trött och less.. men jag försöker kämpa, men det blev lite tjafs emellan oss igår om hennes sambo... ! osv... men jag mår bra,, tuggaartuggumi sitter på lektionen och är klar med mitt arbete hoppas på godkänt! :) och sitter och rullar tummarna och väntar på lunch, det är pannkaka! ;) mummamumma! :) hehe !! (= sen önskar jag självklart snygga lina lycka till med alla jobb hon har sökt...:) och hoppas att hon får något, när hon har tagit tummen ur röva... så lycka till gumman! :) :*
sen hoppas jag att fina minna, får ett otroligt bra födelsedag ! idag, och många fina presenter! :) <3
jävlar vilket tjafs det blev igår, seriöst jag orkar inte att folk aldrig kan bli mogna och växa upp! aja ...
nu har jag inte mycket mer på mitt hjärta. skriver nå rader senare kanske! :) :*
Puss ohc kram... ! :)
<Minna ett stort grattis gumman 3 ( <3 )
<Lycka till Lina 3 ( <3 )

bjuuuder^^


najs dag.

HAHAHAA ! xD, skolan gick awesome, drack kaffe åt en bulle åh hade samhälls. "svenska" jag pluggar rester ist.. ;;P sen så tog ja bussen hem 12.20 skönt tog mig en promenad med mor dit, och handlade och gick hem igen.. känner mig duktig, svaret blir ja, jag bar två kassar  ^^ och gick hem, hann bara hem sen skulle man typ iväg igen kändes det som.. :) boxningen gick bra, men jag mådde väl inte riktigt på topp va så trött och lemmen, :P drog på gymmet igår, och promenad idag, fram och tillbaka till maxi... ;p och sen boxning... ;P daahh sängen roooopar med stora boxstäver !!! R O P A R !! hahaha :P

bjussar på en bild på vägen till MAXI!  ;P



gym.

underbar kväll drar till gymmet 19.40..
och kör ca till 21.30
underbart att komma igång igen och det känns verkligen att det var evigheter sen jag var och gymma, men jag har ju även börjat att boxas med johanna å, och kanske därför de ha blitt lite slött, men ikv alltså de var ju underbart att dra dit och komma igång igen.. och verkligen känna att man är en människa, :p
kommer visa lite bilder från ditt till datt.. :]
En bild sen jag var på the studio.
med Elin S. ! <3
En bild på lilla jag på bowlinghallen med Samuel.
drack ett glasvin, mummsigt så gott de var ! :)
Samuel va rinte den bästa på att fota ... ;P
Snögg.
Tackar dig för en go bowling kväll.. vi borde satsa på att dra och bowla snart igen! =)
:)
=)
vin, älskar färgen! :)
johanna å, på lektionen dekaration med växter!!:)
=)
jag gjorde denna på dekaration med växter
köpte den för 30 kr... och gav pappa den....
den blev riktigt fin, och en Emelie blev nöjd..
och lika så pappa! =)
Tack för maten! :]
bara älska gymmet ;P
xD
'
det var jätte härligt att gymma ikv! :)
:D
Känner mig värsta fotomodellen! ;)
xD
oooyeeah! :)
tur att gym finns! :)
Nu blire duschen, och sedan lägga sig och sooova skola i mrgon och sedan boxning med johanna ... hejhopp.. hoppas mina läsare haft en underbart bra kväll lika så som min! :)
Godnatt sovgott drömsött! : )

taggg

Jag längtar tills i morrgon, jag ska fara till skolan, "kl´ä upp mig igen " och ta med mig datorn ^^ och sedan hem och äta middag och sedan ska ja dra och boxas ! :) maten idag, var god, och kaffe efter.. mummsigt! :)
boxning med johanna å. :) riktigt trevligt.. vill ha en boxningsäck.. tror ja ska önska mig en , ;P haha bara för skojskull riktigt kul är de ju ! :] Älskar att boxas och leva livet ! :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heeejheeeej . läste dock mitt inlägg igen, jag hittade inge knasigt i det egentligen... alltså.. jaja en anonym människa lämnade en komentar... ? på något som va ganska fint skrivit, på något som jag skanar, på något som betyder för mig. men hm, jag vet inte ens om jag och cathrine är ovänner... jag ha inte gjort nå... de har bara spruckit upp kan inte påstå att vi är ovänner, jag vet som sagt inte... men sorry, för att ja skrev... kanske var cathe som lämnade spår i kommentaren, vad vet jag... men detta var mitt sista ord om cathrine om hur mycket jag saknar och tycker om och verkligen älskar cathrine... ^^ men FÖÖÖRLÅT !

haaaaaaaaaaaa det bra.... :)


nu blire gooooofika! :D ! shoohej :D !

gött

det var fruktansvärt härligt väder idag, soligt, men för mycket blåsigt man blåste ju nästan bort.. :O kollade mitt blodtryck idag, och det såg bra ut.. så skönt att veta av.. och tog en promenad också en liten bit innan lektionen :] och det var underbart ;)

jag vet dock inte vad ja ska skriva, kommentaren jag fick syn på idag, gjorde mig totalt knäckt, alltså jag förstår inte .... skrve ju direkt inte " jävla hora ska döda dig, eller berättade i det att jag var super sur eller att vi va värsta ovännerna... " jag skrev ju att hon va en bra vän med bra musiksmak, och att jag tackade henne för låten. synd bara att de hade blitt som de blitt, jag vet inte vad som ha skett vad som ha hänt eller något... men men... om ni klagar på hur ja skriver vad ja skriver, visst gör det... men MIN BLOGG ÄR INTE BARA  EN BLOGG... ÄVEN MIN DAGBOK... JAG SKRIVER HÄR FÖR JAG TRIVS MED DENNA BLOGG. OCH GILLAR ATT SKRIVA, OCH SKRIVER OM MINA DAR HUR JA MÅR. BLABLABLABLA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

nej nu ska ja gå innnan jag blir allt irreterande.... ;p hejhopp ! :D ha en super bra dag. <3 puss och kraam

måndag :)!

måndagen efterlovet, började med solsken och har nya kläderna på mig, som en ny och fresh snygg Emelie, sitter på arbete med häst. (avel) går fint, och Johanna å, lånade ut sin dator till mig, ;p eftersom jag behövde dator på denna lektion^^ och de går fin fint, :D nu äre snart lunch ;) pasta grejs:P ! haha och sen äre dekaration med växter sista timmen, slutar 15.00 sen blire upp tilll pappa och äta mat, han bjuder på kötbullar och pären. mumma! :]
Älskar dig pappa! :)  !
Tack för lånet till datorn! :) !
Tack mamma för i fredags ! ;)

fortsätt ha en bra dag. alla mina läsare! : ) och jag njuter av de fina vädret synd bara att de ska blåsa så hemskt^^
och sitter på skolan med ett glatt leende på mina läppar,:) puss och kraam alla flickor och pojkar! :)

kommentarer!

för dom som inte vet , eller dom som inte känner mig eller dom som verkligen vill veta, så är min blogg utpekad utåt, till mig för att skriva av mig, och jag mår dåligt över allt som ha skett och hänt, och klart de är mellan mig och cathrine, när vi är "ovänner" men skriver ju även att ja älskar henne och de är de mesta jag vill att folk ska veta. men istället för att ja ska hålla allt inom mig så är detta nästan som min dagbok. och det vet hon om.. vet dock inte vem som lämnade kommentaren, men jag ber om ursäkt för min del. och jag vet inte vad jag egentligen har gjort och ingen kan förklara det för mig så jag "stör typ mig" och när man inte vet eller så... så skriver ja av mig...!

sry!

Förlåt att jag har varit dålig på att skriva, jag har det bra och jag njuter av livet... ! <3 haft ett super bra lov, och hoppas att ni också haft det, som då går skola.. :) och tll dom som inte har haft lov, att ni haft en super bra vecka... jag har haft mycke äventyr i mitt lov .. och nu är det bara att tagga nästa.. ^^ nu blire snart att dra och boxas, ska bli urmysigt.. ohc bara fara iväg och slåss lite för värden, och bara ta i lite extra... ;P med johanna ågren! :)
i fredags, så gick ja på stan hela dagen med mor, tog en kaffe och en kaka ^^ och sprang som idioter på stan och hittade hur mycke fint som helst, nu äre typ slänga mjukisbyxorna längst in i garderoben och börja göra detta till en finare Emelie med stil ... haha xD typ jeans snygga linnen osv.. :P köpte jätte fina skor... <3
nej men jag har haft ett super bra lov, och haft både tårar och skratt i mig, som jag aldrig kommer att glömma, nu är man fattig som en jävla snorunge... haha xD men man får väl skylla sig själv när man inte håller i pengarna och ska köpa allt det man ser, men det va värt det, köpa lite nytt och så... ska bli skönt med att komma i nya kläder.. ^^ och inte bara komma i mjukisbyxor och ingen stil... ;P köpte en urgullig plånbok också. jätte fin <3 :)
haft super bra! :) och nu ska ja inte skriva mera, ha de bra allihopa :D !

Slappt,

somnade tillslut, då klockan va typ 07.30 höhö! ;P
men sen sov ja, och sen ringde min väckarklocka 10.00 , och sen somnade ja om efter jag hade stängt av den och vänt på mig typ. ;P sen vaknade ja 13.25 då klev ja upp, och insåg att det inte fanns någe och äta^^ så mötte johanna å, i kungs sen gick vi och åt på donken, och sen sprang vi i alla klädafffärer så hon shoppade lite, riktigt fina kläder blev det ! :) !

Nu har ja gjort mig klar för att träffa Samuel, får se vad som sker där ikv!

ska bli gott med en kaffe i alla fall, ;P men nu har jag inge mer på mitt hjärta och säga. så ha de gött gött! pus och kram


TUPPEN GAAL !

Boxningen igår var verkligen ett hårt pass, ja sådär som jag gillar då förståss, mycke konditions tärning, hopprep skuggboxning och boxa på säck, ja riktigt mysigt var det.. tog i som adlrig förr, sen käkade ja på max, med johanna å, åt en liten chees på max, gott gott... drack en coola det satt inte fel.. :) kunde inte somna, så har varit vaken, och är totalt slö. men ändå pigg.. tv funkar inte... så det går ej och titta där häller... fan börjar bli less på denna... ;P blir antingen och sova nån timma snart^^ eller så blir de en super super tidig kväll ikv ;P jag har ju ändå inte så mycket för mig eftersom att alla sover ju ändå^^ och känns lite segt och gå till gymmet och gymma, när ja inte fått en blund.. ;P haft ett trevligt sällskap, av en man som heter roger.. ^^ han kommer i från östersund men han och hans kompisar var här i helgen så träffade dom i lördags jätte sköna snubbar :D !
så satt och surrade med honom ett bra tag.. ;P för att fördröja tiden, nu har jag ätit nudlar som ja inte gjort på evigheter! riktigt gott faktiskt, fast blev inte riktigt mätt... :O

jag vet inte riktigt vad ja ska skriva, men blev ett par meningar, :)! ha de så jätte bra ! puss och kraam! :D

Fina bilder ...

God morgon, jag är sjukt seg idag.. hade tänkt att duscha snartt och sedan ta mig en liten promenad innnan mötet jag har klockan 13.30 . jag har ju boxning ikväll. och jag vill helst bara ta de lugnt tills dess, så jag verkligen orkar köra gärnet på boxningen det är ju så kul.. och när man kör med ett glad liten tjej också som peppar än ... så äre roligare också och köra gärnet ;) måste dock börja plugga också någon gång^^ detta går ju inte riktigt, ^^ ( plugga på foderstater och doping, måste bara försöka få de gjort och att ja klarar av proven! )

nu istället bara för text så kommer det fina bilder nu, ifrån promenaden från igår ! :)
Från johannas kamera ! :]


Så sjukt fint väder...

Älska solen .. <3
vill ha sommar ! :)

En bild på jag =)

En bild på johanna =)

Sista bilden , och sista orden..
Tack alla läsare att ni läser...
hoppas att ni får en grymt bra dag idag. själv ska ja plugga och
ta de lugnt ohc ikväll blire boxning :D


Promenaden idag.!


yra, är johannas hund, vi gick ut och gick med den i flera timmar... oj så skönt det var
solen lyste och det var 3 + så underbart.. ^^ fast när ja kollade var kl vid 10.30 ;p haha vi gick ut kl 13..00
kommer lägga ut en massa jävla flumm bilder från idag, både på natur, jag, vovve, johanna ;) <3
detta blir mycke intressant ;D


Här ha vi då johanna ;p

En bild på oss båda två.. tjejerna som promenerar i det vackra vädret :D !

Här har vi yra igen, hon är en sjukt fin tjej! :D

johanna fotograferar ! ;P

flumm. haha vovve och johanna ;D
'
Yra, och johanna, sitter och ser söta ut... ;d
medans vi promenerade tog vi en massa jävla bilder ;D^^

Joihanna :D i de fina vädret :D

Yra och johanna, ;D

jag med yra :D

ord, ord, ord, snurrar om kring.

Ibland förstår man lite, och man frågar frågor för att få svar för att inte bli knäpp inombords, men man får aldrig svaren på frågorna, och man blir bara galen och vill dra sig i håret 100 gånger om. ibland kan ja inte riktigt förstå varför jag ens orkar ... varför jag ens orkar lägga en massa energi på luft, som aldrig kommer nås i uppfyllelse, och varför jag ska kämpa. ! min present av samuel var en usb minne- med filmer på... jag kan inte ladda ner filmer^^så nu har han fixar det.. ändå gulligt av honom, men alltså jag har surrat med honom nu, om varför han tvekar och inte kan bli något mer, men han vet inte riktigt ... och jag känner mig bara så kass så dum, jag vet inte riktigt vad ja ska göra om ja bara ska lämna detta åt sidan, och låta allt få rinna ut, och skita verkligen i ALLT, men jga vet inte riktigt hur eller när eller varöfr... men jag börjar känna mig tomlös, vet varken om ja ska le eller skratta jag vet inte ens om jag har den orken, Lilla tor sitteer på msn så pratar lite med honom, saknar honom, väntar på johanna å, vi ska ut och gå i de fina vädret och lufta oss, och rasta hennes hund, och ta lite bilder .. ;P Samuel, klev upp när ja for och drog ut med spec... ohj nu börjar man känna sig värd, dirr jag far så kliver han upp.. ;s och han vet inte hur länge han ska vara med honom, och planerat så ska vi ses ikväll.. men åh jag vet inte om ja står ut, för att han vet ju ingeitng, tror ja stannar hemma och bara chillar ikväll. för jag orkar inte inte när han inte visar ett skit för mig... :/ + så har jag ett möte hemma hos mig om allt och inget klockan 13.30 så att det behövs ju ändå sömn i tid så jag verkligen vaknar och inte försover mig. men mitt lov började bra, och jag har verkligen haft riktigt kul , med samuel, johanna å, evelina ö , dennis ek,
dom som ha funnits i min närvaro... ;D och boxningen igår, gick riktigt awesome^^ och allt gick som planerat, och det var verkligen skönt att de gick så bra, men jag och johanna å, drog lite tidigare, orkade inte göra 100 övningar på magé och rygg. eftersom att min mage var inte helt okej... ^^ :S  men jag får avakta med s, och se hur det blir där om kring, och får se om vi kommer fortsätta att träffas och om vi kommer ses ikväll^^

ha en fortsatt bra dag i de fina vädret ! :D


SOLEN ! ^^

Ôj, vad skönt när solen skiner, snön smälter, känns helt underbart.. kanske snart våår kanske snart sommar... oj va ja längtar :D ^^

** SÖT !

Va med Evelina Ö, igår och  vi åt lunch på donken, jag tryckte i mig 3 st chees. och hn tryckte i sig en daim glass, sen efter det, så tog vi oss en promenad mot kajjen, pratade osv, riktigt mysigt för det var så fint väder :) och ett par satt vid älven på renskinn och hade det gött i värmen.. ;p hehe vi blev lite avis... sen drog vi förbi båten satt några killlar där. stört shöna, hehe ! :D hade riktigt trevligt och dom va ju bara hur grym som helst. !
dom kom från östersund, och ja, dom bodde på scannic hotell. haha ;p de gjorde fan min dag.. ^^  och Lilla söta Evelina hon va grymt awesome. <3
sen drog ja hem åt middag, drog upp till johanna ^^ hämtade min väska... ;P och sen så drog ja upp till samuel, drack lite vin där./ öl och satt och pratade med snubben^^ ikväll blire boxning, åt mat alldeles för fort så min mage är för mätt... vill typ bara spy... inte så taggad på boxningen! :/ jaja... får se hur det går :D ^^

bilder från fredags.


Johanna å, och Elin B.

Elin B

Elin B, och jag !

Jag, och johanna å.

Elin, jag, johanna å,
Tack för i fredags, hade sjukt kul*<3

Johanna å, Elin b! :)

Johanna å,Elin b ;)

hejhej,

Igår dagen, var underbar, ridning på skolan på morgonen, och där hade vi styrka, balans, och lite sånt, riktigt trevligt var det.. jag fock clossen, han är så fin. Tack jessica för att du tog in honom, riktigt snällt.. och du gjorde mig så glad , sjukt tacksam för det... sen så fick hästen mitt hjärta och bulta... ;O dom skottade snö från taket och de tyckte inte hästen var direkt roligt, så att han, sprang om kring i boxen ohc ville ut... ;o och ja.. obehagligt när min axel kan bara fara urled, hade de blitt så hade jag blivit över sprungen, men jag fick hjälp med det, och slapp sadla och tränsa av ^^ det gjorde en som jobbade där .. och sen gick marianne ut med hästen åt mig, ett tag sen tog tove i hästen och gick ut med den, och hästen ryggade lite tillbaka och det var inte najs, hade ja stått med hästen hade den nog dragit min acel urled och jag hade skrikit, man skriker inte bland hästar / inte istall. fick skjuts av anton, så att jag skyndade mig hem sprang och hämta min packning, och sen skyndade jag mig till stan, för att g på systembolaget , och sen följde ja med johanna, hon skulle köpa nå byxer riktigt fina... =) sen drog vi till vasaplan.. och jag hoppade på åttan mot tomtebo, för att duscha och göra mig i ordning hos far... och sen åt ja där och kaffe^^ maten blev det potatis och kotletter... mumma så otroligt gott de var... pappa säger att han inte kan laga mat, men det kan han... ;o super gott blev det... :) riktigt gott, :) sen snaggade ja även min far, jag är ju bäääst jag kan ju detta ! ;) .

sen åkte ja till johanna ågren, och där bjöds det på chips och ostkrokar.. ;) riktigt gott, !
jag drack lite vin, tja ... gott var det hur som helst ! :) (guder haver barnen kär)
togs massvis med bilder med johanna ås, kamera, så hoppas ja kna även få dem och sno och lägga in på bloggen så mina kära läsare får se!! =)
kvällen började bra, mitt lov började bra.. ;) Elin B, kom på vår förfest, men hon kunde dock inte hänga med ut, hon drack alldeles för fort. :/ ååh tyckte det var riktigt tråkigt :( . så hon for hem och jag och johanna blev skjutsade till corona, jag ramlar och döör^^ hahaha xD ( skrattatack! )^^
så vi lunkar försiktigt iväg från corona, HAHA xD mot bussn till stan och kollar runt på krogarna, ;P blev olles. där träffade ja Sigge, Minna, hennes kille, och Fredrik... Elias, Samuel, Sonny, Kimpan , ja jag träffade hur mycket trevligt och roligt folk som helst.. en kväll som är värd ;) . puss och kram ha en bra dag i de fina soliga vädret ! ;) .. <3

yihoo

nu har jag packat kläder som ja ska ha i morgon, och annat ja ska ha med mig, duschat är klart. och nu äre bara peppandet för i morgon som finns på listan typ. ^^ ska till pappa direkt efter skolan, systemet innan, sen blire mat där och kaffe och efter blire att ta bussen till stan sedan gå till johanna , och sedan blire pary.. vi synes och höres.
CORONA i morgon, dansa jävel och ha riktigt jävla roligt ;D
Evelina på lördag på min lista ;D
god natt söv gott dröm sött alla små läsare ! :D

åh

Less så, less ja är... orkar fan inte med datorer , ingen svarar och när dom väl svarar blir allt jävla facking kaos, och jag orkar inte med telefonen för det är fan bara jag som ska smsa ringa allmänt höra av mig, gör ja inte det så gör ingen annan häller det.. det är bara jag som ska kämpa hela tiden få allt och fungera vänskapen och kontakten, ALLT , fyyy näää... less är jag kan man vända detta så snälla mina läsare - till vänner, tänk ...

jag lägger mig ja ha alltid i tiden hört av mig velat träffas frågat osv, men får bara katastrof tillbaka, eller s... varför kan ingen höra av sig till mig? är de för mycket begärt... jaja, finns väl någon människa som skriver, men ååh. jaja .. ska inte klaga för mycket ville bara skriva av mig... men ha de så bra med mina sista ord.

jag lägger mig seriöst och sover... är svag och dålig... vad mer kan ja säga? ... fyy taggar inte ridningen i morgon fyyfan, hoppning, kanske flyger av och dör... eller nej nu ska ja inte tänka så men aja....

eller i morgon blir king, ska till pappa och mysa, sen utgång med johanna å ! :D

Ha det  bäst mina läsare ! :) <3

!!

Jag tycker om meta, hon finns och hon är en bra lyssnare och hon verkligen förstår mig. och hon vill verkligen hjälpa mig, och fixa mina betyg och verkligen hjälpa mig och göra det bästa för mig. och det är så skönt och veta av att en lärare är så bra som hon, hon har lärt mig mycket dom hära 3 åren, och hon bryr sig verkligen, och ja bryr mig om henne och hon ha verkligen kämpat och stöttat mig. och jag ha haft det lite krångligt med vad ja ska lära mig vad ja ska plugga på. men hon ha lärt mig mycket, att ja kan att ja är duktig och att jag vill bara om ja kan, fast det är svårt och så .. men de som är så roligt det är att ja ha kommit på det. ohc det känns så skönt. och ha en lärare till ängel. hon är rolig, hon ha humor hon är duktig, och hoppas att ja får ett G i arbete med häst. !

LYSSNA

kom igen lyssna på denna LÅT den är både fin, och har en bra text.
http://www.youtube.com/watch?v=-gV1IBEvwi4&feature=related

Tack, Cathrine för tipset till denna fina otroliga fina låt.
tur man har vänner med bra smak och mycke bra tips, tack för tiderna och tack för all fin vänskap du ha gett mig gummsan, <3 jag tänker på dig. och hppas att du ha de bra jag tänker på dig ofta, och ja drömmer om dig.
förstår inte vad som ha hänt, och jag vill nog inte förstå det heller. för nu är det nog bara tomma spår kvar,
eftersom du påstår påstod att ja inte ger något tillbaka, och det tog tag i mitt hjärta dom orden...
eftersom jag tycker jag både ha varit otroligt snäll och gullig mot dig. men kanske inte tillräckligt, men jag tycker det... men du kanske inte ha sätt det på den sidan.

men jag är i alla fall ledsen för va som ha skett och va som ha hänt, och hur de är nu..
nu vet ja ingeting inte ens om du läser mina inlägg. jag vet ingeting.
det ända jag vet är att ja älskar dig. ! <3


sry !

Förlåt, för att ja inte ha skrivit på ett bra tag.. men jag ha haft fullt upp med mig själv. stressigt och försökt klara skolan , och verkligen suttit och pluggat ^^ idag hade vi två prov, det ena provet var i arbete med häst gick dock inte så bra, eftersom jag svarade "jag vet inte" på varenda fråga. och så.. men kände inte lusten till att skrika ut mina svar, eftersom jag var så osäker på dem, så ville jag inte lixom bara chansa inför 13 stycken elever^^ räcker att ja gör bort mig för läraren^^ så jag ska säga dom svaren till Meta då det finns tid för oss båda för det... ja de andra provet var i samhälls.. ekonomi... haha gick sådär^^ jag sa till läraren omprov nästa, chansade bara där... men han sa nej åt det, hahha xD så han kanske tycker det var GODKÄNT ... ja det kändes inte som det , frågade inte på två frågor, chansade på resten lixom ^^ ;o jaja, får se hur det gick... ; )

men jag mår bra, och jag har det verkligen bra, skolan går bra, och boxningen med.

Dekaration med växter...

gjorde den med Johanna å, och vi blev riktigt nöjda^^

och min kära mentor fick den... och hon blev så glad..
och jag tycker om att få människor och bli glad dom som
jag tycker om, och dom som betyder för mig! <3

RSS 2.0