yesyesyes

Alla kan bara om dom vill ! 
 
och detta är faktiskt sant, man kan gå ner i vikt bara om man själv vill.. man klarar av saker som man kanske inte inser själv. 
 
ett råd som är det viktigaste av allt, och det är jue att våga tro på sig själv. och att man vet om att man e en bra person.. ! alla förjtänar det bästa och alla förtj'änar att må bra, det tar tid ibland men låt det ta tid huvudsaken är jue det att det går framåt. ! 
 
önskar er alla som kämpar mot ett mål som har kämpat ett bra tag. fortsätt så..! 
 
Kram Från Emeliiee ! :) 

hihih !

Alltid kul när allt går så bra .. hehe nu har jag suttit och pluggat, inte för att det går bra för mig.. blir bara underkänd och underkänd, jag vill ha mitt körkort någon gång.. ! :( och då äre att bita ihop och kämpa, och de e de ja gör just nu, men tja jag kämpar i på fast att de inte går så bra, men känns riktigt kul att ja inte ger upp i alla fall.! :) nu blire att lägga sig och mysa ner sig i ett bad.. :) hihi ! :) jag har typ inte gjort ett skit idag, jag har övningskört på snön idag, haha xD gick faktiskt bra tycker jag ;p ska inte klaga i alla flal, sen har jag pluggat..! nä nu ska ja hoppa i badet innan det översvämmar där inne i badrummet, hehe! :) ha en fortsatt bra kväll :) ja ska fortsätta plugga sen , sen måste ja försöka ta mig i säng någon gång, ska övningsköra i morgon! :)  och vara hundvakt i morgon också!:) hihi 

åhnej!!

nu kommer kylan och inte bara det nu kommer snön.. :-( men kyligt ha det varit ganska länge nu !! :-/ men allt fryser fast och inte bara det det blir så halt !! nej nu ha jag ingeting och skriva.. !!
hoppas ni alla lärare haft en super bra dag. :-)

fybubblan

jag e så trött ligger i sängen och försöker vakna till.. ska hoppa in i duschen och snart göra mig i ordning för dagen.. men just nu känns det bara otroligt jobbigt.. ögonen vill bara stängas helst igen... !! :-P

idag 26/11-2012

Hej alla mina läsare ! :) 
 
Idag har vi en ny dag, fast dagen e ju slut ... hehe! jag har hunnit med rätt så mycket, helt otroligt ! (= 
ja drog på mötet idag och det gick verkligen bra, nästa träff blir nästa vecka på tisdag, och då ska ja ha bestämt mig vars jag vill praktisera, och jag har suttit och tänkt på de där typ hela dagen... WOOW..! jag har bestämt mig jag tror jag vill tillbaka till förskola.. ! :) mysigt med barn, man får vara ute och leka med barnen,, hihi! :) nja det ska ja nog skriva till henne i morgon, hon ville att ja skulle meddela till henne så fort som möjligt då jag hade bestämt mig.. jaja, mötet gick bra i alla fall! :) och sen så drog ja till trafikskolan.. för att övningsköra.. och där satt ja och surrade lite, var lite tidig.. och ja e så nervös över den dagen ja ska skriva och köra upp! går säkert bra, men det e jue som ett tag bort hur som helst, det kommer bokas nästa vecka hade ja för mig, beror på vars ja ligger med allt.. ! (= spänande... jaja vi får se hur allt går... hihih riktigt eller nådigt taggad på körkortet.. :) hihi otroligt, att jag har kommit så långt på så kort tid, och att jag liksom kämpar för gått med körkortet.. känns något kul . :)  !
sen så promenerade ja hem, för att plugga vidare, och ja står verkligen still på reptiationen eller hur det nu stavas och det e inge roligt när man fassnar coh när man inte ritkigt förstår :( . sen så tog ja en paus, för sånt behöver man också.. och sen så gick jag och lagade middag så att det var klart då mor kom hem.. så då vare bara för henne och sätta sig vid ett dukat bord, det gillar hon hihi.. :) sen övningskörde jag till Teg, skulle köpa flera grejs så jag kan sitta mera vid intenet och plugga i på.. och sen övningskörde jag till marelund, för att lämna av morsan där hon skulle till sin brukare..^^ och sen gick jag och vandra och träffade en vän.. och vi spelade lite XboX (bilspel..)hehe. riktigt kul.. sen övningskörde jag hem, och suttit och pluggat och pluggat och pluggat..! känner mig så duktig som verkligen sitter och nöter. ! :) känns så kul.. 
 
går och tänker på olika saker som nydligen har hänt som gör mig på kallvippen, känner mig verkligen sårad.. :( 
 
i morgon blire fortsättning på plugg.. kanske ska dra förbi en vän och bli bjuden på en koppkaffe där på förmiddagen, och sen så ska jag fara till fotvåden.. och sen ska ja hem och plugga lite till.. nu måste jag fan klara detta så jag bara kan njuta ett par dagar! :) hihih ! 
orkar inte plugga varenda sekund och varje timma som ja nu gör..
 
sen i morgon kväll ska ja fara upp till min papi, hälsa på och kolla hur han mår.. har ju inte tagit mig dit på några dagar nu, sist var ju i ons tror jag ! :( Älskar dig papi! :) <3 
 
Godnatt Sovgott Drömsött
:) 

Gaaaalet!!!

Jamen, nu är ja så här galet seg på att skriva inlägg.. ! Sorry för det, men det är rätt mycket i mitt huvud just nu, pluggande och övningskörande,, och mycket ståhej.. ! promenerar rätt så mycket, men det har också kommit i efter.. tråkigt, men ikväll var ja och sprang faktiskt, kanske sprang 2 km..  inte så överdriver långt men det är i alla fall hyfsat bra faktiskt, sen har jag suttit och pluggat och sådär, Tänker på johanna en hel del faktiskt, känner mig så dum att jag inte ens hör av mig, men det är mycket, och ja ska bli bättre när allt börjar lägga sig, jag håller tummarna för pappi att han blir bättre snart.. tänker väldigt mycket på honom också! (= 
Till er mina läsare.. :) ber som sagt om ursäkt att jag har varit riktigt seg..! men kan dra lite kort kort kort här..
jag mår hyfsat bra, men väldigt otroligt besviken också.. över saker som ha skett och sådär..! men annars med mig är de bra, bättre nu än va det var förut, börjar komma igång här hemma mindre bråk/tjafs så det e väl skönt, pappa ligger kvar på sjukhuset, oroandet går fortfarande i mig, men han e ju ändå på sjukhuset så det e ju tryggt..! han får mycket besök. jag älskar min fader! <3 spräckt min skärm också kan jag ju meddela.. haha den funkar och allt.. så det e ju otroligt skönt, när jag inte äger någon inkomst så blir det lite jobbigt med ditt till datt...! :) 
i morgon ska ja på ett möte i samma hus som kronofogden är i.. där ska vi gå igenom vars ja vill praktisera osv..! 
så jag hoppas att ja även får en praktikplats snart! :) skulle vara grymt skönt, få in en liten liten inkomst i alla fall.. och det kanske även leder till jobb sen, men kan jue alltid hoppas på det bästa..! : ) sen ska jag övningsköra i morgon, och finslipa lite detaljer,.! :) blir landsvägskörning i morgon! :) sen blire hem och plugga vidare, och springa en runda, eller något annat .. hehe!  :) borde försöka ta mig upp till sjukhuset också för att hälsa på min fader! men jag har knappt tid med det :( och allt känns urdumt..! :( på tisdag, blire bara fortsättning på pluggandet, och motion och även fovård. underbart..! :) onsdag blire bara lungt och sådär... plugg och plugg hela dagarna egentligen, men ska även dra mig ut på en motionrunda då också..^^ blir lite lång tråkigt och man blir trött och less och oagagerad om man bara sitter och pluggar hur länge som helst, ! :) på torsdag drar det igång, då ska jag övningsköra igen! :) ... sen är det bara fara hem och plugga vidare! :) sen till helgen blire plugg och motion, och kanske övningsköra med mor något..! hoppas hoppas hoppas! :) ! 
 
- till mina vänner som ja e väldigt dåligt på att höra av mig till, jag ber om ursäkt, till det.. lika mycket till att ja ber om ursäkt att jag e så dålig på att uppdatera, det ska bli bätttre ja looovar! 
 
Försöker att hitta mig själv och söka lite kontakt med mig själv..! måste börja tro på mig själv någon gång..! :)
Jag älskar mor och far! :) 
 
Ha en fortsatt bra kväll allasammans! :) nu blire sängen för mig! :) 
puss och kram alla mina vänner ! :) och alla andra som läser mina blogg, hihih! :) 

SORRRYY

nu har jag varit såhär kass igen, på att uppdatera... så mina läsare förlåt för det, men jag har inte haft så himla mycket och skriva ut faktiskt, har inte gjort så himla mycket alls, varit på sjukhuset hälsa på min far, och pluggat teori och övningskört. var på halkbanan och ja säger bara en sak usch,. det var verkligen inge kul faktiskt! nu är ja jätte fokuserad på just körkortet.. ! är verkligen kul! men det går lite segt med pluggande för att det går inte riktigt så som jag vill att det ska gå.. går verkligen inte alls! och det känns inte så himla kul.. har surrat med min bästavän  via telefon grymt kul och få prata med henne och få höra hennes röst..! de e lycka..! <3
min moster bjöd på middag och vin till maten, super gott förrätt huvudrätt och efterrätt så klart.. mumma säger ja bara... sen så drog ja vidare till krogen, för att kika vad de var för människor ute, hmm aldrig gjort s¨å förut, att man drar ut ensam, men fy vad många snubbar som va om kring mig och sådär.. ! och kände många ute igår, så det var verkligen super trevligt, och nu sitter jag bara här ska ut på en sväng promenad innan det blir sängen! . för idag har ja inte gjort ett skiit tpy.. bara suttit hemma och pluggat lite granna faktiskt! men men..! 
jaa lever i alla fall! ^^

liuu

nu blire till duschen sen blire att krypa ner under täcket och mysa  ner sig..! ! :) 
ska upp kl 07.00 ska övningsköra 08.30..! 
 
 
nä nu säger jag bara godnatt sovgott drömsött! :) ! 

gaashh vad allt e jobbigt...!

Fotograf: Emelie Hjalmarsson! ! 
 
Ingen förstår att ja mår dåligt, och jag förstår inte varför detta e så jobbigt, jag förstår inte när allt ska vara så svårt och när man inget förstår..! :( sitter nu bara orolig och ledsen över praktiken, och teorin.. allt går snett och jag orkar inge mer och ja förstår bara inte varför det ska vara så svårt ibland, och varför allt går som de gör..! 
fick en fråga om jag någonsin haft det bra, och ja jag har haft det bra, men jag har gått igenom många stormar, och sjunkit ofta ner till botten fassnat i leran där nere. och jag har inte riktigt tagit mig upp..! och ibland är bara allt så galet jobbigt, liksom allt, jamen lars...! praktiken, jobb! ...:S körkortet..! vill bara ge upp.. vill bara lägga mig ner i graven, tänkt jätte mycket idag, tänkt på allt... ! men allt känns bara så jobbigt nu! 
och jag vet inte vad jag ska göra, och hur jag ska göra, ! :( jag vet inte ens vad jag vill göra..! 
 
vet inte ens vad jag ska skriva, vet inte vad ja ska göra, jag vet ingeting jag  vet inte nåt.
jag vet inte ens vilka som finns vid min sida, och jag förstår absolut ingeting! :( 
Emelie Hjalmarsson! 

sitter med oro i mig, sitter med gråten i halsen!

När jag vaknade i morse ringde ja min hanläggare på AF ! 
och tänkte berätta detta om min praktikplats att ja inte var välkommen där och tänkte berätta hur allt låg till, till honom.. men han svarade inte då jag ringde så lämnade ett meddelande till honom på röstbrevlådan.
för det gjorde ja inte åt chefen jag tog bara åt mig, utav det hon sa.. 
nu har hon även pratat med Fredrik min hanläggare, sitter oroligt undrar vad hon ha sagt, och vem han kommer att tro på mig eller hon.. nja jag trivdes verkligen inte..! åh ! 
nu e jag bara väldigt ledsen och orolig, såg att han hade mailat mig, och att hon hade ringt honom! .
och han undrade ifrån mig hur det var och bla bla bla ! 
sen maila jag tillbaka men probolmet är det att jag måste vänta ett dygn på att få veta vad han svara och jag e båce orolig och ledsen.. vet inte riktigt, :/ 
 
- ikväll tvättar jag för fullt... ska kanske gå och möta mamma, hon e på mariehem! 
och i mrogon ska jag övningsköra! 
(kämpar fortfarande med teorin! och ja de står still! :( 
 
 

skiriverrr

hudklassen igår var verkligen underbart, självklart blir de så att man vill liksom ha allting.. ! men det e ganska dyrt som e rätt så synd, när det e bra grejjor, för man hör ju en hel del om olika saker, och alla säger typ samma saker också.. så där hör man jue att det e jue ingen myt.. ! jag trivs jätte bra med marykay! eller hur det nu stavas :] ! 
idag har jag suttit i telefon i en timma med en finsk tant, riktigt gullig.. ! en människa som bryr sig, som också ha mått dåligt och blivit mobbad på arbetsplatser osv..! samtalet handlade om min praktik plats..! men verkligen söt, har jobbat lite med teorin också.. men går inte så bra..! :( och jag e rätt så trött efter samtalet.. ! och vissa sammanhang förstod ja inte ens va hon sa så allt blev jue bara jobbigare! :/ Men tack sofia, till pratstunden igår,, var skönt coh få prata ut med någon ..! och du var en väldigt bra lyssnare, och det var även kul att du ville veta! jag blev väldigt glad! :) 

xD dör!!

igår gick jag ut och gick i typ regn väder haha xD ja e ju som jag e.. kollar om jag skulle se något folk.. kommer en man och knackade på min arm.. han undrade vars lag skulle.. han ville bjuda mig på en öl på olles.. ! han ville dra hem till mig.. när jag sa nej till allt så ville han att vi skulle gå hem till han haha vilken sjuk man.. 33 år.. och han trodde jag var 17.. xD äckligt !!

idag sitter jag och dricker mitt kaffe gott väntar på min bror, jag ska åka med honom upp till pappa.. ! för det e ju farsdag... och ska bli grymt kul och få träffa honom och se hur han mår..!

sitter och tänker på en sak.. som jag inte riktigt förstår.. ! vänner kastar mig åt sidan när jag behöver dom som mest.. och jag förstår inte varför allting ska vara så mycket viktigare.. när jag inte mår 100% bra.. idag kommer min dag flyga på rosa moln :-) Sofia kommer hit kl sju och ska hålla en hud klass.. :-) spännande och underbart ;-) hihi !

puss och kram

Biilld


pusssinthelife! ;)

hahahah xD .. jag e busigt söt, och ikväll e ja extra busig, ikväll tror jag ska ut och busa lite liv i människor! ;) 
haha xD fattar inte alls vars jag har fått min energi ifrån... och vad som ha hänt kan inte sitta still..! haha 
 
sjöng nyss för min mor, "jag e så het så het, kan ingen svalka mig" haha xD ! ;) 

hur söt som helst jue!

Ikväll.. sitter jag och min mor och spelar på telefonerna..! xD jätte kul och dricker kaffe gott gott ! (= ..
sen så brukar en äldre tant åka med mamma, så hon undrade lite hur det går för mig...
så mamma berättade allt om min praktikplats osv..! sen hade hon skrivit nå rader på en lapp..
och sen så hade ja fått mig en bok utav henne! men så sööt tant,! :) 
träffat mig en gång, och säger liksom att jag verkar vara en super fin tjej.. ! 
så rart och kändes som att hon kände mig! 
 
Såhär skrev hon...
 
"Sluta vara snäll. 
Ta inte på dig skulden.
Det är inte ditt fel om arbetsplatsen har problem. 
Låt dem inte ta din energi ! 
och låt inte detta påverka dig i framtid och arbetsplatser
Vänligahälsningar från Rita ! " 
 
SÅ gullig tant.. ! , och ja det e ett problem med min snällhet.. den hettar som vanligt och jag uppstår problem med det.! :( 
någon dummer kan få lite snällhet utav mig !...
Fick nästan tårar utav det ja fick utav henne! <3 
 
sitter och fryser, så kör lite gympa haha xD studs och hopp, varm och go blev man! ;) yeeey! 
 
Min lör, blir bara hemma verkar det som! :( 
 
tråki tårki tråki! 
jaaag leeeever ! <3 

jag e bäst..

jag e bäst, men inte bara bäst ja e väldigt söt också! (= .. 
 
jag har bytt i sängen, jag har hoppathopprep, jag har duschat, sminkat mig, och klätt på mig..! ;) nu e ja en ny fresch och glad tjej! :) med ett stort vackert leende på lepparna! :) som glittrar för fullt!!! (= , tja fortsättning på min dag, har promenerat, dammsugat, och så..! :) kelat lite med Wella bella! haha xD .. 
Sitter och dinglar med mina ben och diggar muuusik, och funderar på som sker ikväll! (=.. ! 
 
Nä nu har jag ingeting mer och skriva... ! ;) 
skriver säkert mera sen! :) pussssss.! 
 

!!!!!

den som förlorar mig, vet inte riktigt vad dom går miste om egentligen, förlorar något riktigt fint! (= 
 
 

orkar inte skriva allt , orkar inte skriva mycket om detta... men nån rad...

Praktiken på HUNYARD'
VAR DET SÄMSTA SÄMSTA STÄLLET SOM FINNS ! 
 
- jag vill jue helst inte klandra människor och klädbutiker på något vis... för det e jue egentligen inte jag-.. men jag och AF och chefen på HUNKYARD kom överrens om en månad... men nu efter denna vecka slut på praktiken, så säger chefen att detta funkar inte och att hon inte vill ha mig där..
 
- jag kan även dra det att dom vet att jag inte hade varit på en klädbutik förut, och jag tog jue och gjorde mycket om dom ej sa något vad jag borde göra, men det är inte alltid lätt på nya ställen.. !
och nya människor man vet inte riktigt hur dom vill ha det och vad ma borde göra,
 
om jag frågade något, så var det ungefär att jag var dum i huvudet, tja det kändes faktiskt som det, jag ville jue självklart lära mig, var i tid och fokuserad på mina arbetsdagar..! 
 
men inte tillräckligt för dem, gick igenom hela lagret, för att STEFAN bad mig till det, och det var ungefär gör klart det så ska ja se vad som finns och göra efter det..! 
 
Säger bara en sak, cheferna var ju allmänt dum i huvudet.. ! 
hur dom kan ta emot praktikanter men inte ha tid för dem och lära dem och ta hand om dig SÅ DOM SKA TRIVAS...
 

jag ska dra lite kort fakta här...
 
Jag trivdes inte alls, men jag tänkte bara jag kämpar detta ut, dammsugade på morgonen innan öppning, och dammtorka, vek kläder och såg till så att allt såg bra ut, hängde allt fint och såg till så att allt var bra, 
pratade med kunderna sa hej! hade ett leende på läpparna och så.-.! 
 
- jag pratade ett tag med en kund ! jätte trevlig tant..!
 
NJA jag säger bara en sak..... HUNKYARD..... 
ska aldrig i hela mitt liv gå in där och handla nå kläder.. det var mycket fint och mycket där ja fassna för .. 
men när dom behandlar en praktikant bara såhär.. så känner jag det, hur bra egentligen e dem? 
 
och jag e rätt stolt , för jag gjorde mitt bästa jag ville lära mig, men dom gav mig inte chansen till att ja skulle få lära mig, tja det e dom som förlorar en något fin flicka! 
 
Nää jag säger bara en sak, fyfyfan för HUNKYARD ingeting som jag rekommenderar faktiskt! 
 
Förstår ingeting, för stefan sa ju knappt hej till alla kunder, han kunde stå inne på lagret också och lämna mig där ensam... 
 
nä usch för personalen där.. 
 


Vi bestämde en månad...
men avslutades på en vecka.... ! 
 
Tack för exakt ALLA som tog sig tid för att läsa detta.! 
det betyder verkligen för mig! (=
 
Tack... Ha det bra nu alla läsare... puss och kraam! 

hihih

Sitter i köket dricker en kopp kaffe och det e fredag!! snart är de helg .. underbart.. ! slipper praktiken ett tag.. men dagarna går så fort så detta går ju bra.. går dit dammsugar dammtorkar står på lagret ett tag sen e de lunch rast.. och sen är de bara att försätta ! ;-) jaja.. ! :-) det e ett dunder under min praktik man ha aldrig stött på någon som man känner :-o haha xD det trodde jag faktiskt.. ! fast nu ska kanske träffa Johanna gå på en promenad, snacka en massa skit.., och hon ville ge mig lite massage.. , vilken gullig tjej!! :-D

nä nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.. , vi hörs ! :-D

jag önskar er alla en godnatt! **

Fotograf: Emelie Hjalmarsson! <3
 
Nä nu tänker ja avsluta min kväll och krypa ner under täcket..! 
en ny dag uppstår i morgon, praktik hela dagen, får se då ja får gå hem i morgon.. hoppas den inte blir alldeles för lång, då ja ska hem och tvätta och städa osv..^^
 
Hoppas att alla ni läsare har fått en bra kväll ! (= 
Godnatt sovgott drömsött! (= <3
 

sry! för mycket klagande över hur ja mår/har det! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Fotograf: Emelie Hjalmarsson! 
 
Fotograf: Emelie Hjalmarsson
 
- vet inte vad ja skulle göra utan deej, min älskade bästa vän.
Tack för att du finns hos mig, och tack för allt .. jag har så kul med dig
alltid.. ! kommer alltid älska dig tills mitt hjärta slutar slå! <3.

hejhejhejhejhejhejhejsåmyckethejhejhejhejhejhejhejhejhej!

Heej, ! 
goddaggoddag. mitt namn e Emelie...!
Fotograf:Emelie Hjalmarsson!
 
Min praktik den rullar i på.. snart har jag gjort en vecka.. känns faktiskt grymt skönt..! är galet trött.. och står knappt ut, 
men jag kämpar i på...
damssugade på morgonen och la till allt, dammtorka där alla kläder ligger osv..^^ super kul... sen säger han att jag ska torka av en hylla.. men ja når jue inte.. :S ! sen säger han "När du inte upp.. " 
jag säger bara nä jag gör jue som inte det, för jag försökte ju ta där. ååjh. !! bit ihop ..
sen stog jag på lagret.. och mamma kom förbi och bjöd mig på lunch! =)
 
men blev en jävla dag.. slutade kl 14.30 idag.. alltså dagarna går ju neråt.. !!!! 
jag vill ju gå fullproppade dagar... ja måste få in nå pengar i plånboken.. har inte råd med räkningar har inte råd med nåt..! ååh. står bara inte ut, aja får se hur detta blir.. jag vet inte och ja orkar inte ens tänka..
 
Sitter och tänker på min älskade pappi... ringt och ringt men han svarar ej.. blir orolig.. ! 
men mamma säger att han sover..! så hoppas på det! . jag vill bara att han ska må bra igen! 
 
- jag skiter snart i allt.. jag orka rinte... (gråter..) 
:( 
 
Nä nu ska ja försöka plugga lite.. ! orkar inte .. :( 
men det måste jue göras.. ! :( 
Åååh.

!!

!


klockan e snart nio jag börjar halv tio.. sitter avslappnad.. Fast ändå spänd.. sitter och grubblar över så mycket.. ! nu på slutet känns det som att jag ska jaga människor höra av mig..! men jag e trött på allt.! tänkte bara så alla vet.. jag e trött och less och utmattad..!! taggar inte denna dag.. och inte i morgon häller då ska jag tvätta och städa.. !!:-( men det måste ju göras.. sen när vi får besök hit på söndag kväll.. hihih ! :] !
nu ska jag göra mig i ordning och rusa..!

god morgon dag tre på praktiken..

sitter i min säng och dricker mitt kaffe, tankarna snurrar hett omkring mig.., bl a. sitter jag och tänker på min bästa tjejkompis cathe!<3

nu ha jag inte mycket mera och bjuda på idag.., men jag e så grymt trött.. !! :-(

:-(&

jag förstår ingeting.. allt kändes så bra ifrån början men nu ha allting rasat.. praktiken, är inte så bra som jag ha skrivit jag trivs absolut inte.. min handläggare tror att jag ska kunna allt och det jag inte kan blir han irriterar för.. så upplever jag det i alla fall.. ! gjort mamma väldigt ledsen över allt detta med lars.. men hur tror hon att jag mår!? :-( jag mår jue bara sämre och se min mor såhär.. vad gör ja för fel!? vad är ja för problem!? ska fortsätta att kämpa några dagar till med praktiken innan jag klagar till af.. ! jag bryter ihop.. kan inte bara allt vända någon gång!? ,förstår någon mig!? jag e grymt less på att må dåligt dom som verkligen känner mig vet att jag ha gått igenom en hel del stormar.. nu ligger jag en natt till med många tankar..! vad kommer att ske egentligen, jag ha ingen aning.. hudklassen e fixad för mor nu.. nu på söndag.. åh! vill helst bara avboka den nu.. hon pratar knappt blir rädd då hon ser mig.. nä nu ska ja fortsätta att kämpa inför praktik.. ! med ett glatt humör och ett vackert leende på läpparna..! mår absolut inte bra..!! :-( god natt alla Goa läsare!

kämpigt

idag e det verkligen kämpigt, med min nackspärr.. !! gör grymt ont.. , och min dag ha gått bra annars faktiskt.. , lite väl tråkigt och stå inne på lagret.. :-( nu längtar jag efter mitt kaffe..

ajojgodmorgon

tar sin tid innan jag somnar.., och när jag väl vaknar, Så ha jag typ ont över allt... ! tex nackspärr! annars för övrigt.. så e jag super trött... ! :-( ska alldeles snart ta fram nå kläder som passar mig hihi :-D

ha inge mer och bjuda på.. !

krya på dig min pappi, hoppas verkligen att du blir bättre snart.. ! :-) puss och kram alla där ute !!

fuuu..

skulle plugga e tvungen och plugga.. jag ha inte pluggat på länge nu..! :-( åh detta e verkligen inge bra :-( !

när jag slog upp teoriboken somnade jag.. åh..!! men praktiken rullar i på.. idag fick jag dammsuga av golvet innan öppning.. och sen fick jag larma av, och larma om.. hihi ! sen fick jag stå i lagret och lägga byxor i storleks ordning.. kan bara säga att ha stått där i några timmar var verkligen inte min hjärna med längre.. !! :-( åh! börjar bli lite orolig hur detta egentligen kommer att gå..!! får inte glömma att jag träffade en vän , från högstadiet.. som man knappt ser nu för tiden.. så var kul och. träffa Mattias också!! på min lunch tog jag en promenad.. mycke spring fram och tillbaka.. är helt slut i kroppen.. :-( ont och värk.. !!

till och med träningsvärk haha xD
men två dagar i butik, ha varit grymt roligt.. träffa folk .. och vila kläder och hålla ordning..!!

nä nu ska jag försöka sova... !! sover absolut inge bra vrider mig med massa tankar. ! btw , det snöar:-( !!!!

söndag e det farsdag alla läsare!!! :-D
glöm inte och fira era pappor :-) puss och kram ha en super bra kväll..!!


god natt söta flickor och pojkar!! :-)

god morgon alla läsare

jag fattar inte .. Inatt sov jag lika dåligt om inte sämre.. :-/ jag vet inte alls hur ja mår.. men jag bryr mig inte så hårt om det faktiskt!, för nu ska jag snart slänga mig i duschen.. hihi ! sen ska jag äta frukost ;-) blir nog gröt, längesen.. sen blir de mycket kaffe.. gott gott !! :-) hihi

Lugn och skön kväll...

God kväll alla läsare..! hoppas att ni haft en bra dag och en väldigt skön kväll.. för det har faktiskt jag haft! :) jag är en stolt kvinna, som har sökt praktikplats helt själv.. och fann den på hunkyard... jag trivs väldigt bra faktiskt och få pröva på saker nu i en månad.. känns verkligen en spännande månad .. hihi.. ! gick och mötte mor idag, hon promenerade hem från västerslätt så jag gick och mötte henne.. ! och sen så har jag suttit och snackat mycket med min mor, fast bara strunt, orkar inte ta upp något om lars, han e inte här och de e skönt, en lugn och härlig känsla...! jag har legat i ett bad, ! :) underbart... i morgon kommer det en ny dag... ska upp klockan 07.00 vill ha tid på mig hatar och stressa.. ! ska duscha och fixa kaffe, och nå frukost.. och se vad ja ska ha på mig för kläder^^ hehe! börjar faktiskt 09.30 ( ska gå in via personal ingången...) en spännande dag.. hm vad får ja göra ? hahahxD jag längtar i alla fall..! nä nu blire sängen faktiskt, är varm och glad .. ! <3 
Tack min fantastiska mamma för denna fina stund du och ja sitta och surra en stund.. ! bara och se på dig när inte lars är här är en väldigt anorlunda känsla ! Älskar dig mamma! <3 
 
Nä god natt sov gott dröm sött ALLIHOPA! Kramar Ifrån Emeeeliieee! ;) 
 

=)

Fotograf. : Emelie Hjalmarsson!
 
Ikväll bjuder jag på två st fantastiska bilder, på en riktigt fin flicka.. ja som ä då min bästavän.! (= 
hon finns i alla lägen, och stöttar mig i vått och torrt, vi har känt varandra något länge nu! 
Tackar till Cathrine för allt, och att sprider din glädje till mig <3. 
hon e en väldigt fin tjej. och jag Älskar henne riktigt mycket, hennes namn är inristat i mitt hjärta.
Tack för alla stunder med dig, vi har alltid så kul tillsammans! <3 
 
på bilderna, så är det Cathrine Stenvall <3. ( www.cathrooo.blogg.se ) I looove yoou! ;* ! 
En vän som jag verkligen e rädd om! <3 ;* Finns vid din sida bby!! : ) 
 

första dagen på praktiken

gick super bra idag faktiskt, fick packa upp larma och kl tickade på jätte fort, och det betyder bara det att jag ha haft kul idag :-D börjar i morgon halv tio ;-) spännanded men detta går galant,, tackar till er som frågar hur det ha gått.. ! :-) det ha gått galant :-) haft en jätte fin dag ! :-) puss och kram Emelie bär på ett stort vackert leende.. ! ;-) hihi

hunkyard

praktik praktik praktik..
min första morgon inför en praktik plats.. spännande:-) hihi sitter i mitt rum och kollar ut genom fönstert.. nej men jag är något nervös.. ! höhö jag hoppas att detta går bra. tack alla sötnosar Som håller era tummar för mig och som önskar mig lycka till. ! kl tickar.. och jag sitter och dricker mitt morgon kaffe gott gott :-) måste snart skynda mig lite ! hihi ! puss Och kram alla läsare! :-) hoppas att ni alla får en underbar dag.. ! :-)

god morgon allihopa..

allt bra !? (: med mig är det inte så okej, men jag lever och jag kämpar ! tack till alla som finnas omkring mig och stöttar och peppar mig. ! hoppas att ni ha det bättre i alla fall. !
sovit gott !? (: jag sov inte riktigt bra, men tja egentligen ska man väl inte klaga, haha ! xD men jag frös, låg och vred mig med massa tankar omkring mig. jag är fruktansvärt trött! , !!
men nu är det upp med ett leende på läpparna.. man ska ju på första dagen på praktiken.. hihi :-) så nu ska jag kliva upp och börja göra mig i ordning.. !

ha en jätte bra dag alla. och sköt om er.. och ta hand om er.. ! <3 tänk på er själva och inte bara omgivningen..! :-) puss och kram

Bryter ihoop!

 
det e många saker man inte säger på internet, det är mycket som man inte borde göra, skriva, eller säga.. det är mycket man borde acceptera här i livet.. men svårt att acceptera...! 
 
Nu i detta inlägg kommer jag dra några ord.. några rader.. ! jag vill jag vet va ja gör och nu tänker ja öppna mitt hjärta.. för nu är det för mycket jag bryter ihop! ;(
 
 
Jag älskar hela livet, faktiskt, träden, luften, blommorna, vattnet, löven, jag bara älskar sommaren.. jag älskar min mor så galet mycket, så mycket att allt blir jobbigt då det förekommer tjafs och allt.. jag har försökt många gånger och prata med henne hur ja känner och så. men ingeitng funkar jag gör henne ledsen och jag får henne och må dåligt och det är inte riktigt så jag vill ha det, hur ska ja egentligen göra? bara rycka på axlarna och gilla det? hm, nja inte direkt.. jag står inte ut för fem öre.. jag är så grymt rädd... rädd för vadå? jag är så rädd för att förlora henne. för mitt hjärta slår för henne , jag vill att hon ska vara lycklig.. ! jag vill att hon ska ha det bra. att hon vaknar på morgonen att hon känner sig glad varenda dag. jag vet att alla dagar känner man sig inte glad och så.. ! jag vill inte vara ett problem för henne. jag älskar min mor så sjukt mycket! avskyr då det uppstår tjafs och bråk.. ! jag vill ha en ordentlig tid med henne, jag vill få henne och förstå att jag älskar henne väldigt mycket, ja de är ändå min mor! hon är inristad i mitt hjärta..! pappa e sjuk..han e yr och galet trött hela tiden jag vet inte vad de e . men jag vet att jag älskar honom så.. mina föräldrar är dom som ha lärt mig så mycket. och uppfostrat till den flickan jag e idag. ! jag har fått gått igenom riktigt mycket, blod kött tårar.. ! jag vill bara att en dag att min mor kramar om mig så hårt.. jag vill att en dag så är det jag och min mor som kan fara och göra en massa roliga saker.. synd jag inte var rik eller bara kunde få pengar insatt på mitt konto.. så jag kunde dra på stan med mor boka en tid med henne och bara umgås, dra förbi ett café och bara snacka.. ! jag älskar min mor så mycket, jag älskar min pappa så fruktansvärt mycket, men tyvärr känns det som att ja e ett problem för dom båda två! , sitter här med tårarna på kinderna, och vet inte riktigt vad ja ska göra.. är så nere just nu, så tårarna bara värkte ner... och jag spydde också. första gången då jag gråter och e ledsen att jag spyr av det..! 
jag älskar min mor mer än vad jag älskar värden., skulle kunna göra vad som helst för henne, jag älskar min pappa skulle kunna göra vad som helst för dom båda två. ! försökte få upp ett leende och fixa och trixa för min mor, tänkte att hon skulle få dra 3 kompisar och att jag pratade med sofia, så jag skulle ordna ett hudklass till henne. så hon skulle må bra, och tycka det var kul tänkte baka och fixa allt och göra allt i ordning. men jag misslyckas alltid, skakar på mitt huvud och undrar vad jag borde göra..! min bror, vi har ingen kontakt typ. ! han vill typ inte.. Elin vill inte ha någon kontakt med mig, men skitsamma jag vill inte ha kontakt med henne häller.. Elias vill inte ha kontakt med mig jag förstår inte varför... ! jag sitter ensam och drömmer mig bort kanske till ett paradis, i morgon är min första dag på praktiken, känns något kul... eller tja ... eller inte..! inte när jag mår som ja mår.. ! jag bryr mig om många, jag tycker om många.. ! men det växer i mig att jag bara e ett problem, jag förstår inte.. ! :( orkar inte ens se en sekund framför mig, hur mitt liv kommer se ut om nåt år.. kommer säkert sitta ensam, ,med varken vänner eller något anant, kommer väl förbli singel.. jag ha alltid haft en sådan otur.. och krossat min mors hjärta.. och bara sitta och glo in i väggen, för alla verkar lämna mig , jag e stolt över mig själv kan jag dra, jag är den jag e .! och jag är självklart mig själv!  jag är stolt över mina föräldrar..! <3 Mina sista ord skrivs ner... Ett förlåt Säger jag... Och att jag älskar mina föräldrar och folk i min omgivning! men just nu mår jag verkligen inge bra..! FörlåtFörlåtförlåt! 
 
 
Detta e jag! , och just nu e ingeting som det ska, och jag sitter här och skriker förlåt. jag sitter här med gråten i halsen, jag e en idiot, jag ställer bara till med bekymmer, jag hoppas att en dag att jag också får må bra, jag hoppas att en dag att jag kan göra något stort för min mor..! Jag älskar min mor så fruktansvärt mycket.. ! 
 
Till er som läste och kikade på bilderna så tackar jag till er att ni tog er en tid av erat liv, och läste igenom olika små ord jag skrev, och hur jag mår.! Jag upskattar verkligen alla som finns här för mig, dom som ler för mig! 
tack verkligen flickor och pojkar.. ! jag älskar er alla! :* till er som ja inte känner, så ha de så jätte bra och ta hand om er. sköt om er allihopa! !! ( det e jag som e den skyldiga till bilderna de e jag som ha tagit dem! ) jag e stoolt! :) !!!!
 
 
kanske inte e så okej, att skriva känslor och allt "privatliv" på internet, ... men ni får tycka och tänka vafan ni vill.. detta e jag.. och jag e den ja e , och jag e verkligen stolt över mig själv..^^ och en sak till! min blogg, kan uppstå både glädje sorg, hat.. ! min blogg/min dagbok.. ( ingen som jag har bett till att läsa min inlägg..! ) 
 
 
Ha en super bra kväll... nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig ..! 
pallar inte en sekund till ... vill inte vara vaken längre..! godnatt sovgott drömsött! <3

uppmärksam

!!!


behandla alla som du själv vill bli behandlad.. !!

va rädd om det du har du vet aldrig när det dör.. !

ett skratt, och man lever bara en gång ta vara på era liv! :-)

:(

tårarna smeker min kind försiktigt hela vägen ner mot hakan.. ikväll blir det sången . ingen kraft och göra något.. förstår inte hur människor kan leva med att behandla människor illa :-/ bråk hemma .. står inte ut.. sen en annan person .. !! aja god natt säger jag bara nu !!

tappar..

jag mår inge bra, jag är inte perfekt.. jag gör mina fel.. och gör även stora misstag.. ! men nu är det så att jag står inte ut allt med mamma.. hon tänker typ bara på lars.. jag blir så ledsen.. ! ha jag inget jobb efter praktiken så sticker jag nog långt långt långt bort.. ! ska på fest ikväll.. ingeting och dricka.. vi får se hur allt blir.. ligger i alla fall och bara tar det lugnt just nu i ett varmt skummigt bad.. tror jag behöver det.. och tack vare Johanna å så ha min rygg blivit lite bättre.. ! :-) får se .. !

fredag..!!

vi blev bjudna på mat hos min kusin :-) det blev verkligen lyckat (: vi fick plankstek verkligen gott gott (: tackar Viktoria för den goda maten ! :-) övningskörde dit och hem.. ;-) hihi det var verkligen trevligt att fara dit :-) hihi !! verkligen mys (: sen glömmer mamma mobilen hos henne.. så vi vände då vi kom till stan igen.. !! och bråk och tjafs blev de då vi kom hem.. och jag sprang min väg och inte återvände.. sov hos johanna.. fick massage.. verkligen skönt och härligt.. hon e så duktig på massera.. när jag kommer hem idag spelar mor som att ingeting ha hänt eller att hon hörde hur Lars pratade med mig eller vad han sa.. blir så less.. jag orkar inte mera.. ! :-( står inte ut med detta.. snacka men hon om detta funkar verkligen.. nu ligger jag i sängen.. och funderar.. orkar knappt vara med... vill inte.. orkar inte.. !! synd att min praktik börjar på måndag.. annars hade jag rymt.. !!

nä nu ska jag inte skriva nå mera.. !!
skriver senare.. ;* puss puss puss

Kul dag...

min dag var att jag vaknade tidigare än min väckarklocka... två timmar tidigare till och med och det var inte det roligaste, var så trött.. och kunde inte somna om häller.. :( 
så kliver upp och börjar plocka i mitt rum... men jag har så grymt ont i min rygg så gick inge vidare bra..! :( 
och satte mig vid datorn kollade lite mail och så.. 
rättade mina frågor ute på internet.. men det är en bild som jag verkligen har fassnat på :( ..
sen har jag tvättat blev fyra maskiner idag... ;) 
myst med min katt Wella...:) 
drack kaffe med Johanna, och surrade bort några timmar var verkligen trevligt.. :) sen kom pappi förbi :) 
och det var verkligen roligt och se honom,. 
Hoppas bara att han blir bättre snart... han e sjukskriven! :( 
 
nu kommer mammi ska gå och snacka med henne nu! ;) 
 
hojku

sexan

torsdags mys i soffan med en bra film på sexan.. :-) popcorn och nötter och vatten, loka päron.. riktigt gott, super kul och träffa cathe idag.. snacka igeno olika saker var verkligen mysigt och trevligt <3 träffade min lärare från gymnasiet idag då jag var och handlade.. hon e så härlig.. ! och så söt!! :-) :$ nu ska jag fortsätta att mysa framför filmen :-)

ha de gött alla lärare :-D

väntar..

är på körskolan nu och väntar på att jag ska få köra faktiskt.. något trött.. när jag blev väckt kl 05.00 precis.. inte taggad på köra för fem öre.. haha ! jag ska köra kl 11.35 jag e tidig ! hehe ;-)



nä ni undrar säkert vad jag blev väckt av så tidigt !!, och jag ska inte komma undan katten var uppe på en byrå ute i hallen där vi ha en prynad sak .. och en liten glas pall nedanför byrån.. och prynaden for ner på glaspallen.. men det hände faktiskt inte av sig själv.. höhö katten hoppade där ifrån och allt bara for.. torkade undan lite glas med papper.. sen gick jag och la mig för ville vara någorlunda pigg.. går och lägger mig med glas splitter i händer och fötter.. kunde inte somna .. halv sov och när jag väl somnade djupt ringer min förbannade väckarklocka :-( morr.. så glad var jag faktiskt inte på vår katt.. !! sitter fortfarande med glas splitter i händer och fötter!!

RSS 2.0