idag.

praktiken ha gått väldigt bra faktiskt, och snön smälter, och det droppar vatten i från taket,och fåglarna kvittrar, och äntligen är det vår, jag längtar så till sommaren :-) ! ska se om man får man sig någon till Lycksele djur park eller något sånt trevligt;-)fast vet inte vad. som händer och sker i sommar. !
nu taggar jag fotvården :-) hihi.

puss

godmorgon!

jag. ligger i sängen, och e så fruktansvärt trött, jag vet att jag måste opp, men allt känns så jobbigt, klä på sig. veta vilka kläder man ska ha.. ! jag ha fortfarande något ont i ryggen. fast att jag tog mig ett bad, en whisky, och fick även lite massage.. ! min hemma träning. gick åt skogen.. :-o ha promenerat ytterst lite.. men inte gjort något med styrka :-o :-/ det e lite sorligt..
vet ej vad jag ska hitta på och skriva mera. jag vill bara sova vidare. !
orkar inte ens tänka. !

ha en underbart bra dag allihopa.
ha det så bra. och följ erat hjärtan :$ :-)

idag var min dag speciell.

praktiken, gick bra faktiskt, hämtade matvagnen för första gången, och min mobil blir bara mera knäpp dag för dag, funderar på byta nr men då tappar jag alla nr också för den delen. men blir ju tråkigt också om jag byter, för då får jag tillbaka min gamla tråkiga Sony Ericsson då jag e van och kunna spela, ha Internet osv. :-( åh ! sen drog jag och mor och shoppade. hihi blev en väldigt fin matta till slut. och jag fick mig fina gardiner :$ . jag e nöjd köpte också mig ett påslakan :$ . nu ha jag städat och fixat allt som ska göras. eller hm jag ha väl Lite kvar i alla fall i hallen den ser hemsk ut :-o men kommer nog. bli väldigt roligt på fredag :-) hihi och fotvården i morgon och sedan träffa Ronny :$ , en go liten fin kille ! :-) sen e det bara en dag kvar sen party. nä nu ska ja sova ,

puss puss god natt sov gott dröm sött, alla läsare :$

oj!

denna dag var inte riktigt kul inte för fem öre, riktigt ont i ryggen :-( , och fick ta hand om barnen själva, och inte så kul då jag tappade andan bara sådär. ! :-/ , och nu när jag kommer hem och äter frågade jag min mor hur vi skulle göra. vi skulle åka och kolla på mattor, och när jag frågar när vi ska fara blir hon bara sur, och dom. här ovanför lägenheten bankar hamrar och skruvar.. så otroligt less.. !!!

åhåhåh!!!

nu blir det städ hela dagen.. :-/

^^

Sleten som fan, men vad gör man mån må jue ändå ta tag på dagarna ;) så idag så har jag varit på praktiken men va något trött och så.. men gick fint idag ändå ! ^^ och sen så gick jag hem, och insåg fan inte att ja "försvode mig i morse och tog cykeln " så var ju bara att sno om, men innan ja gjorde det, så tog ja mig energin för att springa ner till tvätt stugan, för att kolla om det fanns någon ledig tid, för att tvätta upp det man hade, ^^ nu på tis, ons blire städning av lägenheten innan fredag. blir sköj ser fram emot det^^ ;) känns bara drygt och städa ^^ haha xD 
jamen efter att ha tvättat, så tar ja mig en promenad med Ronny, för att promenera och hålla honom sällskap till Ersboda, och sen så gick jag till BIltema, för att möta upp min pappi där. sen så åkte vi till böleäng, för vi hade blivit bjuden till Brorsan, på middag.. så riktigt trevligt ^^ satt där typ 2 timmar, och nu e ja hemma och chillar vid datorn och kollar bara lite runt, ska snart vika mina kläder^^ som ligger på sängen just nu dryyygt ^^ men men vad gör man haha xD . Tänker lite gött , Tänker på Minna P. hur allt går för henne faktiskt, och hur hon mår osv. 
jag smsar men hon svarar inte, kanske de e så att hon ha bytt nr, jag har ingen aning tänker mycket på henne i alla fall. men jag vet inte hur ja ska få tag på henne :/ . tänker på min vän Cathrine, hur det verkligen går för henne. 
beställd tid för tandvård. gud vad underbart det känns 8 april så blir najs, fotvård på torsdag. bara mys! :) 
och sen party dunk hemma fredag, ;P nämen jag kommer ha så sjuklt mys, nä nu ska ja skynda mig och fixa kläderna från sängen och sedan lägga sig och mysa ner sig, ge fötterna lite fotmassage.. då jag har väldigt ont, :/ jag har grymt ont i ryggen med, men den får lida ett tag till orkar inte kolla upp mig för den just nu! :/ 
 
puss på er alla! :)

söndag..

min helg var awesome ;-) helt tokig och galen kväll. med riktigt mycket skratt och trevligt och glatt folk som man sprang på ;-) fredags blev de bastu och mys med prat och alkohol. vi drar på olles och fortsätter där. träffar gammalt folk kul :-) . men de va typ ingen ute :-o haha xD lite halv dött.. :-o sen sov ja hos Johanna på grubbe. somnade typ på en gång. och vaknade typ lika fort igen haha ;-) fan så Nice .. lördag blir att förhöra Johanna på engelska glosorna. sen blev de bara chilla gick in i duschen efter ja kom hem och fixade mig för en ny kväll med andra äventyr. lördag cyklade jag och Johanna upp på ersboda träffade en riktigt fin kille (: sen skulle vi bara ut och gå men vi drog bussen till stan. där vi gick in på pipes, sen olles.
hade grymt kul.. blev bara skratt och trevligt folk. tack alla. :-)

och idag ha jag promenerat och umgåts med min mor :-) , drog först till Nordmaling. och sen när vi kom hem så gick vi ut och gick va ute ca 2timmar & 30 minuter ;-)

ha inte mycket och bjuda på mera ikväll ;-) nu är de bara köra hårt hela veckan praktisera och ha kul på fredag smäller det igen .. wii :-) de blir helg igen :-D hoppas att veckan går fort taggar tills fredag för då blir de utgång. :-)


/Emelie

Onsdag halva veckan runnit iväg.

min vecka har varit faktiskt riktigt bra, går bra på praktiken.. börjar bli väldigt seg på det men jag vet inte riktigt, min själ mår bara inte så bra .. hm äh kommer bättre stunder så .. :) 
 
fortsätter att kämpa med håret, vill ju fortfarande ha det ljusare, men det går nog inte riktigt som jag vill ha det, :/ ( vill bli guldblond) var längesen jag var ljushårig .. så ville bara bli lite annorlunda, :) håller även på att spara ut håret..^^ mycket som händer just nu, ! nu kollar ja allmänt bara runt på internet, ska snart torka håret, och dra en ansiktsmask och bara njuta i 15 minuter. och sen har jag dragit hårfärg och en ansiktsmask ikväll..^^ jag har tvättat ikväll. och varit på en promenad idag, drog och handlade och bara tagit det väldigt lugnt.^^ 
 
på fredag blire bastu med trevligt sällskap, och dricka ^^ och mycke skratt, ser framemot den dagen! :) . 
kommer bli så mycket bättre..^^ 
 
hade en tjej som var väldigt väldigt nyfiken på vad som gick snett för mig i helgen, ... 
 
: för dom, hmm jag har varit på begravning nyligt som ni säkert läst om också det ha varit tuft för oss alla. 
det har varit tuft allmänt för mig nu på slutet, börjat snacka med personer, men dom har slutat lika fort... börjar om igen på min fråga. va e de för fel för mig? klandrar mig om om igen själv.. :/ mår sämre, så fick bara allmänt en snefylla, behöver en famn .. helt ärligt så vill ja inte skriva så himla mycket mera, än att det gick snett... :/ men nu på fredag blir allt så mycket bättre^^ för det skaa ja se till! :) nu jävlar ska ingen kunna få lura mig nå mera..! hm hoppas på det i alla fall.. 
 
saknar cathrine,. hörs att gå bra för henne så det känns väldigt roligt i alla fall..
jag e väldigt ensam av mig, och ingen direkt kontakt med bror, men han skrämdes i helgen också. samma kväll lördag kväll då ja var på feest.. så gjorde ju inte den kvällen bättre... jaja var en jobbig stund, men 
allt blir bättre....
 
* glöm dina bekymmer för i morgon kommer det nya ! :) 
 
slut på internet via telefon, så kommer bli fruktansvärt tråkigt^^ ;O hahaahaha xD 
 
har inte så mycket mera och skriva egentligen kommer inte på någoit.^^ 
 
men hoppas att ni har det väldigt bra alla läsare, och att ni tar hand om er.. 
 
Pusssssssl.. 

trött hela. tiden.

nu e jag trött hela tiden. jag orkar inte mycket.. och snart måste jag upp också.. min dröm skulle vara och få ligga kvar här.. !

jag e så glad för min bästa vän cathe som ha hittat sig en snubbe som tar hand om henne osv. ! :-) blir bara sjukt glad för henne;-)

nu ska jag upp och hoppa så de inte blir så stressigt. puss och kram ha en jätte bra bra dag.

god kväll

jag sov oroligt natt, väldigt trött och väldigt seg. :-( , började halv sju. och slutade halv tolv. lugn dag.. :-) , och sen väntade jag på mor sen drack vi kaffe sen åkte jag med henne en sväng sen sprang jag på stan.. och sen så, åkte jag en vända till. hjälpte mor smått och gått och nu ligger jag bara i sängen.. :-) och funderar starkt på att göra mig i ordning för att sova.. e så trött ..

måndag måndag.

ja jag e lite seg på skriva.. Me min helg var väldigt mysig :-) och blev väldigt bra, men väldigt spårad haha xD , fredags satt jag och gled i Carinan med Johanna :-) drog även förbi olles, och 5ive dansade och hade trevligt, hihi lördags blev det party började med att vara hos mig.
sen blev jag och Johanna hämtad av Clas, så vi drog till han.. lyssnade på musik och pratade var väldigtt trevligt.. :-) sen så blev vi hämtad av en Marcus lite random. haha xD han hämtade oss på böleäng. ja hela kvällen blev som den blev. men jag hade trevligt. :-) seg som fan..

men nu e de bara tagga nästa helg då de blir party med Johanna :-) bastu och mys :-)

ligger i badet nu. efter en dag att jag höll på försova mig , sen hittade jag inga täckbyxor så jag frös något, sen följde jag med mor för att lämna städ grejorna på teg.. och sen for vi förbi bror.. ingen öppnade ha en gång. och trodde Jonas jobbade , öppnade dörren och där stod jonas.. pinsamt :-( och bad om ursäkt.. nu ska jag duscha och göra mig klar för att börja halv sju i morgon bitti :-) inga direkta planer.. men får se vad som sker i morgon. ska kanske träffa en vän på kvällen :-) , onsdag blir de praktik :-) och sen lite mys pys hemma ansiktsmask och färga håret.. :-)

vi höres :-) puss puss

skumt..

ställer mig på vågen nu när jag vaknar.. står fortfarande på 64, men känns som att jag rör mig hur mycket som helst nu för tiden. men tydligen inte tillräckligt. jag vet att muskler väger mera än fett.. och nu när knäet e helt fackup , men idag kan ja faktiskt gå ,haltar inte men de gör grymt ont :-(

men jag ska i alla fall gå till bror efter middagen för att hämta bilen.. :-)
och för jag ska glida ikväll.. ;-) hihi

hm..

det var kul och åka skridskor så länge det varade.. men jag flög rakt ner i backen och gjorde illa mitt knä rejält :-(, sen drog jag och Johanna upp till henne fick massage. tack för det behövde de verkligen haft grymt ont i ryggen väldigt länge nu :-( börjar ett i morgon gud så underbart med sovmorgon :-D där emot slutar ja halv sex.. :-)

god natt :-D

glad alla hjärtans dag :-)

min dag blev så att jag promenerade. drog i20 upp mot ersboda gick runt så jag kom sen till ök , och sen gick jag direkt till dagiset :-) hihi ! och lekte med barnen



denna bild tog jag på vägen, de här var på i20 :-) var så fint, snöade och så hehe -0 var de då jag gick, så väldigt skönt..!

nu så tvättar jag , fast just nu sitter jag i fot bad, ha så värk i ena foten, så hade tänkt och ge dom lite myspys :-)

sen ska jag träffa Johanna ikväll och vår plan e att åka skidskor :-) kommer bli kul länge sen jag åkte. :-)
de ska bli kul.. :-)

inge mera och skriva. Tjingeling.


glad alla hjärtans dag på er !<3 <3

...... huh

tisdag tisdag tisdag. ......


vaknar av väckarklockan, ser mig om kring. och det ända jag vill, e att stänga igen ögonen, jag låter ögonen falla igen, vaknar av väckarklockan igen.. kollar mig om kring. och orkar fortfarande inte kliva upp. tillåter åter igen att stänga igen ögonen, vaknar igen av väckarklockan. kollar på klockan. känner åter igen att jag verkligen inte vill kliva upp .. kollar mig om kring. och de e alldeles tyst.. hör bara mina egna andetag. ! e ensam alldeles ensam. tänker för mig själv...

krossad manga gånger, folk ha stampat på mitt hjärta och svikit mig om och om igen. och det enda jag vill e att stänga igen ögonen. och dra täcket över mig ,som att jag inte fanns. !

min dag....... toppen???


drar med mig skidorna på dagiset, tänkte de blir ju kul och åka skidor med barnen, men oj vad jag skämdes , fattar inte varför, de e ju naturligt och åka med barnen då man jobbar med dom liksom, hm... jag ramlar.. och ha inte ramlat med skidor sen jag va liten.. jag förstår ingeting. ! :-o , det enda jag ville var bara hem just i det ögonblicket,
när det var lunch kändes det bara vad gör jag här? jag behövs ej här.. !! vad gör jag här.. bara en praktikant.. åh!!!!!! varför får jag denna känsla, då jag ha trivits så bra, hm.. sen när jag kommer hem äter jag lunch. ! och känner ingeting. inga tankar ingeting. ! pappa kommer förbi. jag och mamma och pappa går på Mekka, och dricker kaffe och semla.. gott gott.. vi åker på maxi och handlar.. , och sen hem och äter fläsk och bruna bönor... ingeting för mig.... fick kvällningar , och sen så åker pappa och jag och mor går ut och går ,jag blev less väldigt fort och orkade knappt.. ! :-o medans jag brukar orka promenera, hm... !!
det enda jag inte förstår varför människor sårar, och slänger en upp och ner, får en och känna sig så tom hänt.. :-(

de händer mycket i min kropp just nu.. och ingeting förstår jag av.. allt e bara jobbigt , värk över allt typ .. höger fot.., rygg , höften höfter. knä, händer.. ! allt känns bara jobbigt..

mycke e om Ingemar min älskade morbror, och mycket e för alla människor som sviker , och som ej förstår att dom sårar så hårt.. !!
jag vet inte vad jag ska göra, längre.


ska bara försöka va, försöka vara lite för mig själv och bara fokusera framåt. !


får se hur allt går....

förvirrad !! :O

jag insåg på förra inlägget jag skrev att de blev lite fel på rubriken " nionde april " , något förvirrad, både på månad och de blev knas.. , men jag e allmänt galet förvirrad allmänt. allt känns knas och jag fattar ingeting :-o börjar känna mig galet less på allting. människor sviker , hugger en i ryggen mer och mer.. , jag vet inte. vad jag ska göra. men ha bestämt mig för att köra hemma. träning och bli bestämd med de. och får se då jag får. någon resultat, hm.. kollar då om jag börjar må bättre och gör jag inte det vet jag inte vad jag ska göra.. :-o :-( åh ! :-/

hatar mest av allting då folk sviker.. lämnar en kvar i skiten, och man förstår ingeting. och i slutändan så ha nån själv inte gjort ett skit.. hm.. blir bara galen på allt. nu ska jag njuta och kolla om jag kan ordna till detta :-( får se.. !

i morgon så ska jag dra till praktiken, och för hoppningvis blir de lite morgon träning. sådär lite lätt få till dagen bra. hm ser väl vad som blir då ja e ganska trött av mig. blir de av kommer jag bli en stolt Emelie tror jag i alla fall. sen ska jag nog ta med mig mina skidor till dagiset i morgon och åka med barnen i morgon, :-) sen ska jag hem och käka.. sen kommer pappi förbi och ska visa upp sin jacka :-) hihi :-) och sen så ska jag och mor promenera till maxi , köpa semlor det e ju ändå fet tisdag i morgon. sen ska jag och min mor umgås. ska bli väldigt trevligt.. !!
ha inge mera och skriva.. ! <3


puss !!!

dagdag 9/april

idag blire nog mest bara lungt lite träning, och sen blire promenad till mariedal med mor ska köpa lite kattsand, och sen så blir det hem och duscha och göra sig i ordning för dagen. vet inte riktigt vad ja ska göra idag, då ja ej mår så himla bra, alla tankar bara snurrar om kring i mitt huvud, och ja får fnatt, ja skulle gärna vilja ha någon som öppnade sin famn för mig, så ja skulle kunna få lägga mig där och känna mig trygg och bara få ligga där. ! 
igår var det verkligen jobbigt, för oss alla, förlorat tre morbröder. mor har förlorat sina 3 bröder. :( jag lider verkligen emd henne, och sörjer sjukt mycket. ! :( finns inga ord. och allt e bara jobbigt, ! :( så får se vad som händer, kanske ska sno morsans bil och bara köra lite ikväll. :)  !får se vad som händer.. ! köpt godis, och ostkrokar och en cola, får se om ja tänker tjocka mig ( deppäta) som ja nu gör ... som jag hatar, hatar och vara en av dem som tröstäter.. :( 
 
har inge mera och skriva, dunkar musik och tänker på cathe, emma. och mamma förståss. 
 
pusspåer

shit

drömmer en jävligt hemsk dröm som jag va rädd för tidigare. för trodde de skulle hända.. lägger mig hyfsat tidigt ikväll. jag var så trött.. nu vräker mardrömmar in, igår drömde jag en . men inte så hemskt farligt , denna natt om jag sluter mina ögon. så ser jag bilden som jag vaknade av. ja e rädd för att somna om jag e rädd att de ska hända i verkligheten !


"ligger och sover ha besök hos mig, en vän va på väg och låsa dörren för vi hade glömt det.. sen stormar det bara massa killar in". (vill inte skriva mera än så )
var bara tvungen och skriva ett. par rader.

5veckor

femveckor med denna vecka.. oj va tiden springer iväg.. jag håller mig ha benen och hållt mig frisk.. :-) hihi !!
sjukt kul.. ska vara så förskolan till 15 april.. :-) sen får vi se vad som händer och sker. jag hoppas bara att jag inte blir sjuk.. man kunde ta ut semester dagar. på praktiken. visste ej det, så jag ha gjort det för fredag. den 8/2 för då åker jag till örträsk !
på begravning. :-/ börjar kännas jobbigt faktiskt :-( fast det ha de gjort hela tiden :-( åh skulle bara vilja ha en stor och mysig kram


puss på er !

igår..

praktiken gick lysande, men den var otroligt seg då vi var inne hela för middagen. ! :-) för dom höll på och skotta tak på förskolan.. så att de var bara och vara inne. ! sen så kom pappa förbi och hämtade mig. vi drog till team Sportia, och slipade mina skridskor,, och köpte lite annat

bl.a



så nu blir de och träna styrkan i händerna.. :-) mitt gym kort går ut idag.. så passade på att köpa dom så jag kan träna lite bättre hehe :-D

sen blev det simning igår mod pappi, de var väldigt mysigt och trevligt. !
ambulansen kom dit, sen är dom två tjejer , och sen kommer killen sen.. kul.. haha där stod jag i trosor :-o haha xD !! ( vet dock inte riktigt vad som hade hänt! )

idag var de en ovanlig dag, när väckarklockan ringer kl. o6.oo
så stänger jag av den, och e typ väldigt taggad på dagen.. haha.. blev ingen tidig kväll för mig igår . haha !!

kan lägga till att jag for och hämta mor 18.45 på västerslätt, och sen så skjutsade mamma mig till stan sen drog jag en kopp kaffe med Johanna Ågren. va väl hemma tio eller något sånt.. !!

mon idag blir det praktik.. ska ta mig en liten längre promenad dit idag.. och efter praktiken ska jag skynda mig hem för att packa sedan dra på gymmet för sista gången. och simma så klart :-) sen blir de hemma träning. sen ska ja ev. till min bror ikväll.. äta middag och hälsa på ! :-) hihi

ser framemot denna dag.
ha en bra dag allihopa ! :-D

ny vecka

gymmade igår..gick Nice.. nä men ska väl inte klaga i alla fall.. försov mig nästan idag... mamma ringde och väckte mig halv åtta. vilken underbar mor jag ha ändå. utan henne vet ja inte vad ja skulle göra ! klev upp fikade lite granna. och sen så borsta ja tänderna och gick till förskolan :-) lekte med barnen, och hade kul.. ha gått bra nu.. 5e veckan jag e inne på nu :-) går riktigt bra.. !
sen gymmade jag idag.. gick faktiskt bra.. fast innan gymmet drog jag på stan, gjorde av med lite pengar.. länge sen ja köpte kläder egentligen.. nu måste jag vara rädd om pengarna.. !! så jag klarar mig. tills nästa gång. och de får jag slutet av denna månad :-) hihih ! <3
ikväll, så drog jag till clas.. snackade skit och så hade trevligt. !

nu blir de att stänga igen ögonen, men innan det så ska jag hälsa alla, god natt sov gott dröm sött ! <3
tänker på cathe ! <3

söndag!!

jag hade super trevligt igår drog till Kalle och hans polare, och satt hos dom och snackade, och sen så spelade han för mig. sen drog vi på pipes, och sen så fick jag en öl där av dom :-) och sen satt vi där och och snackade, sen så drog jag på olles. där Peter bjöd på en drink:-) verkligen en fin kille. sov hos honom. :-) och idag när jag vaknade så , avakta jag ett litet tag innan jag drog hem. när jag kommer hem lägger jag mina telefoner på laddning. och sen äter jag lite. sen duschar jag , sen kommer jag på att jag ska dra och gymma. så nu ha man gymmat. och man ha hängt upp kläderna från tvättstugan ! :-) ja vilken bra söndag. får se vad som händer ikväll.. jag e sliten sov lite.. så orkade inte gymma så värst, men lite e bättre än inget... nu ska ja klä på mig och gå hem och duscha igen :-) hihi

RSS 2.0