Tänkt..

Jag har verkligen tänkt på jobb senaste dagarna, jag praktiserar fortfarande på restaurangen men behöver mej ett jobb, men alla utbildningar krävs det så mycket plugg på, och jag vet inte om jag orkar det :( är ju inte direkt någon plugghäst. Sen ha jag tänkt en hel del över allt möjligt, och delvis är det att jag vill flytta hemifrån verkligen, till något eget, vill bo med min underbara pojkvän. Men de är inte lätt varken lägenhet eller jobb.. 

Jag har Ronny, och det betyder mycket för mej, aldrig haft en sådan kille i mitt liv, någon som bryr sej någon som tar hand om mej någon som verkligen finns. Jag är verkligen kär i Ronny. Mitt hjärta slår och känner mej så glad och lycklig. Aldrig mått så bra som jag ha gjort dom senaste 7 månaderna. Jag mår så bra, trodde aldrig denna dag skulle komma :) men den kom. Och jag är så enormt glad. Mitt hjärta slår volter :)och jag ler, och mitt leende skiner för Ronny :) han är så gullig :) 7 fantastiska månader med min underbara prins. Kan inte få något finare, och vill inte ha någon annan heller. Jag är så nöjd:) ja och allt är så perfekt faktiskt :) och det är sant :) 

Jag mår bra !
Jag är glad !
Jag trivs ! 
Jag är lycklig ! 
Ronny är mitt allt :) 

Jag bara älskar honom :) ❤



Fredag väldigt skönt !

Haft en tung dag idag, då jag har haft väldigt ont i min högra del av axel, nacke och ner mot skulderbladet.
så bestämde mej för att lägga mej ner i ett varmt bad och mysa ner mej där med ett glas rose vin.
väldigt gott. och härligt var det kan ja lova. 
jag och min vackraste, ska gå och äta taco buffe på nattöppet. 
ska bli vädlgit gott. en bra start på¨helgen. 
restaurangen har varit full hela tiden, riktigt kul faktiskt. 
vi har haft 173 gester idag. :) så de har ändå varit riktigt roooligt :)
i helgen ska vi nog bara ta det väldigt lugnt tror jag , då jag och min älskling behöver vila upp oss inför en ny vecka. 
är så sugen på öl. ! 
i morgon så ska ja och min bejbi tvätta jippi ^^ hahaha x D
jag är så sjukt trött.. och sugen på öl. jag har riktigt ont. 
JAG BEHÖVER NÄRHET  !
kanske blir en film ikväll med älskling ;) kanske någon öl?`hm får se vad som händer och sker! 
det jag vet är att jag verkligen älskar Ronny. och att han är min, och det känns helt underbart. 
känns så skönt och vara lycklig och glad igen. han är verkligen den finaste! 
och han har det finaste leendet, jag sväär. och det gulligaste skrattet. han är bara så söt! 
'han är den klokaste mannen, den gulligaste och den roligaste jag någonsin har mött.
och ska absolut itne glömma, han är den snällaste och snyggaste ! 
jag är kär. 
 
7 månader har vi fått tillsammans, allt känns så bra, allt känns så varmt, och allt känns så toppen. jag älakar verkligen denna kille, han får mej och le. han får mej och skratta han får mej och må bra. 
han är mitt allt! utan honom är ingeting värt.
nu är allt värt. och allt har blivit annorlunda jag är glad. och mår bra. 
coh älskar liiiivet ! allt är på topp! :) 
 
Killen gör mina dagar, fyller mej med kärlek och glädje. 
han lyfter mina dagar till kärleksfulla. 
han är bara min och så¨ska det vara. 
livet ut. :] 
 
han är verkligen  min ängel ! :) :*
min skönhet. 
det är han ja verkligen älskar ! :) <3
Vi för alltid.. 
'tillsammans är vi starkast, och tillsammans är vi bäst. 
tillsammans är vi en, och så ska det vara.
Kärleken till dig Ronny, är så obeskrivlig. ! :] <3
 
 
 
 
 
ha en trevlig helg på er alla ! :) 
 
 

Haft en spännande dag


Haft en riktigt spännande dag för idag på jobbet var det något nytt , jag stod typ i disken två gånger. Har fått springa med mat idag, lägga på tallrikar och se till sallads buffén så inget tar slut. Allt ha gått riktigt bra :) jag är nöjd :) 

Men i morse hände det så mycket som att jag vaknar och är trött, känner att sängen var min vän. Men det va bara att kliva upp och göra sej i ordning och fara iväg till jobbet när ja kommer fram så sätter vi oss och dricker kaffe, men innan jag hinner dricka upp och ska ställa mej upp så tar ja koppen och min mobil ligger i min famn, och där låg den inte bra till för tappar koppen med kaffe i mitt knä .. Men det gick bra både för mej och för min mobil så tur är :) 
Sen så for ja hem duscha och sen gick ja på försäkringskassan och lämna mitt papper och sen så gick ja till gå löp kliniken och fick hjälp med sulor och skor :) så nu ska ja promenera ..:) hoppas att detta blir bra nu :) sen va ja o h fixa till mina fötter :) och nu ikväll ska jag och Ronny tvätta ;) yeeey 
Nu ska ja dricka kaffe med mamma och nu säger jag ha en fortsatt trevlig tisdag :) hejdå 

Måndag igen

Tiden bara springer iväg :) nu har nästan hela måndag gått åt , ja jag slutar ju snart ! Ja oj vad tiden går fort idag :) gått jätte bra idag :) hostar bara lite :) snart helt frisk :) lite snorig men det går och jobba igen :) jag är bara något hungrig :( nä nu ska ja fortsätta jobba :) 

Skum

Denna person som skriver är så skum han säger att han ska låta mej vara men han kan inte går bara några dagar så skriver han igen . Fattar inte vad ja ska göra för att få slut på detta ?! Detta är så drygt.. Annars så ha jag haft en kanon bra helg :) bara myst med min underbara älskling och allt känns så underbart !:) och nu har jag hunnit krya på mej :) idag har vi cyklat till ålidhem där vi åt ett skrovmål gotta ;) sen cyklade vi till ersboda ja hem till honom ;) hämtade lunch till honom till veckan :) han jobbar för middag i veckan känns kul :) på tisdag ska ja få mina sulor och nya skor så då ska ja börja med träning ;) taggad :) sen ska ja gå till försäkrings kassan och lämna mitt papper för att få pengar :) hihi najs :) 

Nu säger jag helgen är slut och en ny vecka inväntar :) jobb hela dagarna :) god natt nu :) 

känns hopplöst

börjar med det härligaste, och det är det att nu är det äntligen helg. så önskar er alla en riktigt trevlig helg !:) 
känner mej väldigt glad, då det ha gått riktigt bra och jobba ! :) känns så kul! nu sitter ja hemma och söker bostad. jag har sökt en hel del. i flera månader nu, får inget svar och får ingeting. söker och söker men inget.. mest bara tack för intresseanmälan! så man känner ju nästan att man tappar allt hopp. känns dock inte så roligt, men fortsätter så klart att bita i sura äpplet, för detta är ju inte lätt. men kämpa kommer ja aldrig sluta med. ! 
sen har jag en person. som skriver sms till mej fattar inte varför? fattar inte.. då jag ha bett till om att jag inte vill att denna ska höra av sej, ringa eller skriva, men DEN gör det ändå. shit så jobbigt. Att DEN ej förstår ! 
nu ska ja bara njuta av helgen :) ledighet. och vila upp mej! :) börjar bli frisk ändå :) så på måndag är jag nog helt frisk hoppas jag på :) hihih 

@höst @sjuk @ onsdagkväll

Var hemma idag och kryat på mej ordentligt typ ingen smärta alls. Fast fortfarande väldigt snuvig, och hostan tar över hostar typ nästan tills ja spyr ! Hosta kan vara väldigt jobbig! Haft en kanon mysig dag med min älskling, han har pussat o h tagit hand om sin lilla sjukling , han for och köpte skrovmål till oss idag mums va det :) 💞 han har till och med busat med mej , fast var inte riktigt på det humöret då jag inte mått så bra :( i morgon är det en ny dag med nya bekymmer :) ska jobba i morgon och kämpa två dagar kvar sen helg :) och då får jag vila hela helgen så jag är i topp skick nästa vecka ! 

Jag har en grymt bra pojkvän, han färgade mitt hår :) blev riktigt nöjd :) 


Nä nu måste jag sova känner mej alldeles tung och sömnig ! Godnatt  

Godmorgon sjuk?

jag är hemma idag, mår inte alls bra för fem öre. snuvig, ont i hela kroppen känner mej helt sne. nämen jag känner mej inte så kry. Tur att man har värdens finaste pojkvän som är så gullig, att han har hoppat å cykeln för att fara och köpa ett skrovmål till mej! detta ska bli gotta. och så gött att tjocka till sej då man har så kul i sängen hela dagen. ska krya på mej hela dagen idag. då ja ska jobba i morgon! :) 
 
Heeeejdå****

sjuk?

jag känner mej trött och seg, ja känner mej frusen och ja känner att halsont börjar smyga på mej. 
jag hoppas att det inte blir något värre. att det är bara lite för jag känner att jag inte kan bli sjuk.
jag tänker köra bil i morgon, och hoppas på det bästa. det är egentligen bara att bita ihop
och kämpa. kämpa kämpa, är livet! man ska aldrig ge upp. nu har ja borstat av tänderna, 
och tänker faktiskt krypa ner under täcket. för jag behöver det! nu säger ja godnatt sovgott!!

en riktigt fin dag. glatt humör

en väldigt fin dag, en glad tjej är jag idag..
jobbet har gått riktigt bra, och fort har det gått undan, tiden bara rann iväg..
kändes helt underbart ! :) var på en lägenhet visning med älskling på sofiehem. 
var väl ungefär 100 personer som skulle kolla på lägenheten, men jag hoppas på att jag och Ronny får denna den var riktigt fin kändes så rätt. ja jag vill ha denna lägenhet. 
så nu håller vi alla tummarna för mej och min pojkvän att lägenheten blir vååår! :) 
hade varit perfekt ! :) 
 
så nu har plutten åkt iväg för att jobba, halv sju till to0lv. då han tog ledigt. för att följa med mej på visningen! :)
egentligen börjar han halv 3 och slutar tolv:) 
ja detta känns riktigt som en dröm, hoppas bara att den blir verklig! :) 
känner mej väldigt glad. :)
 
synd att Ronny skulle iväg och jobba nu bara ! hade varit mysigt om han var hemma med mej nu! 
 
nä har inget mera och skriva...^^ 
 
Heeeeejdå! :)

Vilken härlig helg

Haft en kanon bra helg med älskling :) och nu är helgen slut , fick sprängnings huvudvärk dom sista timmarna på ledigheten ! Och nu är det snart en ny vecka med nya möjligheter. I morgon blir det en måndag framför oss :) jag ska jobba på hela dagen :) sen Ska ja skynda mej hem och duscha :) och sen ska ja och älskling fara och titta på en visning :) spännande :) det är en bostarätt så får se vad den kostar :) spännande :) sen åker han och jobbar :( annars är det bara att fortsätta att leta lägenheter för fullt ! Svårt .. Men man ska aldrig ge upp ! 

God natt sov gott dröm sött :) 

Hej

Jag hade en toppen dag igår :) jag och min kille gick på stan och titta på lite kläder riktigt mysig :) sen så gick jag och min pojkvän och dela på en pizza riktigt gott :) sen gick vi hem och färgade mitt hår , jag har en väldigt duktig liten plutt :) hihi jag blev väldigt nöjd  sen gick vi på bio och såg insidous riktigt bra men störde mej på att människorna som satt på raden ovanför pratade högt och skratta och levde om ! Väldigt jobbigt var det ! Dom höll på typ hela filmen ! :o filmen var inte så läskig men lite kul :) sen går vi hem och spelar lite och den går vi och lägger oss :) och idag har vi inte gjort ett skit rätt så skönt ändå :) sökt en lägenhet :) och ska på en visning på måndag nu hoppas jag att jag får något ! Blir galen annars !:( 

Ha en bra helg alla :) själv ska ja tvätta ikväll jippi :) höhö 

Fredag

Äntligen helg ! Slutat för dagen så skönt , har varit en kanon fin dag ! Och människorna har bara strömmat in och riktigt kul . Alla är nöjda och glada tycker att matro är en kanon bra restaurang :) så riktigt kul är det men idag var jag trött men gick bra i alla fall i allt stress och i all fart ! Vi gjorde vårar bästa och tycker ändå att allt gick riktigt  bra ! Men känslan är då man kommer hem trött och less och man vill bara hem och duscha så har man inga nycklar och dörren är låst :( 



Något jag stör mej på

Något jag stör mej väldigt mycket på, är att när man ber en person att lämna en ifred, 
och inte höra av sej, men personen förstår inte, och skriver ändå. 
vad ska man göra? när denna ej förstår att ja lever mitt liv, jag mår bra, har det bra.
jag vill inte att perosnen ska höra av sej, jag blir gaaalen! .O

Söööker!

Jag och minn pojkvän söker oss lägenheter för fullt, vi söker varenda dag. och kämpar för fullt för att få tag på något. en 1a eller en 2a med hyra i 4000-5000 i måndaden. vet ni något som läser snälla lämna en kommentar, skulle vara så vänligt, behöver flytta hemifrån, då mamma inte riktigt har råd att ha kvar mej hemma. 
 
Tack :) ! 

RSS 2.0