skit...

min dag ha inte varit direkt bra, drar på praktiken, och drar dit en timme innan jag börjar och slutar halv ett, drar på stan. hittar ingeting. sen blir jag typ nedstämd från ingen stanns jag blir galen på mitt humör. :-/ aja jag hoppas att allt blir bättre. drar på gymmet med min mor, och allt går åt helvete.. så otroligt kul... eller inte.. !! jaja, liggger i sängen nu, och tänker "glöm dina bekymmer för i morgon kommer de nya " sörjer fortfarande, kan inte fatta att min morbror ha gått bort ,och lämnat oss, och att en begravning väntar.. kan ej förstå :-( :-( , många fina minnen. som finns kvar, och ditt namn kommer alltid stå kvar i mitt hjärta, med mig finns du alltid kvar. !

en ledsen Emelie, skriver nu god natt sov gott dröm sött.

tänker på er, farmor, farfar, Martin, Ingemar, Gustav, mormor farfar, Emelie, vila i frid ! saknaden är stor, men jag vet att ni finns hos mig ändå ! <3 !

god morgon..

onsdag morgon. jag sitter här och små fryser, tittar ut och värdens storm för sig där.. kollar hur kallt de e, 2 grader, men de e väl ändå cp kallt då de e rusk och vindstormar..
jag klev upp 06.00 för att dra på praktiken såhär mysigt tidigt. jag e redan färdig för att gå.. alla blev så otroligt glada för att jag kom till forslunda i måndags. :-)


praktiken igår, så åkte jag skrana, jag drog Barn på skrana. titta på då dom åkte skrisko . gick om kring.. hihi

igår gymmaade jag ej pga min höft.. men hade tänkt och gymma ikväll.. ;-) kondition ,ben press, och armar.. och mage , och rygg förstås. :-) jag trivs väldigt bra.. ;-) tror jag även ska hoppa i vattnet idag också. nä men jag trivs faktiskt på dagiset, de hära blir den fjärde veckan. och jag trivs och träna också.. vill bara ha ett resultat någon gång. !

ha inge mera och skriva. ha en toppen dag idag :-) och ta hand om er, och va rädd om er !

tänker på Emma Karlsson ! <3

god morgon,

jag var grymt trött, i morse men tog mig ändå upp.. men jag e inte taggad på ett skit, inte praktiken och inte något bara. :-o mor pratade ej med mig. shit hon börjar bli så galet olik sig mer och mer.. !

ikväll ska ja göra en tidig kväll.. !
ha en bra dag allihopa. och ha en toppen vecka :-)

kväller..

hej hej,

Måndag ha gått åt helvete, ja eller inte.. försover mig i morse, åhnej.. kom en kvart sent.. kändes ju något tråkigt, men mötet gick galant, får vara kvar där tills 15 april , känns ändå skönt. ha något och göra, fortsätter med halv tid. känns galet skönt :-D och sen ska jag få testa på morgon och jobba. och även efter middag. :-) sen får vi se om jag ska öka med något. !

sen drog ja till forslunda och satt och pratade med gamla lärare, i över en timme. och att dom blev så glad och se mig var så kul, tvekade lite på att fara faktiskt men ångrade mig inte, drog till Johanna och snackade lite skit där faktiskt. och tog de bara chill. for hem va hemma halv sex, går ju knappt och köra vid 5-6 tiden, men då åt jag middag och försökte gymma. men gjorde så ont och var för Sliten så Gick hem, men kände mig ändå stolt liksom att jag gjorde ett försök.. :-)

ska vila. i morgon hade jag tänkt, eller köra lite försiktig hemma träning. jag ha så grymt ont,, får löning och ledigt den 8 då de e begravning. !

ha inte mera och skriva hejsvejs ! :-)

hej hej hej allihopa.

hoppas att ni haft en bra helg alla människor :-) !

börjar då, med att jag ha varit sämst att uppdatera ,det vet jag även om, men haft fullt upp faktiskt.. hm, mycke med träning. och praktik, men i helgen, så ha jag bara tagit det lugnt. och varit riktigt skönt, lite synd att den e redan slut, hm .. i fredags så for jag till en polare, som fixade lite musik till mig :-) , sen drog vi en film.. och så snackade mest bara skit egentligen, :-) sen lördags, så klev jag upp halv tio åt lite frukost och sen drog jag på gymmet, gynnade ett bra tag blev väl två timmar tror jag :-P eller något sånt, sen simmade jag i 25 minuter och sen så gick jag hem.. och sen så slängde jag i lite mat i magen, sen promenerade jag till böleäng. på väg hem så blev min höft jätte knas den ville inte vara med längre så att jag höll på bryta ihop.. och sen så var de tänkt att vi skulle ta buss sista minuten ifrån teg då men då så klantig som man e kliver man på del buss, så de blev till att gå hem i alla fall.. ! :-/ sen blev det middag sen tror jag till en polare, ja satt och snackade skit, drack lite kaffe. såg film :-P och sen fick jag ångest mitt i allt. och sen så tja.. vill inte skriva nå mera.. om det, idag så ha det bara blivit väldigt lugnt faktiskt.. är grymt taggad på i morgon faktiskt, praktiserar på förskolan , och i morgon blir det möte där om hur de går och om jag får fortsätta osv. i morgon blir det fjärde veckan :-) hihi denna vecka blir de tyvärr lite sämre med gym , :-/ i morgon, beror på när jag slutar så ska jag till forslunda. ! hälsa på, sen ska jag till Johanna var ju som ett tag sedan vi träffades nu, och där blir de kaffe och snacka skit typ :-) riktigt mysigt längtar:-D. sen får jag se.. om jag orkar dra någon promenad, eller så..

nu ha jag duschat smörjt in mig , så luktar gott och förhoppningsvis så e jag väldigt len också :-) hihi ligger i sängen:-) och myser .

nä nu ha jag väl inte mera och skriva, :-) :-) så ha de så bra allihopa så skriver ja kanske snart igen :-) hihi





kväll.. tisdag kväll..

min dag börjar med att jag fryser som fan då ja vaknar..! var inte alls taggad på att dra ut och gå till dagiset, men jag hade inte så mycke till val.. sen jobbade jag fram till halv ett.., och sen så gick jag hem åt potatis bullar till lunch. sen efter det drog jag en kopp kaffe tår. :-) sen gick/ sprang jag till böleäng sen röbäck, och sen hem.. sen direkt ner till tvättstugan. slängde i en maskin käkade middag tillsammans med min mor. värdens bästa tisdag. ! :-) och sen gick jag och såg bio med min älskade mor <3 !
nu blir de. bad och mys, sen ska jag tvätta en sista maskin. sen blir de sängen :-) tack mamma till sällskapet idag på promenader. och joggigng och bion och hjälp till att hänga upp min tvätt. jag älskar dig så mycket <3 ! tror de hära kommer bli den bästa veckan någonsin! :-)
puss och kram :-)

hihi bra start på veckan !!!

verkligen kanon bra start på en vecka.. hm :-)

vaknar och e bara hur trött som helst ligger till sista minut. ! :-/ hm , New drar iväg till praktiken, ha hjälpt barnen idag på isen. ha varit kul.. tills jag råkade ha min fot ivägen. så skriskon åkte rakt över min fot, lyckat.. haha xD nja inte direkt. slutar halv ett denna vecka, så skyndar mig hem steker mig en hamburgare. drar på gymmet. sprang 15 minuter, och sen körde jag lite Mage. och rumpa, lår, lite armar, men min natt till idag var nog den konstiga någonsin låg så konstigt att det gjorde fan ont i axel och rygg, hm kunde inte gymma riktigt bra. drar hem lägger mig på soffan och funderar. ! blir sugen på bräntis, och åka lite skrana hehe :-) så de gjorde jag, jag fick med mig Samuel. riktigt trevligt var de , drog upp och ner haha xD ! (misstolka inte ! ) haha xD ! sen drog vi till han och drog film :-) lejon kungen ! :-) hihi riktigt fin film :-) ! nu ha jag duschat och borsta tänderna, så nu väntar jag bara tills John blund kommer :-) !

god natt sov gott dröm sött ! :-)

hejhej bloggen ! ^^ hahahahahahaha xD

Heej alla läsare.det var ett tag sen ja uppdaterade nu, men dom här två veckorna på praktiken har gått grymt bra, och jag har trivts riktigt bra med barnen dom e så fina, och så snälla mot mig, och drar mig, och alla vill leka med mig, och allting. :) riktigt roligt, men blir då less då ingen lyssnar på mig, haha xD igår så fick ja låna brors bil, pga att ja skulle köra min vän till flyget och ta ett farväl. ( hoppas vi ses snart igen ) ! men annars hände det mycket trubbel med bilen, fick sladd och kunde knappt häva den.. blev en ordentlig sladd fan.. haha jaja jag och cathe fick oss ett gott skratt efter det.. och sen så låser ja in bilnycklarna, så att det var ju bara gulla med bror så att då kom han förbi, och sen så skjutsade vi hem honom . och efter det så for ja och cathe till olles, och tog sig en öl... och ja  vi satt bara annars och surrade.. riktigt trevligt, sen kom de en hel drös med killar, och brudar. men en kille av dem var faktiskt riktigt trevlig... jamen de va trevligt (= nu idag blir det mest bara lugnt skall ja tro. min far kommer nog förbi kl halv tolv tolv. :) ska bli trevligt. :) och sen så ska ja promenera eller köra beror på om bror vill ha igen bilen, men till böleäng, ska följa med caroline till stallet, för att se hennes häst. kanske ska ställa upp och ta hand om honom i 3 dagar medans hon e i stockholm.. :) ska bli trevligt, och jag har inte fått vara med en häst på evigheter känns det osm ju :( . men det ska bli grymt kul.. :) sen kanske kanske kanske det blir gymmet få se.. om ja orkar har inte sovit så himla bra inatt häller. :( hm.. mu längtar ja bara tills i morgon, till en ny vecka på praktiken, och hoppas att den tredje veckan går riktigt bra lika bra som dom andra veckorna, men jag vet inte om jag vill plugga vidare till barnskötare eller nåt sånt just nu :  / och då får ja inge jobb häller. hmm aja vi får v'äl se hur allt blir ... ! 
ska ev. flytta till uppsala i snart framtid också.. :)  ! 
har inge mera och slänga ut just nu, men skriver nå rader senare höreees :) 
 
 

alla tårar faller

Tårarna rinner nu igen, pratar med mor, hon har det så jobbigt,, jag lider med henne. och jag älskar mama, många minnen som bara finns kvar. och det e bara minnen som står kvar. ! och namnet inristat i hjärtat. ! saknader till 3 morbröder. vila i frid, jag hoppas ni har det bra. vi saknar er här på vår jord. 3 morbröder gått bort, min farmor och min farfar. min vän Emelie. <3. Älskar er alla. <3 ! allt gör bara ont, och idag kämpar jag nu för gött. ! men ibland vill ja bara ge upp känns det som! men jag Älskar er, så ska kämpa för er. ska kämpa ska försöka! <3 
men mitt hjärta e verkligen itu just nu känns det som! :( ååååh. vet inte .... 
 
har inge mer och skrivva..

Veckorna kommer och veckorna går.

Andra veckan på praktiken, har sagt till om att jag har jobbat över tid, så denna vecka får ja sluta 12.00 känns underbart då man inte mår riktigt 100 % bra, så idag har jag simmat nå längder med far, och sen så drog vi hit på kaffe, sen från ingen stanns började vi snacka om hamburgare så då blev ja sugen från typ ingen stans så att då for ja och papi och tankade carinan, och sen så drog vi och köpte hamburgare. dom som inte vet ,vet nu. när ja e ledsen så tröstäter jag! och det e inge bra egentligen då jag ska komma i form och då ja ska gå ner i vikt,. men ska gymma i morgon efter praktiken, och simma efter det.. : ) så att hoppas att de går bättre då. brukar inte bli lika götta sugen när ja tränar, och sen så mår ja så grymt mycke bättre då ja håller igång. och gym kortet går ut den 7 . skjutsade cathe, min vän till flygplatsen idag. och hon ska på jobb intervju, jag e väldigt glad för henne, och jag håller mina tummar, men just nu har jag en sådan konstig känsla, jag vet inte..! :( men åh.
Jag behöver få vara lite ifred bara just nu. och tror hon försår mig. ! inte lätt just nu! :( 
ikväll blire plocka lite i rummet fördröja tiden, och få tänka på något annat, och sen så blir det nog sängen tidigt och hoppas på en ny natt och att ja får lite sömn inatt.. för ja står verkligen ut då ja itne får någon sömn! :( 
 
 

... !?

Natten till idag, låg jag verkligen och bara snurrade i min säng bland alla tankar. och vred mig och försökte slänga iväg tankarna som bara for om kring i mitt huvud, men det gick inge bra, låg och tänkte och låg och vred mig, hur ja än låg gjorde det bara ont i mig :( och jag fick höra en tragisk händelese som va igår. och nu har min morbror gått bort. Ingemar, R.I.P och idag har allt varit tuft, har inte sovit ett skit, och jag mår åt pipsvängen min dag har varit helt knas, jag förstår ingeting.ÅÅH . förstår inte. varför ?`:( allt e så jobbigt, och nu ikväll har jag suttit och surrat med mor och försökt vara ett stöd för henne med, men det e verkligen inte lätt varken för mig eller för henne. och inte bara det. tårarna bara väller och allt bara händer. och ja orkar inte.. ! 
 
vet inte vad ja ska göra, men får ta detta i mitt eget rejs så går nog allt bra ..! 

kvällen e. ung !

ikväll ha det bara varit lugnt här i lägenheten. sett film, och fortsätter med film. :-) blir nog några filmer.. hihi ! :-) men hatar all reklam som förekommer.. ! :-( men ganska mys och pys och bara sitta i soffan och glo på tv :-) underbara kväll med Cathrine. ! <3



nu ha jag absolut inge mera och skriva.. ! :-) pussss :)

ny dag. med nya bekymmer.


hade super trevligt igår så olles. träffade jätte många fina människor. och tack för kvällen alla inblandande . ! :-) efterfesten sög , ångrar jag drog dit. xD men tog taxi hem. ha egentligen inte råd till det men. kunde inte ta mig hem på något annat vänster. !
och idag ha jag typ sovit bort hela dagen, pratat med Tobias :-) och det var en trevlig väckning. jo han ringde och väckte mig xD haha ! :-)
sen ha jag pratat med mor och hennes kompis som drack kaffe här tidigare idag! :-) nu sitter hon bara här och tror en massa , hon e så annorlunda då Lars e i närheten. och blir så besviken. för hon kan verkligen prata. aja skitsamma. hoppas det blir flytt snart så slipper jag allt. och hon mig. !!

e inte bakis idag! ( ha aldrig varit bakis! ) ! men ha grymt träningsvärk från igår ! :-/ höhö xD
nu ska jag se bröderna Karlsson på tv ! ;-) vill ha Cola. men känns ju inge kul och gå ut. i kylan. :-(

yeaah

Äntligen fredag, äntligen e veckan slut.. :) 
 
veckan har gått riktigt fort och de har varit en rolig vecka på dagiset, alla barnen e så fina och roliga ! :) 
idag så har jag dragit nå barn på skrana och så, flera varv runt gården! och det har varit tungt och kuligt hehe ! :) 
sen drog ja på gymmet, körde mage, axlar, kondition. ben och rumpa. blev ett väldigt kort pass då min bästa vän kom till mig, men sen drog vi på boa, på ersboda, sen kollade vi h.m och så..^^ träffade en gammal lärare men det ha varit riktigt trevligt och kul och träffa honom sen skjutsade ja hem yxa, och hans hund till stöcke. ska få pengar av honom sen. det var mycket trevligt i stöcke, mycke skratt och ståhej! :) 

kväller!!!

tjena ! :-)

idag ha min dag varit tröttsam och Leksam :-)

promenerade till förskolan, och var där några timmar.. lekte med barnen, och läste, och hjälpte till. skottade lite idag också. ! :-)

blev inget gym idag. istället blev det bio ikväll, med mor och lars.. vi såg mammas pojkar. trodde ju att den skulle vara bättre en va den va.. !
betyg av mig får den 3/10 !

och nu ligger jag bara i sängen. !

i morgon så är det en ny dag med nya bekymmer. ska försöka skynda mig hem från förskolan i morgon, och hinna på gymmet innan min bästavän kommer ! ;-) sen på kvällen blir de nog olles, son de lät som ! :-)
tja det blir nog trevlig fredag kväll.. :-)

ha en super trevlig helg. hoppas att ni får en bra kväll alla desamma. ! :-)
puss och kram / Emelie :-)

God kväll alla fina läsare!

Nu är det såhär jag tänker berätta lite granna vad jag sysslar med på praktiken, och vad jag har kommit igång med osv. praktiken, går då väldigt framåt och dagarna bara rusar iväg för mig, jag trivs faktiskt ganska bra där. får vara med och leka med barnen och se till att dom kommer sams osv. men jag tror nog inte det kanske e de ja vill jobba med, men tankarna går fram och tillbaka, ja jag har ingen aning. ! men det är faktiskt trevligt med barn, gillar sjukt mycket barn och passa dem och vara med dem.! :) men ja jag vet inte, igår så skottade ja lite snö.. dom har en skriskobana där. som jag hjälpte till att skotta, men skottade även gården lite, då det kom sjukt mycket med snö...  
med jag är där halvtid, och känns grymt härligt att inte hela dagarna går åt på förskolan. för jag vill så mycket mera än att praktisera just nu! :) . börjar 08.30 slutar 13.00 egentligen 12.30 men jag glömde bort och sa till min handledare att ja skulle sluta kl ett. tja jag glömde bort men känner vad gör det 30 min hit eller dit.. spela roll..! 
sen igår blev det lunch med johanna på max, mådagen blev det lunch på max, så mycket max nu.. på så kort tid. usch måste ge mej.. haha xD drog på gymmet idag, men var trött och seg så blev ej så hårt. men var där i alla fall en timma ungefär lite mera ! ;P ska även dit i möra för att fortsätta att pumpa, idag på dagiset fick jag vara inne med barnen som va inne ! (= det var något härligt då de var -11 grader här :( kändes bara inte så grymt kul och vara ute då precis då man mest bara står. min bästa vän kommer på fre typ. så ja läängtar ^^:) sen drar hon även vidare mot flygplatsen så ja längtar, för att hon ska på en jobbintervju så håller tummarna på allt går bra och att hon får jobbet, så som de e sagt ska ja allt ta och packa min väska för att följa med henne dit, och så om ja får nåogt, eller om det blir så att ja tänker söka upp en skola för att plugga vidare, tja vi får väl se hur allt blir... ! men nu när jag har fixat gym en månad, så ska ja tamefan utnytja det..:) kommer bli ett spännande äventyr på gymmet, och så som att det kanske blir en flytt snart också. :) spännande, :) ! önskar min älskade vän Lyyyycka till! :) <3
 
annars så har jag inte så himla mycket mera och säga.! :) ska komma tillbaka till träningen nu, efter månden slut ska ja fortsätta med hemma träning, promenader, springning, osv. och flyttar ja och får mig ett jobb så ska ja söka upp ett gym där också! :) ! blir jätte spännande och ser verkligen framemot allting.! ( = 
 
nä nu säger ja då god natt till alla läsare. ! :) pussssss! :) 

God kväll alla fina läsare.

 

god kväll alla läsare

Nytt år och ny dag. fast dagen e ja strax över. praktiken gick väldigt bra idag, gjorde inte så mycket, på första dagen fick mest se hur allt fungerade, fick läsa för två / 3 barn.. och sen var vi ute typ hela dagen, nåmen det var mycket trevligt, åt lunch med mor och lars, från max. :) götta. sen drog jag och mor till Maxi för att handla lite granna . jag körde förstås. :) och sen så drog vi hem käkade lite glass, jag var så trött.. och e fortfarande galet trött. när jag sov så dåligt natten till idag, så var grymt stressad och trött till första dagen på praktiken, men det gick ann.. i morgon blire lunch och sånt mys med johanna å. har inte träffat henne på ett jävla bra tag, sen så tänker ja dra till simhallen i morgon, vill komma igång med gym och sim redan i morgon . less på min kropp och hur ja ser ut just nu.. så nu blir det hårdträning i en månad. ! (= får se hur det kommer att gå och vilket resultat ja kommer att få. tja, sen så kommer min bästa bästa vän till mig på fre. :) känns otroligt trevligt och mysigt, sen kör hon klart tatueringen den e så fin :)! har inte mer och skriva, kommer nog att borsta tänderna nu och göra mig klar för sängen nu. och hoppas på att man somnar ! (= pusss på er allihopa ! ;)

klick bom

god kväll alla människor , jag ha tvättat exakt hela dagen, tvättat sex maskiner.. galet vad mycke tvätt.. !
blev helt slut. snön faller bara ner.. ha snöat hela kvällen, jag som längtar så mycket efter sommaren. !
ha varit på en promenad idag! :-) inte lång men en bit. i morron blir de första dagen på praktiken, spännande ! sen ska jag även gå förbi simhallen för att fixa gym och sim för en månad. jag svär nu ska jag få värdens finaste kropp igen ! :-)
och inte bara det. få må bra igen.. ! :-) ha sökt jobb i Uppsala och Enköping hoppas man får något :$
god natt alla mina läsare ! ;-)

bla bla bla bla bla...

Helt galet.,vill seriöst ha sommar nu... jag hämtade mitt körkort idag, och känns grymt underbart ! (= 
cathe drog hem idag, känns otroligt tråkigt, försöker få tag på André men han vägrar svara, varken då ja ringer eller då jag skiver, alla gör sina misstag. om jag nu ha gjort något så att han är sur.. men han kan i alla fall prata med mig.- ! :( aja galet.. men jag bryr mig väl inte egentligen praktiken på sanda ( förskola börjar på måndag. ) usch känns inte taggat längre ^^ ska kolla på någon ica affär eller något om dom behöver wolla... pallar inte vara arbetslös längre.. kanske funderar på att dra till gruvan få utbildning där och tjäna cash .. :P 
nä blir bada och byta i sängen ikväll och sen bara mysa för ingen jävel vill ju hitt på något..^^
aja har väl inte direkt försökt fått tag på någon annan förutom André men det var jue skitsamma  ! :) godnatt

kul..kul..

hade. super trevligt igår. så tack alla inblandande ! :-) hoppas vi gör om det ;-) träffade Caroline igår väldigt trevligt :-) och jag fick träffa Wellas bror igår katter !! jätte trevligt :-D

väntan är evigh

sitter i Andrés lägenhet. och väntar på André han jobbar.. och är väl hemma kl nio ! :-) längtar :-D :-D puss på er !




öl och kortspel

jag cathe och Erik, sitter och spelar lite kort ha spelat vändtia, och Rutersju, stolt förlorare så förlorade jag båda gångerna, och vi sitter och väntar på andre ! :-) länge sen med öl känns det som. blev påkörd idag.. och såg ingeting först och sen så , blev det ju ändå massor av repor ändå ganska grova.. djupa.. så fick typ skäll.. menskitsamma. ! jag på sjukt trevligtt nu :-D













pusssss









hehe

det ha gått bra och köra igår och Inatt, faktiskt , lite halt men ha verkligen kört jätte lugnt och försiktigt, vill ju som inte att det ska hända Carinan något och vill ju fortsätta låna bilen om jag någonsin behöver köra liksom ;-) ha inte kört så många.. och så men nu blir det sista körningen sen hem och sova.. står och väntar på en snubbe men han e värsta seg! :-) och ha kört min bror också.. och han var segast i hela värden och hans tjej var galet seg också.. och nu e sista snubben väldigt seg ut också :-) men jag ha haft det väldigt bra.. :-) börjar dock bli lite trött :-) vet inte om det e värt och sova.. ska prata med bror om massa saker i morgon :-) hoppas att alla haft en bra och trevlig och fin nyår. ! puss och kan på er alla :-)

RSS 2.0