Söndagheladagen


Idag har jag städat lägenheten, och torkat av golven och sen ha jag varit hos  Johanna druckit kaffe och pratat (: i morgon börjar jag att Komma igång (: 
Är ganska trött så blir nog en tidig kväll (: 
I morgon blir det en heldel planerat :) 
Ska först kliva upp och börja dagen med en promenad och sen så ska jag äta en äggmacka gott dricka en kopp kaffe! Duscha sen ska jag betala räkningar :p sen ska jag och killen dara iväg och handla :) sen så ska jag cykla till mamma för att hälsa på :) 
Sen ska jag cykla hem och laga nån mat med sötnos :) sen blir det bara mys framför tv. Sen blir de godnatt :) 

Inge mer vettigt och skriva, hejdå :D  

Mys


Cyklade till stan 14.30 drog på bolaget köpte nån cider och nån öl bara för att mumsa på :] gott . Vi hann dit i tid men kön va lång ... ;o aldrig varit med om nå sånt haha va bara tvungen och skriva att kön till bolaget va längre än någonsin .. Haha 

Idol idol idol


Haha 

Bjuder på en bild, cyklade i morse och handlade lite frukost och annat gott :) 
Blir hamburgare till middag idag :) gott ! 
Sen så fikade jag och älskling :) och sen nu sitter jag och kikar på idol när jag missade de igår ;p jag hejar på Lisa:) 
Ha alltid trott på hon (: så ung och så duktig :) blir nog bara lugnt idag:) 

Igår ca ja hos mamma körde till maxi och hjälpte mamma och handla lite :) och fick en fotfil , tandkräm, hudkräm, Treo. Min mamma e så gullig och jag är så enormt glad för att hon lever nu tänker jag ta vara på varje minut jag är hos henne . Min mamma min lilla rara mamma . 

Sen i morgon. Ska jag träffa Johanna och dricka kaffe och surra bort lite tid känns faktiskt kul :) 

Pratade med cathe igår på Skype <3 

Vet inte vad jag ska skriva mer :) 


Yeeeaa(:

Outfit


Idag när jag vaknade så satte ja på mig kläder och gjorde ordning kaffe för att piggna till, sen så cyklade ja till hotel botnia, för att träffa chefen och jag ska börja praktisera där. Nu väntar vi på facket ska höra av sig :) blir spännande men kändes så sjukt konstigt att sitta där. Men jag hoppas de blir kul:) 
Mötet va 11.30 men jag kom dit strax före k tio :o så cyklade runt en sväng, och kl va bara strax efter tio. Så cyklade till mamma och drack kaffe och fick mig en macka :) sen cyklade jag till hotel botnia igen :) och sen satt vi och prata 15 min drygt :) och sen cyklade jag till gourme för att handla lite till mammsen :) fick mig lite bröd som jag och älskling kan äta :) frukost hehe sen så åt vi lunch som jag köpte på gourme kycklingsallad till mig och en kycklinglår till mamma som vi åt till lunch jätte gott :) sen nu vilar hon medans jag sitter i soffan och kickar på telefonen :) 

Hare bra allesammans :) 

Morgon pigg

Är ganska pigg nu för tiden känns väldigt gött, bortsett från rygg ont som bara in i den. Vet inte vad jag ska ta och göra :/. Dom har hört av sig från hitell botnia som jag skrev förut son jag gick och vänta på :) ser framemot det :) synd bara att det e långt bort. Typ nästan vid flyget kommer få bra motion, och cykeln kommer motioneras varenda dag, går ju inga bussar förbi där heller 😮 det skulle va och ta flygbussen men blir en ändå hyfsat lång promenad sen går dom typ sällan och kostar mer tror jag 😕 
Men ska bli skönt och få börja om och få göra med något :) sen så ska ja börja träna på måndag. Med lite hemma träning och promenader och jogging man mår så mycke bättre . Man blir gladare och piggare :) så oavsett hur det än blir och hur jag än mår ska jag träna, en stund om dagen :) det kan va bra för mig jag som måste röra på mig :) 

Idag så kanske jag ska cykla till mamma och hjälpa henne och baka, för hon ska bjuda dom på thorax på fika på torsdag för att hon tyckte dom va så bra, glada och positiva. Jag tycker också dom ha varit bäst om man jämnför på dom andra ställerna :) 



Blir inte som man ha tänkt sig


Tänkte köra mamma till stan för att hon ska äta lunch med en vän:) men bilen startade inte , så hon fick gå... Hon gjorde det jätte bra :) jag hoppas bilen startar snart så jag i alla fall får hämta lilla mamma. 

Yeaah

Igår var de en lugn dag cyklade till Ica för att handla lite bröd och ost:) sen så cyklade ja till mamma sen för att hälsa på och säga hej! Sen cyklar ja hem för att göra någon mat, och sen cyklade vi till Konsum för att köpa lite gotta :) sen såg vi på tv, och sen myste vi ner oss i sängen för att se svampbob riktigt trevligt :) 
Idag så har vi städat lite vikt kläder ;) sen så har vi bara hållt på med varsin telefon för att glo på.. Som dagens ungdomar gör :) haha nu väntar vi på passen för att han ska komma och dricka kaffe med mig :)
  

wiiie

Haft en lugn dag igår. delade ut turlistor med världens bästa männska <3 
Ronny baby :) 
sen så efter det så tog vi ut wella och hon fick va ute i gräset och myste i solen. skönt väder ute. 
september men man kan inte tro de ;O hahaa ! 
sen så tvättade jag min cykel för den såg förjävlig ut, man kunde nästan tro att jag hade varit och cyklat i skog och vatten pölar.. haha :O så nu är den allt fin igen ;) 
sen så cyklade vi hem och satte oss i soffan och tog de lugnt ;P och sen så drog vi på ica och kikade lite, köpte lite frukost mackor :) 
och sen plockade vi på oss sallas :D de va mummsigt :)
sen cykklade vi fort hem för att laga middag mums, sen såg vi på idol, tvättade smakade lite på öl ;) de va götta. sen kom Jessica och hennes kille förbi igår så de va sjukt trevligt och kul :) 
 
och idag ha vi inte gjort ett piss känns det som, halva dagen ha gått unan och vi har bara tagit det lugnt känns ändå totalt skönt men ändå lite trist och inte kommit sig ut än, men vet inte vad som händer odag ;) 
 
hejsvejs 

Godkväll


Idag har jag tagit cykeln till mamma, för att fara iväg och rösta på Haga skolan :) 
Röstade på soc, första gången i hela mitt liv jag röstat, gick både fort och lätt. 
Någon gång ska ju va den första gången ;) sen efter jag och min mamma hade röstat så for vi vidare till strömpilen och kikade :) , hon hittade en jumper och jag fick fika och ett par as snygga skor :) 

Sen for vi in på maxi, hjälpte henne och handla lite, sen fick ja en bunke och en slev!! Tacksam :) sen hjälpte jag mor med att packa in maten och sen så talade ja för allt och cyklade hem. Slängde i tvätt, och diskade undan och dammsugade medans jag väntade på min baby :) sen käkade vi hamburgare med pommes mums :) annars ha jag bara tagit det lugnt :)  
Glad och nöjd tjej. En riktigt grym söndag :) ha en skön vecka . Tack för mig! 

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har fortfarande inte fått besked om jag får praktisera på hotell, men jag hoppad på det , finns många hotell, och finns mycke och göra på hotell :) för hoppniningsvis får jag veta i morgon hur det blir :) annars söker jag praktik på kvantum och hoppas att jag kan få fast där sen :) 
Vet inte riktigt vad ja vill göra egentligen , men man får göra det bästa av allt :) 

Jag lever livet och njuter av allt!! 
Tur jag har en pojkvän som älskar mig det är det bästa 

I love you baby!! 
Det bästa som ha hänt mig är du:)  
Lycka,kärlek,lycka,kärlek <3
 

lördag...

Va på möte i fredags på arbetesförmedlingen och de gick jätte bra, kanske ska börja praktisera på hotell. Ja de  e ju alltid roligt och testa på något nytt. Jag hoppas att ja får den chansen, Någon Anna skulle höra av sig till mig. Annars söker jag mig till ica kvantum, så får se hur de blir med de. sen så blev de lite dricka med den bästaste :* 
va jätte trevligt.. :) idag har jag varit på stan med farsan och gått på kafe, Mat och Prat riktigt gott och trevligt. brann i ett hus. lägenhetshus. alla klarade sig. men vi drog dit och kikade också. Hade hunnit brinna ner till botten, tråkigt men sant. sen så for ja till mammsen, för att hälsa på och säga hej. Kollade hur hon mådde. och alltid lika roligt och se att hon är pigg och glad. ! :) sen cyklar ja hem och börjar med maten blev spagetti och köttbullar. va riktigt gott :)
sen ha ja och min fina sätt på en film.. sen så ha jag varit och handlat lite ikväll. och nu ser ja på taken :P
blir nog sängen snart :) sen i morgon så ska ja till jysk för att kika och kanske får med mig en lampa hem Jag hoppas på det :D vi får se :D ! måste till morsan i morgon också. hämta nå papper som jag ha glömt där. 
annars ska ja och min älskling städa och fixa i lägenheten :) ! hare bra alla :)

Heeeeeeeeeej!!

Längesen sist 
 
 
Jag har inte haft någon tid alls att skriva, ingen lust, 
 
men jag ska börja med att jag följde med killen till skåne, hälsade på hans syster och hans polare. 
Riktigt trevligt vi surrade, vi festade lite, och vi chillade, vi myste. Har haft det super mysigt.
köpte ett linne och en tjocktröja när vi var i kristiansstad. 
 
sen fyllde jag år för ca en vecka sen blev då 23 ;) haha börjar bli stor nu :) 
fick pressent kort på expo, fick pengar, presentkort på ica,bikbok , sen fick ja även massa lotter.... men som vanligt så vinner man ju aldrig, hahaa 30 kronor, ja de är alltid något :) fick även ett pressentkort på bio. känns ju awesome. :) jag hade det jätte trevligt och blev super nöjd med alla pressenter. ska verkligen inte glömma det att jag fick även chocklad och tvättpåsar. tack till er alla som va med och firade mig. 
 
sen så skulle ja till arbetsförmedlingen idag för att snacka om ......tja det vet jag inte... för jag for aldrig dit, försov mig, men får en ny chans i morgon, kl 11 så ja hoppas verkligen inte ja försover mig. :)
 
så idag har jag försökt att sitta med mitt CV och skriva över det till min dator, men har inte gått så bra för min del med det. För jag har inge tålamod, jag har ingen ro. Det går verkligen inte som jag vill. Annars sitter jag bara och lysssnar på musik. och tänker hur tacksam jag är för att jag ha Ronny, hur mycket jag Älskar honom. Hur lycklig han gör mig, känner mig trygg och bekväm med honom. Jag hoppas att jag kan få uppleva flera stunder med honom, fler äventyr och mer mysiga stunder. han är mitt allt, mitt ljus, min kärlek jag är lycklig, jag är kär. 
 
trivs fortfarande som en skatt i lägenheten, fattas lite små skaker til lägenheten, lampor, matta, tavlor. 
men det kommer , äntligen fått flyttat äntligne blivit stor nu. 
 
inge jobb i sikte, det är så svårt och få jobb i dagsläget jag blir tookig. Men jag försöker att fortsätta att kämpa och fortsätta att praktisera och hoppas på det bästa med allting, jag har ingen aning om vars jag ska praktisera nu, men det blir på någon ica affär i alla fall, trivs att arbeta inom handels. Få arbeta med kroppen. 
 
fick även träffa Cathe när vi åkte hem från skåne va riktigt roligt och få träffa henne igen :) 
så längesen jag fick träffa henne sist var ju fan nästan 2 år sen :/ men vi ses nog snart igen ska du se cathe :) 
 
ikväll blire bara lugnt och så. vi ska äta hamburgare iikväll. gotta :) hahaa 
ska upp tidigt i morgon msåte försöka att sno på dygnet :p tror min käraste ska sitta och glo på allt spänande då jag går och lägger mig ;) han är sååååå söööt ! :) kärleken till honom är så enooorm.! 
 
snart är det helg :) känns fantastiskt, jag ska göra en hel del saker i morgon. :) 
 
nä men nu vet jag inte vad ja ska fortsätta att skriva .. :) 
 
Tack Ronny för att du finns. du är underbar, vacker,  snygg, jag älskar dig !  
 
Mamma , du är så duktig som står ut med allting och kämpar i på. jag är så glad för att du ha kommit hem nu, nu hoppas jag att du kommer få vara hemma :)
 
Pappa, du vet att jag älskar dig pappa. 
 
Cathe du vet att du finns i mina tankar och mitt hjärta. jag finns här för dig i vått och torrrt. ! 
hoppas att du mår bra vännenn . 
 
Andre min bror. jag hoppas att du har det bra. 
 
tänker på nära och kära. ! 
 
trevliiig kvälll :D 

RSS 2.0