fattar inte...

varför ska människor vara så skumma? förstår verkligen inte..
varför kan inte människor vara ärliga säga det dom tycker? och hur de ligger till?

varför vill en människa se en annan människa lida och gråta?
de det kunde ha varit dig själv?

Förstår inte hur folk ser, och varför dom bara smeker ens hjärta först, och sedan slänger dom ut tusen hårda ord.
som för krossar ens hjärta?

varför är de så kul och vara otrevlig och skita i och berätta saker och ting?
vafan vinner man på det??

bara för att en mår dåligt, varför vill den att andra i omgivningen ska må skit..
varför vara så dålig som person?

varför låta ANDRA bestämma över dig?? har du inget eget val??

du kanske skiter i mig, men varsegod det är upp till dig...

- JAG BRYR MIG INTE FÖR 5 ÖRE!!

Meen jaaaa... ?+

Världens bästa dag, eller inte, när vi sitter på religionkunskaps lektionen. så börjar jag få sjukt ont i magen och börjar se suddigt och känner mig inte kry för fem öre.. blev tungt och andas och kände att ja inte orkade vara kvar.. så då tasr jag 12.20 bussen därifrån.. värd dag. eller inte, för jag missar så mycket, sen så är det inte så värt. hann bara med 3 lektioner.. :/ slutar egentligen 16.10
jaa nu ha ja inte så mycket mera att säga ! så heeejdåååå :]

jaaa, äntligen...

nu är allt klart i mitt rum, känns så skönt att det är gjort bort... dammsugat, dammtorkat, torkat av golvet.. :)
nu ska ja bara chilla här ett tag, sen blire duschen ;)  yaaaoooo ;:)

29 november*

ja, idag ha det varit en liten halv depprimerad och halv konstig dag, ja vissa personer seg på sms, vissa svarar inte.. blev inte bättre av saken häller.. men kämpade på alla lektioner idag.. och så.. sen på väg hem från skolan, så sätter jag mig hyffsat långt bak, ( vid bakdörren ungefär ) ... två andra i klassen sätter sig 2-3 säten bak.. en liten kille på kanske 11 år.. råkade sparka till en av tjejen.. och den andra bruden hon fick ju damp, och började kaxa med den lilla killen, och kunde inte hålla käften, tyckte bara så synd om den lilla killen, varför göra det så stort lixom, så jag högg in där, och sa åt dom! kände mig plötsligt bra... ahahhaah inte vet ja ! :o

nu när middagen är bort gjord så blir det nu kaffe och tv med mor.. sen blire nog att fortsätta att städa.. och hoppas på att man kan somna inatt och att man inte vaknar typ 100 gånger om, och lixom får panik och svårt att somna om. :/

pusshej ! <3

morrn morrrn. !

inatt var ocks lite knepig lite speciell, kunde inte riktigt somna.. låg och vred  mig, kände hur jobbigt allt var, men försökte låg där och kände bara hur kallt allt blev.. läskigt..

bortsätt till att ja inte riktigt kan somna, de är också för att denna dag , skulle ja lätt ligga kvar här i min fluffiga säng och bara mysa hela dagen.. varmt och gött är det här.. fna inte alls peppad på sklan.. för fem öre..

åh.. hahaha, nej men nu ska ja ta mig upp klä på mig, springa te bussen ! tjaooo.

Hyvin erityinen henkilö <3 sydämessäni siellä pysyä ikuisesti

koskaan ehkä ymmärrä, miksi olette niin minua vastaan​​, luultavasti koskaan voi ymmärtää, että siellä on niin, vain tiedän että annat minulle valoa elämässäni, ja sinä olet minun liekki sielussani. ja että te todella syttyy minun päiväni. ja että todella olet niin mukava pikku kaveri sinulle merkitsee minulle, että kukaan muu ole tehnyt, olet sydämessäni niin, että vain sinä voit tehdä. Joissakin hetkiä, on vain sinä minun kanssani, unelmia, ajatuksia, sydämessäni. En koskaan päästä irti koskaan. minä kuolen, niin kyllä ​​varjelee teitä ja työskentelee panttioikeus olla kanssasi yöllä ja päivällä. Tahdon todella. mutta se ei ole, ja mielestäni tämä on tylsää. Mutta eräänä päivänä voisin tehdä sitä, sillä en voi taistella tarpeeksi, kun en koskaan saa mitään vastausta!


lallalalalalallalala tralllla på din dkjslkjfdslkä'

Jamen en sak en sista sak innan jag riktigt säger god natt folk. hahha ! xd

nej men jag är mig själv. och försöker verkligen ge folket ett leende på läpparna, men ibland är det svårt och ibland så känner man sig så depprimerad bara, och behöver då folk som stöd. men jag vet inte..

men jag mår inte okej just nu, mycket sitter kvar inom mig, allt om va som skedde den dära kvällen, hur den skedde och vem de var som våldtog mig, och all misshandel jag ha fått ta. och  alla människor som bara sviker.

fått leva med att livet inte är menat för mig, för jag kan inte tro, jag vet inte jag litar inte. ¨
jag kan inte, jag vill inte , jag orkar inte se, orkar inte stå..

allt ha varit så tufft och så jobbigt, men jag försöker dag för dag att kämpa mot ljuset, men ingen förstår och ingen kommer förstå för knappt jag gör det, hur jävligt jag ha haft det, men jag vet att ja försöker kämpa på som faan. !

men ibland går det verkligen inte.. :/ allt känns bara meningslöst, vafaan.

vet inte hur länge jag kommer orka ta skit, hur länge jag orkar se personer som hugger mig i hjärtat. vet inte hur länge jag orkar leva med smärtan.. jag vet inte vem jag ska gå till jag vet inte vem jag ska vända mig till, jag vet inte vem och jag vet inte alls..

jag vet inte vem som läser mina inlägg och hur viktig dom är för er...
men jag skriver, för att skriva ut ... för att inte bära allt inom mig,

jag gör mitt bästa som jag alltid ha gjort, jag försöker jag verkligen gör det, men nästan ingen tror mig..

mer eller mindre har jag haft det jävligt tuft och kommer ihåg saker som jag vill bara glömma, men sitter kniven djupt innne i mitt hjärta och den försvinnen nog aldrig. :/

men 5 år gammal, så börjar vissa saker att hända.. sen fortsätter bara allt mer ohc mer, vissa tuffare tider och vissa mindre... :/ men det ha verkligen varit jobbigt ! :/


näe nu säger jag god natt alla läsare! pussspåer !


jävla sköönt att vara tillbaka till skolan igen.

Sov dåligt, hade massa jävla tankar på våldtäckten, på fan allt, igår kväll.. låg bara skakade och grät visste inte alls vad jag skulle göra.. druknade själv i mina trårar,, somnade försiktigt in , och sov inge vidare bra.. vaknade lite då och då. och kände mig inte hel. vaknade av att jag kände mig helt ensam och kal.. kände mig inte alls varm eller brydd .. skolan idag, ha varit en skön dag, hmm tiden bara rann iväg och allt var bara så skönt, träffade min lilla sockertopp Eliin, det var de lyckligaste jag någonsin kunde få se. eftersom jag ha verkligen tänkt och saknat henne såååå!! min lärare meta, va verkligen roligt och träffa också, och ett plus att hon ha verkligen kryat på sig nu, sså hon kan prata.. idag pratade vi om apun... ja rena helvetet... ;o ångrar mig att ja ens var där.. fattade inte att ja kunde sjunka så lågt och vända mig till hålan..... VÄNNÄS... ååååh det sämsta valet, nu när man går i 3an och allt, klart man vill ha de det bästa... men nu hoppas ja bara tiden rinner iväg så man kan ta studenten någon jävla gåång^^ orkar inte med skiten.... annars har jag inte gjort så himla mycket idag.. bytt i sängen.. legat på soffan och sätt fullt hus.. somnade, och åt pepparkakor, och drack kaffe ... sen ha jag inte gjort så himla mycket, pratar med tor... och peter.. :) fan dom är mina änglar, jag tror dom får mig på benen så skönt ibland och ha någon som man kan prata ut med.. och jag ha så många fina minnen. !

nu taggar jag skolan i morrn,

men näe nu ska jag vara tråkig, för nu ska ja itne skriva ut s mycket mera!

och kommer inte göra er speciellt lyckliga häller. hahaha xD för ni får inte se någon bild häller. :)


ha det bra !! ;)

*Allt och ingeting.

jaa, praktiken var sämre än vad jag trodde, hur kunde dom.. och varför fick vi bara städa.. varför fick jag bara städa, skura, och skura toaletterna, lite med häst och för mycket städa, vafan kände mig som någon städtant men skönt att det är över där nu.. och nu är det att kämpa vidare i skolan! jag ha verkligen längtat, men jag längtar till jullovet, vill bara sova njuta och ta det lugnt. vill gymma och bara vara för mig själv. jag vill kunna andas jag vill kunna spendera tid på vänner och familj. men allt ska vara så himla svårt. när man vill vara på två ställen, men man kan inte dela sig så man blir bara depprimerad. utav att sitta i ett hål, i ett mörkt rum och inte känna någon kärlek alls. men skönt kommer det att bli.. att komma tillbaka till skolan och verkligen få sitta vid en skolbänk och lära sig, för städa kan jag , städa gör jag, och städa vill ja inte göra på min praktik plats när ja är i ett STALL.

vafan, såg hästarna , men det var inge mer tpy med det.. vänder mig inte om till vännäsryttarförening igen alltså. det sämsta stället jag ha varit på för all evighet..

min helg ha varit lugn, satt och pratade med gammlingar och bara hade det mysigt, hehe. satt bara och lyssnade på galna historier och satt bara och drömde mig bort, var så avslappnad, var så lugn. var så glad och mådde så bra. för stunden, gillar fan folk som gör mig glad, som får mig att skratta och som får mig att njuta av livet. :)

Jag skanar Elin, kommer bli skönt och få träffa henne yeey! :)

idag, ha jag inte gjort ett jävla skiiit! städat lyssnat på musik, och bara suttit och tänkt på en person som gör mig glad. :)

känns inte så roligt men man måste ju städa också. så är det ju bara.. och ingen snö än så länge häller.. känns också så underbart.. vill inte ha snö eller kall kyla. så man fryser.. s man inte kan gå ut. och inte göra ett skit.. fine, vintern kan väl vara mysig och så.. men då ska man bo i ett hus där man kan elda, och bara sitta där och mysa framför öppna spis. hehe:p eller va dom nu kallas för.

i veckan, blir det lugnt, det blir skola, städa, och bara vila ifrån gymmet nu, när jag ha fått slita så mycket på praktiken.. kanske ska springa nån vända på stan för att köpa och fixa julklappar till snälla vänner och familj! :)

på lördag ska jag till vännäs.. glömde nå saker där.. så ska dit och hämta igen det. :D fredag blire väl lugnt, fortsätta städa om ja inte hunnit städa klart vill då säga.. hehe :]

nu vet ja inte va mer ja ska säga. pusshej allaihopa! :D


PERSONEN SOM BETYDER !

a personal, warm me with both light and hope. a person makes me smile, the things that just feels so bad, a person makes me able to see forward, and one person really make me feel good that person is a world all it can only get, it serves the best! and Iam so happy for this person and I found each other!

så less

jag är så less på mitt korta hår, :/ det blir ingeting av det, och jag försöker spara ut mitt hår , men de tar ju så lång tid, jag är totalt less.. praktiken, ja typ det ända ja får göra det är att städa.. och typ slita ut mig totalt.. saknar ändå marika hon gjorde praktiken ändå till något bra, men men.. nu ska hon vara på hippo sista veckan. lite väl tråkigt.. hehe men jag hoppas att den sista veckan går fort är så less på att bara mocka, sopa, städa skura toaletterna, och städa läktaren..

sönndag. - farsdag.

underbar dag ändå.

ja en tröttsam jävla söndag egentligen, var uppe hela lördag natt.. :P

började med att jag hade en till som var uppe med mig, så vi träffades och tllslut så träffades vi och tog en koppkaffe tillsammans och åt lunch tillsammans på donken! hehe :p ja tackar han för det, för annars hade jag sovit bort hela dagen och sovit bort hela farsdagen! :/  trevligt sällskap också! ^^

hos pappa, tog ja bussen upp till honom, och kom dit unge fär 15.30 och sen satt vi och surrade ett tag, sen somnade jag typ.. hehe ;p eller halv sov, sen kom andré dit, med sin mysiga hund nala! :)
pappa fick lotter av mig, som vanligt vinner man inte mer än 25 kr, men grattis på farsdag. och kul att du vann nått ! :) hehe , jag älskar dig min pappa ! :]


måste dock säga att ja inte taggar praktiken för 5 öre ! :( nä nu äre bara två veckor kvar... !!! skööönt, tillbaka till skolan, till min älskade sötnos Elin SundQvist! ;) . <3

haft en stört shöön helg, måste jag få säga.... hoojjjjjjjj! :]

halluuuklaa.

jag vet dock inte vad ja riktigt ska skriva, ha inte skrivit på jätte länge..
pga, att ja ha praktik i vännäs, och har ingen dator där. och inge internet, så därför blir det lite att skriva, sen så ha jag väl halv kommit bort ifrån detta, halv tråkigt..
eftrersom jag ha ju några läsare..

hmm., jag mår bara bra, och min praktik går fint fint, som sagt jag små ångrar mig att ja valde just där.. hmm. inte den bästa hitills, :/ bara skit jobben ni vet, typ stall rutiner, och typ städa läktaren, och städa klubben.. där man sitter och fikar och äter lunch. skura toaletter i stallet och klubbis.. :p inte direkt kul vaaafaan... hahah ! ;p

i fredags fick vi i alla fall rida, det var riktigt mysigt. hehe .. :)
fick rida golden, tyvärr ingen bild på honom, men kanske kan skaffa och lägga ut innan praktikens slut, det får vi se, han är bamse stor och är en fux,heeh :P

vi hade lektion, hehe dressyr, :)

jag ha sätt film, med Emil , Tobias, Victor , tommy, riktigt trevligt.. med filmen sög.. jag droog därifrån efter ca 2 timmar, hahha xD ... nej men det funkade faktiskt, hehe ! :p

sen så träffade ja lina efter allt, så vi satt och snackade bara massa skit, och bara satt och skrattade åt ingeting, sen sjöng hon som hon alltid gör typ.. så jag smälte typ.. hon får mig att må bra, och jag blir lycklig igen.

en kompis som får mig att stå på benen ! ;)

Saknar faan toor! :/ han bara flyttade helt plötsligt.. :/

min helg ha varit awesome, i dag blire att fara till pappa och vara där.. de är ju som sagt fars dag.. :)

sen ska ja typ bara chilla med nå kompisar,.. sen blire att göra ordning matlåder, så ja ha inför veckans praktik, hehe :)

sen så på måndag börjar jag kl 13.00 och slutar 20.30:)

vet inte vad mer ja ska skriiiiva, uut pussssa på er ! :)  hahahhahaha xD


GOddaageens

ja, fy va denna dag va bra, fick god middag. mumms. ;)
seeeen så fick ja viiiin till maten, sen kaffe ! åååh mumms ! ;P

sen så satte ja mig här och bara degade och lyssnade på musik, sen gymmet sen duschen...
nu sitter ja här med tända ljus och säger myyys ! ;)

go jävla kvällen! ;)

hahah fan dag ha jag inte gjort ett piss känns det som, helvete vad jag känner mig lat :o hhahha ! ;p jag ha tagit mig en promenad, ca 5 km ;) . Sen så drog ja hem och bara chillade loss, slog på datorn och trallade vidare över på musiken, och skulle städa ikväll, men fuu det blev inte av  , och det ha fan inte blivit av tänkt och göra det varje jävla da, men ingeting blir av... lat jag är eller hur? ^^ men dock så gjorde jag mat, och det blev köttfärssås, och pasta ! ;) riktigt gott faktiskt och lykades faktiskt bra med köttfärssåsen, mmm smarrigt faan! ;). ja sen så satte jag mig vid datorn igen, och la ut massvis med gamla jävla bilder jag hade på den stora datorn! hehe :p och sen drog vi till mammas särbo, och fikade tårta och kaffe, gott gott, han fyllde år idag  ! :) sen så kom jag hem satte mig vid datorn igeeeeen! :S inte okej, klockan 22.00 drog jag på gymmet, fett awesome, sprang av mig lite och cyklade och bara myste, körde lite benpress fyfy, va ja känner mig bra medans dom flesta festade, chillade hemma eller, tjockade sig allmänt ! :) hehe . ja och nu är man hemma igen, ;) allt känns så toppen skönt, :)

Bilder, tider som saknas! :/

tagen sommmaren 2011 :) !
tagen 2011 sommaren! :)
tagen sommaren 2011 ! :)
tagen sommaren 2011 ! :)
Brännland, så otroligt vackert! (= sommaren 2011 ! '
Barndomskompis.... kontakten är bruten! :/
älskar denna bild, jag vet inte varför.. men tycker bara att den är så gullig!
2010!
ibland är man bara för snygg ! ;)
2011 :P
Saknar !
Bara saknar ! <3
Hundvalp! så sööt! (=
Hund, hälsade på i luleå!
Saknar <3
Bara för att jag är bäst i bowling, bilden suger...
tagen med en mobil! ;o
Bilden suddig, men jag saknar ! det bara är så! :p
Heheh, mumms! ;)
Summer !!! 2010! ;)
lycksele ridskola, sööt häst ! (=
Örträsk!
Saknaar !
Nyår, 2009 ! :) Sakknar
Det är bara så!
Allt kan fan ske! ;o 2010
Ändå för söt ! 2011  ! <3
Sööt !

Saknar ! :/ </3
R.I.P </3
Minnen!
Åh jag bara saknar ! ;( *snyft*
hahahahha xD
Tärnaby! :)

mysche trevligt.

jamen igår så for jag ut, träffade bara hur mycke fint och härligt folk, jag blev glad utav det, träffade lilla Elin, blev ju bara hur glad som helst! :)

ja sen ramlar man ner i ett vattenhål. :s



orkar fan inte skriva, får skriva mera en annan dag hopppss ! :D


Ja hallå där.. 2011.

Ja hejsan, idag så är det tisdag... lite mörk tråkig dag, jag ha mensverk som faan, behöver städa mitt rum, men går dock inge bra för min del, mensverken är faan stor alltså. hade tänkt att städa bort lite nu idag, men helvete går inte som planer alltså ! :/ blir dock lite besviken på detta ! ...

klockan 13.00 så ska jag  följa med mamma och handla och kika lite på strömpilen, eller jag hoppas i alla fall att jag kan tvär springa in där, man kan du passa på när man väl är där ! ^^ haha , men dock tror ja inte att ja ska köpa något eftersom jag ha ju mina planer att ja ska gå ner först...

haft ett möte idag, om mitt liv hur ja mår osv... skolan... ditt till datt... gick bara bra, men jag är inte tjock egentligen ! ;o men vissa personer tycker det ? ska jag gå ner för dom skull eller för min egen? fine, jag vill gå ner lite faktiskt, men inte mycket... vill dock komma i form. men det är tufft att göra det..

just nu ligger ja bara i min säng i bh och mjukisar ! :P och känner smärtan som höjjer inne i magen! :/ fan att ett liv kan vara så komplicerat och jobbigt, både med kärlek, vänner , familj, usch varför bara inte leva ensamheten... känna sig kall och mörk och inte fatta ett skit? kanske trist, kanske skönt.. vem vet?

Sen blire gymmet efter jag ha varit med mamma, dock måste ja äta något, för det ha jag ej gjort.. :/

sen måste ja också försöka att städa, så jag får de bort gjort någon gång...

jag är lite små tråkig med bilder occh så, men men jag funderar på att börja foto lite mera och lägga ut ! ;) .

men vi får la se hur det blir med det, jag skriver i alla fall och det är huvud saken,


Dock så är bloggen mest för mig? kanske inte dom perfakta orden eller dom snyggaste bilderna, men jag älskar att skriva osv, så därför, sen är de ju självklart att jag ha läsare, och hoppas att dom trivs, så därför lägger jag dock också ut lite bilder ! :) ska lägga ut en bild på kattungarna snart ! :] dom växer dag för dag. så underbara små djur ! :)

detta fält måste fyllas i

otroligt skönt och gymma idag. det satt verkligen, va helt död efteråt! :D

RSS 2.0