BLA BLA BLA

Heeeeeeej! 
 
haft en kanon bra helg hittills , jag och Ronnyboooyyyy satt och drack någon öl hemma och chillade bara mest hela kvällen 00.30 så går vi ut, men det mesta hade ju stängt typ.. och allstar hade intrede inte direkt så kul..
 
129.....kr, inte värt att gå in för det..^^
så vi hamnade på Lottas hehe drack vin och öl där. och sen gick vi hem, mycket trevligt var det ! :) 
 
bjöd min älskling igår på mat, kinamat på great eastern middagsbuffe och en kina öl.. 
den va ba hur stor som heeelst :O ;) 
 
sen idag bjöd bejjbi mej på buffe taco, gott gott ! vi drack cola till mumsigt ! :) 
*Tack babby  !: )
 
Heeeeeejdåå! :) 

Bästaste

Så otroligt fin kille , jag är så enormt glad som har honom ! Han är min bara min , jag är så lycklig !


Du är bäst <3

Du är den finaste tjejen jag träffat! Du betyder allt för mig. Du o jag för alltid gumman. Jag älskar dig :)

/R


haha åh !

tvättar ikväll , går ner typ 38 och tänkte maskinen är säkert klar nu. den ena va klar men den andra va 22 min kvar på .. och int orkar ja gå upp och gå ner igen .. trött , och väldigt trött i bena, vill ba i säng !:)

då ja sov bara fyra timmar :(
riktigt sleten, men ska duscha om bara maskinen jan bli klar någon gång, sitter på golvet och väntar , nu är det bara 8 min kvar hehe. :)

SHHIIT!

Vars har sommaren tagit vägen?
redan 28 augusti. välkomnar hösten...
i morgon är det min födelsedag, kan knappt förstå det ! ;O
tiden springer bara förbi...:O
 
min dag har gått riktigt bra fast att M ha varit där, men det ha gått fort och känns riktigt roligt, jag har bytt i min säng, smakat på mammas kakor, oj så kul , är så glad och tacksam för att min mor hjälper mej med att baka, hon ska fixa tårtan i morgon, oj så spännande , :) hihi 
 
ikväll ska ja tvätta, ja ska följa med mamma och handla, och tar bort panten ifrån mitt rum, då ja även ska dammsuga ikväll. dom är lite ivägen ^^ haha xD ! 
 
ha en väldigt bra onsdag kväll alla läsare ! :)

Mjo!

Livet går undan nu för tiden, 
 
jag ha anmält mej på en lägenhet , det gjorde ja igår.. 98 som anmält sig, en liten chans att jag får den ! då man ska ha vart inloggad längst , och jag ha bara vart där 2 månader kanske ^^ :o
ikväll var ja och mamma och fika hos hennes kolega riktigt trevligt, jag har även gått igenom lite gammalt papper som är bara ivägen och onödigt och spara på, tar bara en massa onödigt med plats..
blir väl snart att ta och lägga sej under täcket så man orkar med i morgon dagen, 
 
jag har riktigt ont i min rygg, så nu ska ja planera in promenader sim, och även hemma träning, 
vill inte dö i morgon.. 
 
måste komma igång med min hälsa, för att ja ska må bra, och få leva länge , !
 
vet inte vad ja ska säga. !
 
ha en väldigt bra tisdag kväll alla ! 
 
hejdå. 

ÅHH ..

Jag vill åka utomlands på denna nyår, eller göra något annat riktigt spännande kanske åka med Ronny till skåne för att hälsa på , och umgås lite, förra nyår så satt ja bara och körde, och förrförra så drack jag.. nu vill ja på äventyr på det nya året ! :) hade varit romantiskt och fått starta ett nytt liv utomlands, börja året med det ! :P hm då gäller det och spara spara spara... & SPARA! hahahha xD men det hade varit värt det, men då äre bara frågan i vilket land äre varmast i just då ^^ hehe! :) jaja länge kvar men ändå.. sitter och funderar på nyyyår nu! :P 
 
 

BAJS !

Jag har inte ritkigt fattat poängen, med att ljuga / vara otrogen, varför inte bara vara ärlig mot varandra? och vara varandra trogna? usch ja blir så fruktansvärt irreterad på människor, som är otrogen, vad är det för vitts? och på folk som ljuger? varför inte bara säga sannignen på en gång? än att gå och ljuga, förstår inte, (sannignen kommer alltid fram sägs det) ja jag vet inte, det är så sjukt tråkigt att det finns människor som inte lider av att såra/krossa andra.. när det finns många falska, och otrogna människor, och avskyr dem som inte äns kan stå för vem man är, och helt galet så fattar ja inte heller riktigt varför man ska gå och TRO att man är bäst vackrast och snyggast, ingen är prefekt. man behöver inte göra till sej eller något, va ärlig, och håll dej till den du Älskar , 
 
säger bara en ska, tråkigt att det finns . :/ 
 
Martin Hjalmarsson! Sakand! 
Cathrine Stenvall, alla dina skit ! hoppas nu att du funnit dej en av dem bättre.! 
tänker på dej cathe ! 
 
sen många andra Jag lider med er ! 
gör något åt saken än och gå och va med såna människor, 
hoppas många förstår alla är lika mycke värda! 
 
 

Humör neråt !

i morse när ja kommer fram till vårdcentralen, så säger dom att ja skulle vara där kl 9.30 medans min doktor sa 10.30 i luren, jag upprepade även samma tid tillbaka så ja inte hörde fel, då fick ja ett ja .. men tydligen sa han 9.30 blir galen på sånt, jaja när ja kommer fram så ringer min mamma mej, och säger att jag glömde matlåderna som ja skulle ta tillbaka till jobbet. så ja tänkte kolla om Ronny var vaken, kunde han springa ner med dem, och det gjorde han så söt så snäll som han är ! :)  , fick kärringstopp utanför mej,  så som det kallas då ^^ jaja skitsamma, bilen startade inte igen... fick panik ville bara vara på plats på praktiken igen, visste inte vad ja skulle göra , eller något.. fick panik, för visste inte ens vad min mammma skulle säga :( ååh.. sen när ja ringde mamma, så berättade ja det, och mamma var hyfsat lugn, känns ändå skönt, sen då ja tänkte ringa bror för att kolla om han kunde vara snäll för att hämta mej och köra mej till Matro. så blev det nå fel, så ja tänkte ja testar starta bilen igen, och då startade bilen, oj vad glad ja blev, sprang ut och kramade om Ronny och blev riktigt glad då.. och blev änu gladare utav Ronnys kram 
 
En tant sa  en gång då ja var väldigt väldigt ledsen..
Här får du en kram för kramar blir man glad av !
 
den tanten, har rätt , man blir lite gladare utav en kram ! :)
(kände henne inte)
 
Så ja sätter mej i bilen och kör till praktiken, på vägendit, så hade ja en traktor framför mej som körde 30... och det var 60.. irreterande ! jaja jag tog mej fram i alla fall . och när ja kommer dit och ska byta om, så ser ja M skor och väska, jag tänker ååhnej hon är här.. denna dag kommer inte alls bli nå bra, och jag hade rätt , min dag blev inge bra alls... känner mej väldigt nedstämd, var inte på hugget allt ha gått sakta och långsamt, och nu sitter ja hemma och glor och vet inte vad ja ska göra, mamma kommer hem kl 17.30 då ska vi äta.. hm hundra vad vi ska äta..
 
ikväll är det bara ja och mamma skönt ! Lars är på tips, och Älskling han jobbar och sliter! 
på torsdag blir ja 22 ! 
på fredag , så ska mamma göra ordning för Wella där hon ska föda sina ungar. tja det är inte så långt bort, hon börjar bli en riktig tjockis nu ! 
Tänker på cathe !
 
5 månder med Älskling, känner mej väldigt glad och han får mej att må bra. 
Jag Älskar Ronny så otroligt mycket, trodde inte kärleken kunde bli såhär stark,
men mina kämslor, dom bara växer mer och mer, och blir bara mer och mer kär!
tur att killen är min, och att ja fick träffa en sådan fin Ängel! <3

kul..

fick fara hem från praktiken mycke tidigare idag , då jag knappt kunde stå.. bena blir svag.. (spagetti) känsla !
och blek blev jag .. min mensvärk går ej att dölja.. fast att jag vill .. :( blir som en gammal tant på 90 år.. kan knappt gå , kan knappt äta , kan knappt göra något. sängen.. och försöka sova .. men smärtan är något hög !:(

hoppas de e bättre i morgon , ska till vårdcentralen kl 10.30 sen ska jag till matro:)

nä nu ska jag försöka att dö ut på sängen :(

söndag ..

hela helgen var kort ,och redan slut.. bakat fudge kaka och negerbollar , och nu äre disk som fattas.. kul , men nu äre färdigt bakat för idag !:)

får väl baka mera i veckan om det behövs är ju några dagar kvar tills torsdag .. :)

synd att min älskling jobbar eftermiddag (14.30-12.00) då jag ska fylla år ,önskade att han skulle vara med mej på min 22 års dag :) men man kan inte få allt som msn önskar sej så är det ju ! :(

idag ska ja och älskling cykla till Willys och förbi hans mamma ! :) men först ska ja diska innan mamma kommer hem !:) hihi

sen ikväll ska ja bara ta det lugnt ,ska bada och hoppas att smärtan går över i min nacke !:)
sen se någon film ,ska upp tidigt i morgon !:)

ha en toppen dag alla, i solskenet :) tjao


är man bra så är man !

Torsdag Riktigt bra dag må ja säga, då ja jobbade över lite granna, jag stannade kvar tills allting var klart på restaurangen, för sabine skulle iväg :) allt gick väldigt bra ! :)
 
Fredagas, så var det stressigt och jävligt M va där och allt gick snett?
började med kaos med disken, Tanja säger att ja ska byta vatten för att köra glas, ja  är på väg, tills M kommer och tar bort min bestickslåda.. blir irre..
jag stannar kvar på jobbet tills allt börjar bli klart, då Sabine drog iväg tidigare för hon skulle till Sundsvalll!:)
 
lördag, så har ja sovit bort exakt hela dagen vaknar kl 2.. sen så drar ja på city med älsklign typ kvart över tre:)
och sen så far vi hem, och tvättar ^^ och sen bakar vi för fullt :) gott blev det, ja inte länge kvar tills min födelsedag ! 
 
sen blev det bio idag Kick ass blev det, helt seriöst , så var den rätt så kul, men faktikst ganska bra också :)! 
 
i morgon, ser min dag ut att baka både negerbollar.. och fudge kaka :p gott ! hoppas ja på i alla fall , tur jag har värdens snällaste kille, som vill hjälpa mej ! :)
 
lär väl cykla en sväng i morgon upp till Wylliis för att titta in :)
( köpa limpa ) haha :D 
 
börjar tidigt på måndag då ja ska dammsuga, och göra det fint på måndag innan alla kommer, :)
 
TJAA ! :) 

hallå hallå

nu har en vecka gått .. tiden går så fort.. man hinner knappt med, nu sitter jag på flygplatsen och väntar på André och Isabell ! bilen är tankad,snälla pappa tankade den åt mej , tvätta den i morse tja det syns knappt .. planet är försenat, beräknad tid va kl 19.00 så undra när dom kommer ..

annars ha ja haft en väldigt bra dag på jobbet !:)

pust

jag är o h hjälper mamma med en lägenhet som hon har tagit på sej att städa ur .. han som bott i den hära lägenheten ha dött.. värdens skitigaste lägenhet ,aldrig varit med om något värre ... :o jag ha tagit hyllor ,listor och dörrar ..

men man måste vara snäll med sin mamma jag hjälper henne gratis .. :) man.behöver inte pengar för allt / alltid ..

man kan ställa upp för varandra och hjälpa varandra ändå !:)

fast nu vill ja bara hem till min ängel Ronny !:) hihi ska duscha då ja.kommer hem ,känner mej inte alls ren .. haha känner mej som en lortig mullvad hahaha !

nä nu ska ja fortsätta hjälpa mamma och städa ... :)

kul ni läste mitt inlägg !:) hihi shoho !:)

OLALALAL !

när ja vaknar är ja så grymt trött, 
ville bara stanna hemma och få sova ut, jobbade ändå 6 timmar och 10 minuter igår, min kropp är ändå bara van med 4 timmar per dag :O
 
missuppfattade igår när ja började, dom sa att ja började halv tio men ja trodde ja skulle börja kl tio , så ja kom tio minuter försent, typiskt... ! jaja går inte och göra så¨mycket åt det, jag bad om ursäkt för det, sen fortsatte dagen som vanligt, kul dag idag, måste ja säga då inte M va där idag... känns underbart...
 
pappa kom förbi och åt lunch idag super kul, så ja drack en kaffe tår med honom ! väldigt skoojjsigt.. 
jag är väldigt nöjd över mitt arbete idag, itne gjort så mycket känns det som ^^ 
 
igår skalade ja lök på lök, tror ja skalade minst 40 lökar igår, om inte mer, nej ja överdriver inte ...
 
skalade även vitlök och pressade det typ 20 st... igår då ja skulle sova, så luktade mina händer vitlök. hah smarrigt :O ville bara ta en tugga av dem , hehe ! :IO
 
 
har blött mycket näsblod nu på slutet också, grymt jobbigt, ! :( 
nämen det har gott riktigt bra för mej idag... ! 
 
snart har två veckor gått sen öppning, känns riktigt kul.. och va tiden rinner iväg hinner knapppt med :O! 
 
GALET..
 
i morgon, åker bror till turkiet med isabell, jag ska vara hundvakt medans, blir att åka till örträsk på fredag, med älskling och vovvve,.. :) och kissemisse, och lars så klart ..
 
i morgon ska ja skjutsa ut dem till flyyget, och sen ska ja åka till pappa på kvällen efter ja ha kört dem, så ska ja dit för att klippa honom :) ! 
 
 

hihi

nolia igår med värdens bästa kille :) Ronny så klart min älskade ängel ,super trevligt var det ,vi gick in som ungdom blev ej så.farligt dyrt då hehe .. hittade 14 par sockar för 100 kr billigt och bra hehe :) men ett par sockar ha redan gått sönder kul ... nej .. fy vilka dåliga sockar ... och man kan inte , heller gå förbi o h klaga .. :/ jaja dom va så billiga så skitsamma då !

idag började ja kl 08.00 :)
började två timmar tidigare pga att det va mycket och göra ,skulle egentligen börjat kl 10.oo jag slutade kl 14.10 ca
lång dag , men har varit grymt kul synd bara att m va där idag gjorde allt negativitet nedstämd dag idag .. :/

min cykel är tagen .. någon har burit bort den ... så less man blir ... stackars Ronny som måste gå till jobbet (Volvo )

PARTY?

min dag började såhär, vaknade rätt så tidigt (trodde jag hade försovitg mej,) men det hade ja inte, så det var gött går och lägger mej igen, och när klockan ringer är ja så trött så jag orkade inte kliva upp ^^ :(
 
cyklar till matro, men tänkte ta bilen pga att jag var så trött och det blåste mtovind, sånt e jobbigt och cykla i, men ja känner mej stolt som tog cykeln i alla fall :) 
 
Började med att ta en kaffetår då ja kom fram, och sen började jag jobba, han inte jobba länge tills det började bara rinna en massa blod ååh nej .....NÄSBLOD...:( tur det ej var så mycket folk just då .. 
 
men idag har det varit över 100 pers.. galet.. men så kul, väldigt stressigt men det är så kul och se att restaurangen fölls med glädje skratt och prat ! :) 
 
kollade om det fanns disk i diskvagnarna , men gjorde ej det, så jag ställde mej i lugn och ro och tog bort blocken.. som kocken har använt till att laga mat och så .. nämen riktigt bra dag faktiskt :) . 
 
sen kom det in två diskvagnar och plötsligt blev det super sressigt allting .. 
 
kul att inte M var där idag, annars hade hela dagen gått i bitar... :( 
 
men önskar er alla en riktigt trevlig helg :) shoohej

@fiis hela dagen xD

 hejsan alla läsare ! detta har hänt idag ! så kul :)
 
jag och älskling, vaknar väldigt tidigt, då vi gick och la oss, typ tio helt utvilad inför idag, och när vi vaknar var det lite halv rott med väder, men blev lite bätte vid tolv, så vi tar cyklarna till kärleksviken på nydala :) lägger oss där och myser och solar, vi var sjävla i en timme där så gött, vi hittade en hick och en spade som vi började leka med, byggde sandslott och sånt kul :) hehe vi badade, och allt var så varmt, :) synd bara att dom varnar för fågelparasiter, men dom hindrar inte mej för att bada faktiskt jag badade och lekte som ett litet med barn :) hihi hade faktiskt så kul ! :) 
 
när vi kom fram var kl typ ca 12.34 och när vi drog där ifrån var hon ca 16.15 shit vilken dag, sen cyklar vi till willys för att köpa lite korv och en dricka (läsk) :) och sen cyklar vi till bräntis för att grilla till middag smarrigt värre ! ;) xD 
 
sen cyklar vi hem, skulle gena i skogen hem och värdens brantaste backe upp till skogen, men fort och skönt vare när vi väl hade kommit oss upp så det var väldigt värt den kämpiga backen ^^ hahaah jag doog ! :O 
 
sen cyklar vi hem mätta och belåten, för att tvätta och städa undan, sen spelade vi lite kort också, men jag bara förlorade... hahaha åååååh... det sööög verkligen, inte så kuuul :( 
 
i morgon, äre min första jobb dag, välkommen tillbaka Emelie hahha xD 
 
semestern är verkligen över nu :( ...
 
godnatt sovgott drömsött ! :) 
 
Ronny är min sötunge ! :*
 

SweEt

Haft en kanon bra sommar /semester med min underbara pojkvän, gjort mycket, men tiden har gått så fort.. fast tja man brukar jue säga att tiden går väldigt fort då man har skojjsigt:) ! 
jag började jobba idag med att göra sallader och torka borden och ställde upp stolarna på borden , i morgon ska ja dit också för att dammsuga av golvet och torka av golvet och så :)
 
hälsade på faster igår, skit kul , vare att träffa henne :) ! 
 
inget mer och berätta. tjingeling alla läsare :)!

RSS 2.0