Grymt trött idag.

Skulle behövt få vara ledig igen sova ut :) höhö nä men jag vaknade knappt i morse och jag kände mig orklös. Ville helst bara stanns hemma idag :) frågade chefen om jag kunde få sluta tidigare idag pga att jag var trött inga problem va de ;) men sen ska ja tvätta ikväll och det känns väldigt jobbigt :/ 
Men sånt som måste göras :) sen är de bara två dagar kvar sen helg :) snacka om att tiden bara rinner iväg :) och ska bli riktigt skönt med helg :)  

Måndag !!

Första dagen av veckan är gjord och allting har gått väldigt bra :) jag är nöjd. Dock va den väldigt lugn :) och de va skönt :) men hoppas på lite mera i morgon :) jag tycker tiden bara springer iväg , snart har halva januari gått :p 
Men de är bara för att jag har världens bästa vid min sida , som gör mina dar :)  
Ska nog träffa Johanna på onsdag och träna lite :) hehe 

Söndag :)

Nu är helgen slut, och snart är det en nu vecka som rullar igång igen :) har varit och gått idag med finis :) gick på Intersport och titta :) sen gick vi på bil tema och efter det gick vi till team Sportia och sen gick vi till Netonnet och sen tog vi bussen hem :) men har haft en toppen helg med världens bästa :) 
Hoppas att alla har haft en toppen helg :) 

Helgen :)

Helgen har blivit en strålande start :) bara hemma mys och en massa lugnt :) ligger mest och glor på skilda världar och myser :) jag har världens bästa älskling :) han gick ut i snöstorm och köpte en Loka till mig Så gullig :)  
Hoppas att alla har haft en bra helg :) jag är riktigt nöjd :) 

En vecka..

Nu har det gått en vecka.. Börjar med en bra start :) haft 100 gäster varje dag :) men så sjukt trött man är nu, idag hade jag inte tid med en ända rast . Full fart hela dagen :/ och disken tog typ aldrig slut.. Skönt med helg :) blir bara lugnt :) 

Grattis till bästa cathe son fyller 23 idag :)  

Oj

Nu var det super länge sen ja skrev, har gjort mycket och ingeting, så vet knappt vars ja ska börja!! 


Nyår så va jag och killen hemma åt mat och smällde raketer :) sen närmare mot tolv slaget så började vi närma oss stan och kollade lite där , och fullt ös på stan. Många fulla personer!! Polisen hade mycke och göra då!! 
Jag hade super trevligt med världens bästa Ronny:)! Fortfarande riktig kär och galen i honom! ❤️ 

Sen träffade ja Johanna för en vecka sen, satt och snacka en massa och skratta en hel del :) tittade lite på va hon hade fått då hon fyllde år och i julklapp :) och ja trappa i på lite på hennes crosstrainer :) hade riktigt trevligt :) 

Sen har jag hunnit träffa min faster här då hon var här uppe och firade nyår med sin gubbe va kul och få träffa dom :) 

Sen har jag firat min bror på hans 24 års dag!! Och jag och min fina har varit på bio :) och igår satt vi och spela Tintin hela dagen hihi :) riktigt roligt :) har blivit en Xbox nörd :) !! 

Vet inte mer vad ja ska skriva för kul, har inte hänt någon speciellt! Ska klippa mig på tisdag för att snygga till min frisyr som jag har nu :p haha xD 
Och jag sitter hos pappa nu , har klippt honom och nu ska vi dricka kaffe :) 
I morgon börjar veckan på matro igen :) 

Tack för att ni läste tjing:) 


RSS 2.0