Hejhejhejhejhejhej


Känns mega konstigt, ja kan inte sova , jag är trött och så men jag har försökt. 
Så tänkte ja skriver några rader så testar ja på ett nytt försök sen 😄

Min vecka ha varit grym, den har gått fort, och jag har varit väldigt glad och framåt då jag har haft min pojkvän i mina tankar hela dagarna 😀 känner mej så trygg och lugn i honoms närvaro. Han får mej alltid vara på så bra humör. Jag älskar honom så mycket , om ja bara kunde förklara orden, för jag skulle vilja att han verkligen förstod, vilken lycka han ger till mej 😄😄 vet inte vad ja skulle gjort utan han vid min sida, han kom som en ängel. Står vid min sida! ❤
Annars så har min vecka gått bra på jobbet, försov mej dock en dag, och kom 5 min sent, men de löste sig. 😃
Igår så skjutsa mamma mej på jobbe sen när ja sluta så promenerade ja hem, va ganska friskt och skönt, och grymt härligt  och få röra på sig lite 😃😃
Jag har sökt jobb på vezzo en restaurang som ligger på vasaplan, känner att ja behöver ett jobb. Och jag tror inte jag kan få det där jag är nu. Än hur mycket ja än skulle vilja , jag trivs otroligt bra där. Och i helgen blir de lugnt och väldigt mycket mys, kanske fest i morgon , eller någon öl eller så (: hihi annars kanske det blir bio för hela slanten hehe 😛😛 men ja hoppas på några bira, om min plutt känner sej på hugget 😉 haha lördag ska vi gratta hans mamma det ser ja framemot och på söndag ska ja vila för en ny jobb vecka , plus ska ja tvätta hela söndagen. Hoppas dock att det inte är så mycket tvätt!!!! 

God natt sov gott dröm sött 😛 ha en lysande bra helg, /lillflickan 😛😛

Jobb jobb

Igår, så försov ja mej. Och kunde inte ta bilen, så var tvungen att ta cykeln, kom fem minuter sent, ja tur man har n snäll chef som tyckte att de va helt okej :) så idag tänkte ja gottgöra alla genom att komma en timme tidigt :) har ganska mångt som ja måste göra, så kändes skönt och komma i tid så inte allt känns så stressigt! 

Min lilla killen ligger och sover hihi jag vill hem och bara mysa ner mej hos honom igen!:) hihi 

Var grymt skönt att ja kunde ta bilen idag :) hehe 

Ha en bra dag allihopa :) 



Helgen blev lång!

Jag fick ta helg redan kl tolv på fredagen, va riktigt skönt, då jag hade både ont i axeln och mensvärk. Och helgen blev självklart till en fantastisk helg, med världens bästa kille, på fredag så for vi på rusta och jysk och titta på sängkläder, hihi och sen for vi på intersport :) och sen så for vi på expoo och titta lite 😃❤❤ sen for vi hem och myste hihi :) och igår så åt vi morötter och gurka riktigt gott :) och den for vi på Olles , sen upp på ålidhem, riktigt trevligt men tyvärr va kön ända till parkeringen så det blev inget där så vi for tillbaka till Olles och fortsatte kvällen där super trevligt va det :) och idag så kom Ronnys mamma och Anders på fika hos oss riktigt trevligt de också :) 
Sen så är ja hos pappa nu och har fikat druckit lite kaffe och haft riktigt trevligt :)

Hoppas att alla har haft sig en toppen helg. Hihi och att alla får en bra vecka :)




Natten

Inatt sov ja väldigt gott, tills jag vaknar av att axeln inte sitter där den ska sitta, fy vad ont och jag blev svimfärdig, ingen bra start på min fredags morgon. Och ser inte framemot en arbetsdag idag Heller. Igår va det totalt kaos, igår var vi fem i restaurangen det var tajt. Men hon har fått en praktikant som står i köket och hjälper till där, sen ska hon även ta in en extra personal , jag kände mej bara i vägen och visste inte alls vars ja skulle ta vägen. Ska söka mej jobb igen . Jag hoppas ja finner något, för ja skulle behöva mej ett jobb!  Jag vet inte om ja skulle vilja utbilda mej, då de är mycke krav, plugg plugg plugg. Jag vill inte , och då kommer de inte ens bli roligt. Men när ja slutar så ska ja och älskling till rusta och jysk för att titta lite :) hih Ronny är så snäll :) jag är tacksam för allt, han hjälper mej han gör allt för mej. Tack, verkligen tack för allt Ronny.

Ha en strålande bra helg!!:) 

Bio, bad, tåg..

Jag har haft mej en toppen helg med världens bästa. I fredags så gick vi på bio och såg en film hade verkligen ett konstigt slut ! Hahah störde mej som fan på det. Sen gick jag och söt på kebabnekajse för att äta en kebab tallrik för att mätta magen, sen hem hela dagen för att ladda upp för lördags dagen :) som blev till en grym dag :) jag och plutt tog tåget 09.12 till övik, för att bada lite . Vi var där hela dagen :) så grymt roligt :) och sen klev vi upp vid typ 14.30 för att kika lite på stan. Men dom stängde kl 16.00 sen gick vi åt kebab tallrik där :p mycket kebab i helgen hahah ;p efter det gick vi och köpte godis . Blev då inte billigt godis kan ja lova, och sen en cola :) 17.56 gick tåget hem. Så vi fick sitta på tågstationen och vänta lite, men de va grymt kul :) hihi sen åkte vi hem och glodde på film och åt godis, sen somnade vi som stockar :) haha i söndags så tvättade vi, och plockade i rummet. Och bytte i sängen :) så underbart . På kvällen gratta vi Lars han fick fyra trisslotter av oss. Han vann 40 kr :)  alltid något :) den åker vi hem till Ronnys mamma alltid lika trevligt :) hihi 
Och sitter där ett tag ;) och sen tar vi bussen hem och ser på skilda världar och sen somnar vi som stockar. Och vaknar till en ny vecka. Måndag här igen. Och det regnar .:. Usch så tråkigt ! 


Haft en strålande helg , och hoppas ni också ha haft de :) hoppas på att ni får en bra måndag , och en bra start på eran vecka :) 

Jag tänker på min Ronny 😃❤❤❤ 


RSS 2.0