underbar känsla !:)

haft en fantastisk helg med min älskling , fredags for vi med tåget till övik för att bada lite vandra på stan, titta åt pizza och köpte oss en glass så gott :) riktigt mysigt !:)

lördags så for vi till Nydala ,för att sola lite ,badade fötterna och bara myste i det underbara vädret och sen grillade vi med hans mamma och hennes man !:) hehe nämen det va jätte kul :) sen for vi på bio kl 22.00 riktigt bra film , grown ups två såg vi lätt värt att gå och se den på bio :)

och idag har vi vandrat på stan och tittar lite , och myst jag har tvättat två maskiner ,sen ha vi cyklat till maxi för att vandra på strömpilen ,:) och även gått på maxi där köpte vi lite gotta !;) hihi och sen for vi hem och åt middag ,surrade med mamma och sen så tog jag och älskling. bilen för att grilla lite !:)

gott och mysig
tack älskling för en toppen helg. :) haft en fantastisk helg !:) <3 tack :) <3 <3
du vet att du är den.bästaste för mej ,har aldrig haft det så bra som jag har det med dej så kul !:) du är den finaste !:) hihi

så glad för att jag ha dej sötnos <3 <3 <3

Glad tjej nr ett ! ^^

längesen jag uppdaterade nu .. ! 
 
FY på lilla  mej !
fast har inte så mycket kul och skriva faktiskt, fredagen som var , så var jag och Ronny hos hans mamma  och hälsade på, och surrade lite granna det tyckte jag var riktigt trevligt :) japp sen gjorde vi inte så mycket mera, sen har vi även kolla in umelagun, det gjorde vi förra veckan, sjukt mysigt med värdens finaste pojk:) men kanske inte det roligaste ^^ och det var lite kallt också... :) men tur att min boyfriend kan göra mina dagar till värdens roligaste :) på lördagen, så tog vi det bara lite lugnt chillade for upp tilll pappa och klippte honom, och så. sen bjöd han oss på pizza riktigt gott, tackar och bockar för den goda maten :) riktigt gulligt av honom ändå :)
 
tiden går... 
 
taggar galet mycket, paradisbadet på fredag hoppas att inget kommer iväg, tex, meens... eller praktik, som jag tänkte ja kunde ställa upp på, för att visa lite fram fötter ! :) 
 
möte i morgon kl 10.00 ingen sovmorgon för mej i morgon... ! vi ska gå igenom mitt Cv och ev personligt brev, men jag vet inte får se i morgon ^^ 
 
Hoppas på bra väder på söndag, då jag funderar på att man kan kanske dra till klabbböle  med cyklarna, för att grilla ta någon kall öl och bara mysa framför brasan ! :) 
 
jag och min lilla fisunge , :) har varit och invigt den nya parken i umeå, där man kan hoppa studsa och fara och springa gunga och ha sej hela dagen:) har varit riktigt roligt måste ja få säga, och då jag har en sådan bra pojkvän som kan trixa ;) . hehe så då har jag fått fota, riktigt kul har det varit, får se då jag kan bjuda på bilder, men en ska ja allt ta och bjuda på ;) 
 
 
idag for vi till böles för att sola, men drog oss ett dopp i det svalkande vattnet YEEEEEHH ;) riktigt underbart faktiskt, :) 
 
nä läsare, nu önskar ja er en fortsatt bra kväll, för nu ska ja ta och duscha ! :) 
 
vill bara säga 
 
 
Ronnybooy är en väldigt fin liten snäll kille, jag är så galet glad att han är en del av mej, och att jag har fått träffa honom, han är så gullig och värdefull.. aldrig känns så rätt som det gör med min Ronny ! <3 jag är lycklig och glad ! :)
 
Cathrine, jag saknar dej, och hoppas att det går bra för dej vännen, jag hoppas också att det är bra för dej ! 
hoppas vi kan ses snart! :) 
 
 
 
 
BÄST
 
 Kärlek! ;*
 
 
 

Klabböle!

hejhej..!
 
vaknar klcokan 12.00 myser ett tag med min sötnos, och sen kliver vi upp för att äta lite frukost, och dricka lite kaffe, för att sedan fara ut på äventyr med hojjarna, och med Johanna &Ronny, :) vi cyklar strandpromenaden, mot klabböle, och tittar, lite springer runt på umeå Energi och hoppar på stenar vid forsen, riktigt mysigt och trevligt har det varit en lång cykeltur blev  det idag :) . och detta gör vi om, super mysigt verkligen, men nästa gång, tänkte vi att vi kan ta med oss något gott och grilla och bara ha det gött hela dagen där ;) . 
 
sen när vi kommer hem så diskar Ronny, och jag lagar maten, vi åt kyckling och ris, riktigt gott var det ! :) och sen ringde ja min mamma för att kollade vad hon gjorde och vad hon hade gjort idag, hon hade bara gått på ett café och vandrat i stan i gävle.. :) dom har det väldigt bra där nere ! :P^^ 
 
Sen har vi gett oss in på att skriva CV hela dagen... sjukt jobbigt det tog typ en timme, galet.. och trött blev man,, GÄÄÄÄÄSP ! hahaa ! xD 
 
nu sitter vi bara och softar i soffan ^^ blir nog en väldigt lugn fortsatt kväll för våran del! :) 
 
Tack för mej! :) shoobreee ! 
 
Saknar Cathheee! 
 
Tycker om Ronny ! :) 
 
haft en kanon bra dag med Ronny & Johanna, tack för att ni ställde upp på denna cykelfärd ! :) 
 
 

Cykla hela dagen ;) !

skriver lite om min dag! : )) ....
 
vaknade ca 11.30
ligger och drar mej ca till kl 12.00 myser med min älskling, sen äre bara upp och slänga i tvätt i maskinen, 
sen fika med finaste :) och sen efter det så drar jag på en cykel tur till teg , för att fara på det dära mötet , mötet gick väldigt bra ! :) väldigt nöjd ! : ) ..
 
sen cyklar jag hem, och min plutt möter mej på kyrkbron :) , och sen så cycklar vi hem, och min älskling diskade och tvättqade och hängde upp medans jag var på mötet, så söt kille ! :) 
 
 
sen så cyklade vi till Nydala för att kika in på umelagun, tja det var blåsigt och lite kyligt, men mysigt allt var det :) ...
sen cyklar vi hem, och hänger upp bad kläderna, och sen så cyklar vi till bräntis ! :) 
grillar lite korv och pratar lite och sen så cyklar vi hem, :) 
 
hämtar pant och går en liten promenad till stan , för att panta och köpa ostbågar :) . för ikväll ska vi allt mysa, :) 
 
tja det var någe grejs på stan, så vi stannade och tittade lite granna på det .. ! 
 
sen går vi hem, :P och sen spelar min boyfriend något skjutspel haha xD ser kul ut :P
sen när han spelat nån timma, cyklar vi för att kolla på nya saker som har kommit till värden ! ;)
 
Tattoooo på haga när kom det till haga ?, såg inge öppet tider skulle vara kul och gå när där för att titta lite ^^
då jag är sugen på att veta hur länge domhar hafgt öppet , och själv är ja jue sugenn på en tattuering ;) ! 
 
Nu tackar jag för mej ! :) 
 
och hoppas att ni haft en grym dag, för det har jag och min älskling haft ;) . 
 
shooobreee

tjingeelinng !

haft en vädligt slö dag idag varit väldigt gött och bara legat i sängen och lyssnat på musik och myst med min lilleplutt :) , och nu ska vi börja med maten, det blir väldigt gott och smarrigt, då vi ska äta pommes och hamburgare idag, vi har redan börjat med maten, för vi är såå hungriga.. magen bara kurrar hela tiden ^^ och i kväll blire att äta glass med Nougatsås mumms ! :) blir väl film och mys i soffan .. :) bara chilla :)
 
i morgon ska ja på möte kl 1 :) , ska snacka om lite ditt till datt mest om CV och PERSONLIGT BREV , då jag har berättat lite om min förra jobb coach som då skrev mitt CV och PERSONLIGA BREV .. så min praktik coach blev väldigt nyfiken på det, ^^ och hon jag har egentligen hon har tagit semester, så jag har en ny för tillfälligt och hon kommer från blekinge så coolt ändå då min älskling kommer därifrån ;) .
 
sen under dagen ska ja tvätta och umgås med min älskling :) jag & Ronny ska på bööles hela kvällen i morgon, för att mysa grilla umgås, grilla varm korv och bara ha det så gött ! :) sen vet ja inte riktigt vad vi ska hitt på, men vi kommer säkert på något riktigt trevligt :) ensamma hemma hela veckan låååång ! ;) 
 
nu har jag ingeting och bjuda på tror jag ;)? eller ?
 
 
nja tyvärr hoppas att alla får en underbar kväll... :)
 
Puss och kram hela dan från Emelie &Ronny :) höhö ! xD

yeeh

underbart
 
älsklings första dag på semster, har vi städat mitt rum, nästan hela mitt rum, fattas bara mitt skrivbord men det tar vi en annan gång ;) 
sen har vi inte gjort ett skit typ, han har spleat lite spel på facbook , och jag har bara glott, sen när mama kom hem har ja pratat med henne, då hon har varit i mensträsk /örträsk för att åka linbana, hur dom haft det, mamma sa att det var sjukt trevligt och att hon kunde göra om det, medans lars sa att det var kul, men om man ha gjort det en gång räcker det..
 
jag hoppas att ja kanske kan få göra det en gång : ] 
 
ikväll har vi chillat på öl och mått gott med johanna å, ätit gott /popcorn och chips och ostkrokar, coh spelar ruter sju , väldigt trevligt :).. 
 
 

min kväll är planerad !

ska träffa Johanna utanför hennes mamma, cyklar dit, sen så ska ja och johanna dra en lång promenad med hennes hund, det ska bli väldigt roligt, ser framemot denna kväll med mycket motion ! :) saknar min boyfriend, men snart är han hemma igen ! :) gick när och hämtade upp tvätten idag, och insåg att det  var någon som tvättade två maskiner, och sen vare ledigt, så ja passade på att tvätta två maskiner ja :) så mindre på söndag då ja ska tvätta ^^ man får vara smart ;) hehe ska dra en städning på söndag också för det behövs, ska dammtorka och dammsuga, torka av golvet och så ^^ jag hoppas att ja får Ronnys hjälp då :) . hehe ! :) 
 
ha en trevlig kväll allihopa ! :) 

ooyeaaah! ;)

UPPDATERAR LITE !  ! ! ! ! !
 
jag måste säga det, jag är galet kär i Ronny, värdens finaste och härligaste man ! så rar så go så underbar pojkvän, och jag är så lycklig, så glad, och jag mår verkligen bra, shit vad livet leker, allt är galet härligt nu :)
 
det som står på våran lista som vi ska göra, och som vi har bokat, det är , paradisbadet, den 26 :) . sen så drar vi till skellefteå då jag fått mina pengar ska titta lite, ev, shoppa, och bara må gott ! : ) sen ska vi dra på båten, och äta lite gotta och kanske dricka nån öl eller så :)  jag ska se till att detta blir mysigt, för jag ska göra detta för honom, bjuda honom på mat, och dryck, och sen kanske spela lite biljard och bara må gött. ja hoppas att han blir nöjd, för det ja tänker göra för honom, sen så hoppas ja att skellefteå blir bra, och att vi hittar nå billiga kläder eller så, paradisbadet är ja väldigt taggad på. och få fara dit med min finaste pojkvän. !:) 
 
oj vad ja skulle vilja ha xperia v :) tittade på den diag med mamma , :) hoppas att ja får den då ja fyller år ;) . haha önskar mej den i alla fall ;P
 
min kille jobbar hela kvällen ikväll :( ska möta honom kl 12.00 utanför volvo :) . <3
 
ska träffa johanna ikväll, ska dricka lite kaffe med henne och har tiggt till mej lite massage av henne också, det ska bli gött :) . 
 
sen gav ja ett försllag av vi kunde cykla upp till böle, för att låna Nala och att vi tar hennes hund med oss dit, för att promenera lite, och att dom får leka lite med varandra :) . 
 
blir en lugn dag / kväll för mej annars då ja sitter och bara vill vara med Ronny just nu ! :( <3 
 
nja jag vet inte vad ja ska skriva, :P hahaa xD 
 
 

snart

hihi om en timme ca ,tar jag hojjen och hojjar till Volvo för att möta värdens finaste man ! :) lyckan är väldigt stor och så som jag har väntat. fast förstår ej vars denna kväll har tagit vägen , den har gått väldigt fort.. ;o haha


Glor

Sitter bara nu i mörkret och vid datorn och väntar på att tiden ska rinna iväg, så jag kan fara och cykla och möta min käraste, jag hoppas bara på att det slutat regna så ska vi fara på en liten cykel tur, då han slutat, ska bli spännande och cykla där man aldrig någonsin har varit, eller tänkt på att cykla ^^ :) ihih 
 
men tycker ändå kl går rätt så fort faktiskt, :) ska bli kul och få träffa min älskling snart, han är verkligen det bästa för mej! <3 

xD

http://www.svtplay.se/video/1335201/8-7-21-23
 
äntligen hittade jag mej själv och tycker det e väldigt tråkigt för dem som ville skejta här , och jag förstår då inte varför dom ska dra dit massa jord .. och vadå mitt inatten, tja det ha i alla fall jag inte hört talas om..  ! 
 
- bor man såhär får man väl ta lite ljud och så.. tycker att man kan väl flytta ut på landet om man vill ha lite lugn och ro och inte mitt uppe i stan, ! 
 
jaja tråkigt äre ju! , men jag är ingen skejtar tjej så jag bryr mej inte så himla mycket! :) 
 
jaja jag blev i alla fall intervjuad så grymt najs var det i alla fall ;) hehe ! :) 

yeehh !

Hej Hej... 
 
andra veckan på min semester, väldigt skönt med lediga dagar, bara sova njuta och inte tänka på ett skit typ det e så gött, första veckan lite otur faktiskt, då jag både fick mens och då ja även fick ont i halsen, blev hes och hela rubbet, nu sitter ja bara med lite snusa, och hosta, men det börjar försvinna nu! , detta är veckan som jag har börjat att röra på mej igen , ska försöka att hålla igång promenader nu oavsätt väder och vind kan det alltid vara skönt och komma ut på en liten promenad, :) och detta är veckan som är sista jobbbar veckan för min boyfriend ! känns gött att han får lite semester också, så vi kanske kan göra något kul, sen ska ja fara till matro i slutet av denna månad för att hjälpa till med sallader coh så.. så det är förberätt då det ska öppnas och så, i augusti dom öppnar igen den 05/8 ihih ska bli så kul och få komma tillbaka till dem och få fortsätta att visa vad jag går för ! :) 
 
på torsdag ska jag på ett möte, för att prata om praktiken, inte vet jag vad det ska vara nödvändigt för , menmen vi får väl se vad som händer och sker på det mötet .. ^^ coh sen så ska ja träffa johanna i morgon kväll för att ge henne pengar som ja är skyldig henne, sen så får hon bjuda mej på en kopp kaffe hehe !:) det blir riktigt bra det ! :) hihi jag sitter här med mina planer allt ! :) 
 
och nu på måpndag ska ja gå till försäkringskassan för att lämna in mitt papper, för att få nå pengar :) .. 
 
 

Sköönt

igår , så såg ja dumma mej på bio med värdens bästa kille ! :) och han är bara min ! :) 
 
idag när vi vaknar så ligger vi och myser ett tag, och sen så går ja ner och slänger i tvätt maskiner, gött att jag ändå inte hade så himla mycket, och sen, så går vi och handlar, och sen så går vi på kebabnekajse och äter en pizza som vi delar på till frukost, vilken frukost, ja den var god.. mumsigt ! tack Älskling för det, och sen så går vi hem till mej, hänger upp tvättmaskinerna , och går oss i ordning, han för jobb, och jag för promenad / lite jogging, han började halv tre, så jag gick med honom till jobbet, och sen så fortsatte jag bortanför volvo, för där hade ja aldrig varit, så jag kom fram till travet, hm spännande, sen så vände ja där.. och gick hem , sen fann ja en annan stig som jag följde och kom ner till älven sjukt mysigt det var , jag var ute och gick i två timmar, och sen kommer ja hem coh ska hänga upp den sista .. åh nej vad det lät jobbigt då ja nästan va hemma, men skönt att det inte var så mycket, och nu väntar ja bara på mitt kaffe, ! :) 
 
jag och älskling, ska på en cykel tur där efter jag gick idag, då han slutar kl 12.00 det ska bli väldigt kul tycker jag ! :) jag har lite ont i fötterna efter min promenad, men annars känner ja mej väldigt trött och glad bara ! skönt och börja gå igen :) hoppas att ja kan komma mej ut nu igen, en stund varje dag, hade varit kalas bra !: ) 
 
nä nu förtjänar ja kaffe och bara njuta lite .. :) orkar inte uppdatera nå mera idag , :)
 
hoppas att alla där ute har det väldigt bra ! :) 

Andra veckan på semestern ! ;)

HejHej ! 
 
Vaknar väldigt sent i morse eller idag, vaknar där om kring 11 tja ja kommer inte ihåg, sen så tänker jag på vad ja ska göra , tar mej en promenad i gamlia skogen, mycket uppför och väldigt gött och promenera där, så jag tog det lite lugnt, joggade lite granna och sprang upp för en väldigt brant backe, hahah det var gött , fick mjelltugg på köpet och flåsade som en annan gamkärring haha xD ja men det var skönt och få ta sej ut nån timma på skogsäventyr haha :p så nu förtjänar jag då kaffe och en macka och bara sitta och njuta ! sen ska jag allt ta mej en dusch, svettig och jävlig ! :P hahaa annars ser min dag väldigt lugn ut jag  vet inte vad som händer annaars idag,väntar på att min kille ska komma hem ! , han är på info på volvo idag, hihi så han är väl hemma kring fyra, vet inte när det slutade det, började i alla fall kl 07.30 hehe :) 
 
min helg var väldigt lugnt, kusinträffen gick väldigt bra, och var faktiskt hyfsat trevligt ändå, jag är glad för min far, att dom fick ihop så pass många ändå, och att dom styr kusinträff, det kan ju a kul.. :) sist var 22 år sedan, så kul för han och få träffa allihopa. tja sen så drog jag och älskling, upp till örträsk, visade han lite runt då vi kom fram, och gick upp på byn, vi spelade lite kubb med moster och thommy, och magnus och Linda, och deras barn, så vi drog stuga mot stuga, ja tyvärr så förlorade vi :( , och uppäten blev vi också :( men annars var det faktiskt hyfsat kul och trevligt.. sen spelade vi lite badminton, :) ja bil resan gick väldigt bra ! och har alltid kul med min kille, så det var väldigt roligt.. ! :) 
 
sen for vi förbi han, för att vattna hans mammas blommor och hämta lite käk till han :) . och sen hem till mig, och då slängde jag in en maskin innan mamma skulle komma hem och tvätta, jag ska annars tvätta i mrgon någon gång, men detr ska bli gött och få tvätta faktiskt, har så mycket tvätt just nu ! :) har glömt vilken tid, men får kolla upp det :) hihi 
 
sen åt vi på nattöppet, tacco bufffé min älskling bjöd mej, så tack så hemskt mycket , för maten och mätt som fan blev jag cokså,länge sen man var så övermätt .. haha xD väldigt gott och trevligt vare allt ! :) 
sen när vi kom tillbaka till mej, så slog vi på en film och bara myste men vi slockande båda två, och vaknade 22.05 haha väärt ^^ 
 
kommer inte på nå mera och skriva just nu, så nu ska ja allt ta och sätta mej och bara slappna av lite och fika lite frukost, haha blir en  väldigt sen frukost för mej, då ja vaknade sent, och sen så promenerade de första ja gjorde typ då ja vaknade ! :P^^

@lördag

idag äre lördag, inte vilken lördag som helst, jag ska på en kusinträff på pappas sida, jag ha aldrig haft en riktigt SLÄKT TRÄFF någongång, och har aldrig träffats pappas släkt någon gång, så detta tror ja ska bli spännande, sitter bara och funderar på vad ja ska ha för kläder på mej.. solen skiner, men ändå så blåser det storm ute typ^^ nämen denna dag blir säkert bra, känns dock lite jobbigt, då man egentligen aldrig ha träffat någon , och då man e väldigt folkshygg jaja men jag ställer upp för min far. ;)
 
i morse så var min gubbe så mysig som gav mej 3 pussar innan han drog på jobbet, så gullig karl jag har ! så underbart allting känns med att ha han vid min sida, vi ska också dra en biltur till örträsk så ska han få se vår stuga, och där mamma växte upp.. och där ja tillbringade min tid då jag var liten, så mamma ska bjuda på middag då vi kommer fram, grillat gott gott ! sen så ska vi få efterrätt, det blir spännande, vi åker hem i morgon igen ! :) 
 
tror denna lördag kommer bli något extra för mej, få uimgås med min far, kommer få umgås med min älskling, han jag trivs bäst med, och som jag har roligast med ! :)
 
nä nu ska ja allt ta på mej nå klläder ! :) 
 
hare gött ! :)

puh

hosta typ halva natten , snorig som få, det bara rinner och har sej .. kul.. nej det kan jag inte påstå .. men något som var väldigt romantiskt och väldigt trevligt var min kille , självklart gick vi på great esteen (hur stavas man ? jaja ni förstår säkert ändå ! ) och sen gick vi hem till mej ,och älskling hjälpte mej med att hänga tvätt och så. sen senare på kvällen gick vi på bio och älskling köpte en mellan popcorn .. så söt han är !:] jag är så lycklig och så lycklig som jag ä nu vill ja allt leva ,jag har en sån kul kille rolig ,får mej alltid och skratta och må bra :) fin är han också !:) nej nu ska jag lägga mobilen på laddning och vänta på min man som slutar elva idag :) han är väl hemma halv tolv ! :-)

förband

man blir alltid så lycklig då man ska tvätta ,och vill vara få bort det ,så man kan göra något annat ! nä då tvättar dom som ha skrivit upp dej före över på min tid , och det är inte första gången heller :( blir så otroligt less ! nej nu ska ja gå ner och kolla igen.. !

första semester veckan

min första semester vecka , är snart slut, och jag ha inte gjort ett skit typ.. ^^ bara tagit det lugnt, jag har känt mej så sjuk, haft mensvärkningar, och dom som känner mej vet hur besvärligt det är.. men sen fick jag super ont i halsen och det var inge vidare, nu börjar väl allt gå över sakta men säkert. så det är lite skönt, idag jobbar min gubbe, han slutar halv tre idag och är väl hemma ca tio i tre :P ska bli skönt att snart få träffa han, själv så tvättar jag , och sen ska ja ut på en promenad , tror ja behöver få röra på mej,få lite luft, och tror även att min rygg kommer bli lite bätttre ! :) 
 
snart är min första vecka slut, sen sitter ja bara med fyra veckor kvar, men det e ändå skönt :) , 
blir kusin träff från pappas sida på lördag, blir spännande, men ändå lite tråkigt, då jag inte träffat någon tidigare och ska vara där från 10.30 -15 00 någon gång. vet inte ens vad ja ska ha på mej.. xD bekymmer.
 
nej nu har ja inte tid och uppdatera nå mer, ska ner och slänga i maskiner nu ! :)

11.

hejhej !

när jag vaknar i morse drar älskling på jobbet !:) <3 jag försöker somna om ,men svårt vars .. somna kring halv åtta och han far ca 15 över ;p
men tillslut somnade jag ,oxh glor på någon film ,mamma ringer mej ,och jag kan knappt prata med henne , hon.hörde inte vad ja sa så hon la på ;( haha xD snart ska ja klippa mej !:) <3 beställde en humör jumper igår ,den är jätte fin , här i Umeå gick den på 600 kr , sen hitta vi den.på Internet för 497 så ja beställde den :] älskling beställde en fin neff tröja !:)
hoppas hoppas vi får dem snart !

ha en kanon bra dag !

RSS 2.0