Tiden går fort undan

Gjorde min sista dag på restaurangen på västerslätt, har gått väldigt bra men stressigt (: känns både och att detta va sista dagen :p börjar på Ica nya tag där hoppas på en anställning eller ska jag försöka kämpa och söka på andra Ica eller Konsum tror att detta kommer bli en ny chans (: i morgon träffas vi som jobbat på matro för en middag och ett avslut! Inte direkt pepp på det men dom tyck jag ska följa med. Orkar ej tjafsa !! 
Pappa har legat på sjukhus. Känns skönt att han får åka hem i morgon :) 
Ikväll ska jag och min underbara pojkvän ta vara på varann (: tvätta och spela super Mario (: och se film och mysa (: jag älskar verkligen Ronny :) känns så bra att ha honom vid min sida :) och att vi är Som gjorda för varandra <3 

Tisdag gjord utan problem.

I morse så var jag väldigt trött, tog mig nästan aldrig upp ur sängen . 
Tog cykeln i morse. Men inge kul väder och cykla i. Typ slaskiplaski ut :/ sen så fick jag följa med Ica och se hur de ser ut där:) ska förhoppningsvis börja praktisera på Ica röbäck 3 mars :) blir spännande :) 
Sen kom ja hem och åt middag:) drack lite kaffe med mor och sen fick ja ta bilen till pappa :) så for dit och drack kaffe :) hälsade på :) 
Sen kom ja hem och ställde mig på crosstrainern 13 min 3 km 33 kalorier 
Helt slut i kroppen och hoppas på en bättre sömn inatt :) 
Nu säger jag godnatt :) 

En måndag utan bekymmer

Idag på praktiken har de gått verkligen bra, fast var enormt trött, och ville helst bara vara hemma med min finaste. Och sova kvar med honom en stund i hans famn:) men var tvungen och dra iväg. :/ 
Fick låna mammas bil så det va riktigt skönt! Tog de bara lugnt utan stress :) 
Men kolla vad chefen hittade i paprikan 

Hihi ett litet hjärta. 
Tänkte på min fina Ronny då jag såg de :] hihi är extremt kär :) finns inga ord. 
Sen när ja kommer hem så följer jag med mamma ut och går , sen ställer jag mig på crosstrainern och trampar i en kvart :) och sen går jag och min älskling och vi går och tjockar i oss en pizza mums :) haha sen ikväll blir det bara lugnt :D tvättar hela kvällen :) 
Försöker få honom att vilja åka slalom med mig :] 😂 

Jag har inte mer och berätta :) 
Hoppas att alla har fått en lika bra start som jag på veckan :) 

Perfekt

Jag har haft en jätte mysig helg. I fredags var ja rätt så trött efter jobbet :p så blev bara lugnt såg film, spelade lite Wii u supermario riktigt kul ;) sen igår tog vi också de bara lugnt gjorde typ samma sak :) höhö sen idag så for vi och gymmade och sen badade vi :) helt underbart var det känner mig riktigt trött i hela kroppen :) känns kul att min älskade finis orkade följa med mig :) haft jätte kul med honom :) 

Orkar inte skriva nå mer nu haha :p 
Jätte trött :/ ha en trevlig söndag allihopa :)  

RSS 2.0