myys .

så otroligt kul, och mysigt, min sötnos ringer mej och surrar bort lite tid, så underbart myys och få höras hans röst. så galet underbart.. fast tycker lite synd om hans vän som han va hos, när han blev lite osocial. men jag var så inne i att höra Ronnys röst. ( = men nu ska han allt få vara social med sin vän. så kanske vi hörs något mera i morgon, eller något sånt, han har jue lite tur som har tillgång till min blogg, som han kan läsa vad ja gör..^^ men jag har ingeting : ( aaw. :( men jag hoppas att han har det bra, och att han har det kul.. skulle gärna vilja ha honom tillbaka. men går inte förrens på måndag den 15/4 bara att vänta.. fortsätta att vänta på det man tycker mest om! :/ börjar bli tuft, men det var verkligen skönt och få surra lite ! tack älskling för att du ringde ! :) 
 

bivferkk



min bild som jag tog på gullungen,som bara försvann.. men hittade den nu..

ligger i sängen, e så sjukt trött.. då min kille ringer och väcker mej.. !
så ligger och lyssnar på musik , Ronny ha ganska bra musiksmak :)

hihi , ska ev på spännande äventyr kl nio :) får se om jag orkar eller om jag e för trött. ! får se vad som händer ,väntar på mamma så ska vi dricka kaffe. hihi :) så mys och ligga i sängen och bara ta det lugnt ligga och lyssna på musik.. och ligga under filten.. :)

hihi SÖÖT !

h


Ronny !

 
Ronny , tycker om dig... 
 
du anar inte att mitt hjärta värker varje dag,för att ja längtar så sjukt mycket efter dig. ! 
jag kan inte beskriva i ord hur mycket ja längt5aar efter dej men det e galet mycket, så
mycket att det gör oont :( ! missyou bubben ! :*
 
jag kan inte beskriva med ord, hur glad jag är att du kom in i mitt liv, jag är så glad att du ville bli min.
känner mig ständigt glad och väldigt trygg då jag är med dig, och hittills har jag haft det väldigt roligt med dej.
för mej e du livet, och du e bästa för mej! <3 saknar dej bara grymt mycket och läängtar så sjukt mycket för mej! 
 
 

Yeaah ! ;)

'
Emelie Hjalmarsson ! 

funderar

 
börjar på att fundera på att klippa mej, kanske redan i veckan.. ! 
men jag vet inte , men skulle bli skönt och bli korthårig.. då jag själv inte tycker att ja e fin i långt hår..
passar typ inte på mej! , men ska fundera lite till på det.. ;P och jag hoppas att ja får mina pengar på 
tiisdag, för ja behöver mina pengar galet mycket, mycket ja behöver KÖÖPA! 
 
puss på er alla 
 
eller ska lägga ut en till bild som ja tycker faktiskt ja e lite lite söt på! :] 
 
 
ha en fortsatt bra jäääävla SÖÖNDAG ! ;:) 

olalalala !

Högtalarna på max, basen dunkar, och ljudet bäst, en nöjd liten flicka mätt och belåten sitter nu bara och njuter av musiken som spelas, och mor som e förbannad och vill att ja ska skänka, haha man må jue passa på då grannarna e bortresta under PÅSK! hahahhahahahahahaha x D då orkar ja inte tänka på hon som e faktiskt hemma under påsk! ;) jag njuuuter så mycket ja bara kan just nu ; ) 

vet inte ,

 
allt snurrar om kring mej! 

Tack Ronny !

Tack för att ja fick låna din spotify :;)  nu sitter ja och lyssnar på musik och tänker på dej, jag tänker på oss, och det känns så tomt här utan dej baby ! <3 :( jag saknar dej så otroligt jääävla mycket! :( åh baby. du e det bästa som hänt mej, du e lyckan i mitt liv, och jag hoppas att du förstår det ! och jag hoppas att du kommer hem snart så ja får se dej för alltid när ja ser dej,, så får ja bubblor i magen, något som e väldigt bra, något som e vackert, de e typ som att det pirrar i magen, men dom här bubblorna e nåogt bättre än så! du e bäst Ronny! <3 

baby 2013

jag sitter bara och tar det lugnt, känner lugnet, lyssnar på musik och drömmer mej bort, och ja känner mej faktiskt lugnt, och jag sitter och tänker på en väldigt speciell personer. jag vill ha dej här hos mej, och jag skulle gärna vilja träffa dej igen, och se dej le igen! jag hoppas att han tar min hand , ger mej en kram och säger att han ha saknat mej.. jag gör verkligen allt för honom, men känns ändå som att ja gör något väldigt fel. :( säger bara en sak förlåt.
och säger bara en sak, snälla lämna mej inte bby, för det är dej jag tänker på då ja somnar, och dej ja tänker på då ja vaknar, och det e dej ja mår bra med, och dej jag skrattar med, känns underbart och se oss två på bilden. ! 
du e så grymt fin bby ! <3 lämna mej inte, snälla lämna mej inte.  !<3 saknar dej bara så enormt , vet inte vad ja ska ta mej till.. lägger mej ifrån allt nu, och tittar framåt, vill gärna ha dej tillbaka till mej! <3 jag e så rädd .. jag sitter och lyssnar på muusik! :) och bara myyser i min egna ensamhet ! jag NJUUUTER ! 

hihi sööndaag!

Min söndag, det e att ja vaknar väldigt sent, ovanligt sent, då ja gjorde mej en väldigt tidig kväll.. 
haha men det hjälptes inte, då min lilla snubbe ringer mej och väcker mej typ kl tre på natten, 
omg.
haha tog det ganska bra, hih var roligt och höra honoms röst. 
men jag kliver upp och äter en äggmacka, och påskmust till... glad påsk! ;) 
sen cyklar ja hem, men vilken jääävla pööl... man kunde typ simma igenom den ångrar verkligen inte att jag gick över den,, haha annars hade ja typ cyklat om kull i stora pöölen, hade ja haft bikini hade jag utan tvekat bara gått igenom den, skulle inte förvåna mej om man skulle kunnat simmat...
haha xD ! 
 
kommer hem lägger min mobil på laddning, ringer cathe, surrar ett tag.. kändes verkligen underbart,,
och jag gillar faktiskt hon... 
 
sen slänger ja mej i duschen och det var verkligen underbart... 
 
<3 
ha en jätte fin dag allihopa :) 

2013

haft en riktig bra lördag med min. pappa ,varit här. hela dagen hihi =) nu tänker jag snart gå och lägga mej.. fick låna brors gamla rum så trött ,och e mörkrädd och de e halt ute.. =( så min mobil kommer att dö så småningom ingen laddare med mej.. men det e väl ingen som bryr sej antar jag, godnatt alla otrevliga och sura människor..

god natt doc gott dröm sött alla trevliga gulliga människor !

myspys lördag

vaknar, mamma undrar om ja vill ha kaffe så stiger upp och drar kaffe och sen går jag och lägger mej kliver sedan upp en timme senare och äter en macka med ost och gurka götte ! sen cyklar ja till pappa.. och dricker kaffe äter en kaka och får fruktsallad (: väldigt gott och mys ,sen ser vi på en konstig film (: haha .. sen drar vi på en cykel tur satt oss på Nydala och sitter och surrar där sen drar vi och handlar ... jag fick chips av min älskade far hihi (: han e verkligen snäll =) snart blir det mat ,han bjuder på kyckling och ris, sen blir de film mys och godis och chips , och påskmust (: glad påsk på er =)

mensvärk

jag ha så otroligt besvärligt med min mens.. jag kan inte vara uppe så värker det direkt i mon mage, men nu ha jag bestämt.mej för att cykla till pappa och då ska jag göra det.. ha tagit en Alvedon nu ,men det brukar inte hjälpa.. vi får se hur detta går.. för jag ska cykla i det fina värdet ;-) hihi

HATAR

ingen hitt och lägga sig i sängen jätte trött och less, ja allmänt less.. sen inte sova, sen kommer alla tankar.. och sen så gråter man och ändå så kan man inte sova.. och börjar blöda från ingen stanns .. från en finne ,helt random.. ha inte klöst ingeting.. åh allt spökar bara omkring!! förstår inte.. fett knas..

uppmuntran....!?

 behööööver pengar och har inte ett skit... ! :( 
sitter här för mej själv, med min oro. 

Älsklinh

Ronny Nordstedt ! <3
 

killen jag vill ha hos mig, e längst ner i skåne . :( :( :( :( :( :( :( 

ååh OOMG

Herrugud, vad less man kan bli på människor, någon som lovar något, men sen när någon annan och bara förstör och sen när inte en person kan stå emot de han har lovat. alltså jag avskyr sånt.. 
blir verkligen besviken !! 
 
inser även att min boy, har det verkligen bra, och är på fest, allt rullar in...
slutar med.. skoj? nä jag vet inte men åh 
 
tur att han har det kul i alla fall..
 
en gång, en tid, ska ja finnas.. för människor? (när dom behöver dela med sej av sina problem)
men när ja behöver folk , för att dela med mej av mina problem .. så finns ingen ..
 
hur rättvist e de inte? 
 
Tror ja går och lägger mej för ja känneer mej sååååååååå uppskattad just nu...
 
 

sådeså!!

jag har faktiskt haft en hyfsat bra dag faktiskt, ingeting som ja kan klaga på ;P 2,5 timmes promenad, och sen fika och kaka. och sen så badade ja och fixade mej inför middag och fika ! :) hos kusin, och ja fick umgås / hålla i lilla Elina, hon e så söt. ! nu blire en sköön hemma kväll.. med en massa buus haha nämen blir väl film ;P haha xD jag vet inte om ja orkar eller IDS göra något annat.. 

sol och värme !

promenaden idag var ingeting som jag klagar på, var riktigt trevligt och underbart.. 
och sen var det hem och dricka kaffe, och äta sig en kak bit, för det tyckte då Carina att man förtjänade ! (= 
ja man kanske gjorde det, hehe var ute 2,5 timmar, fantastiskt väder och jätte mysigt och gå vid älven.. ja tackade inte nej... 
 
får se om ja tar mej runt nydala i morgon, det tar en hel dag. 
men skulle behöva komma igång nu ! 
 
jag ha badat, och myst sen efter Carina for hem, nu ha man kläder på sig, och ska sätta igång och sminka sig, och göra sej redo för att fara till kusinvitamin! :) för att få lite middag där, och trevligt sällskap.
denna långa fredagen kommer nog bli super trevlig.! <3 
 
 

LåångFredag

 
God morgon allihopa.. nu har jag ätit frukost med mamma, ägg och kaffe riktigt gotte. 
nu ska ja snart ut på en promenad med gammfolke, haha xD mamma och hennes kompis^^ 
får se hur det blir, men jag måste verkligen ut och få lite solenergi, och komma ut till det fina vädret..
vi ha 0 grader idag, solen skiner, så man måste ju bara ut, tänkte fråga mor om vi kunde gå nydala runt, de e ganska långt tar väl en hel dag antar jag .. men eftersom Carina ska med, så får vi se vars dom promenerar.
men bara bra att ja får haka på, då ja inte riktigt ha orken för att göra något just nu ^^ haha xD '
börjar bli lite lat av mej tror jag... lat och fet... eller fet och lat... ! haha x D
 
Nä ha en jätte bra låååååååååååååååååångfreeedag nu ;) hoppas ni alla gör något lyxigt, ;) 
hih jag tar mycket dagen som den kommer faktiskt ! ^^ jag e för sleeten också för att göra något... :( ååh
 
Ronny min baby, saknar dej så det gör ont! :( 

Misssyouu <3

någon som ja saknar enormt mycket, någon som betyder för mej, någon som ja längtar efter... 
någon som ja skrattar med, någon som ja ha väldigt roligt med, någon som får mig och ha så otroligt jääävla roligt.
någon som får mig och le, någon som får mig och må så otroligt bra, någon som ja saknar, ja någon som jag verkligen tycker om, 
 
 
Jag läängtaar så sjukt mycket tills du e tillbaka till Umeå, till mej, jag längtar efter dina läppar, jag längtar efter din varma famn , jag längtar tills ja får stå framför dej igen, då ja kan se dej ! <3 då ja kan känna din kropp emot min, jag e så otroligt lycklig just nu.. och snälla låt mig vara deet, så här lycklig har jag aldrig varit !<3. 
 
Mvh Emelie Hjalmarsson < 3

bästbästabättre!

idag ha nog varit en kanon bra dag ,frukost blev de en äggmacka, gick till dagiset .. med svarta byxor och vitt linne med leopard text.. och leopard kofta.. och barnen var utklädda till påskkärringar.. så dom frågade vs ja va utklädd till ,då sa jag leopard.. hihi fick svar tillbaka en riktig ? hahaha jag ba ja de e klart ,passa er.. haha =) sen gick vi till äldrecenter här på Haga och sjöng påsk sånger för gamlingarna ,va riktigt mysigt . sen får jag lunch,gott påskbord.. hihi shit så gott.. sen efterrätt glass mini maränger,och hemma lagad choklad sås .. så otroligt gött =) hihi sen gick ja hem och snackade med mor ,och visade maten =) och sen blev de snacka skit och fika med fina Sandra. ! riktigt trevligt =) nu sitter jag bara i soffan med mor och Lars ,ätit massa med godis och popcorn.. och druckit påskmust... nu e man galet rund och fet om magen=( måste börja träna.. =/ åh .. sånt e livet.



påsklunch =)



påsk efterrätt =)



påsk fika på stan med Sandra ,och snackade en masa skit.. länge sen man träffade henne galet trevligt.. =)

och snart kommer Johanna förbi en snabbis ..

inge mera och skriva om..
så tack alla läsare att bi tog er tid, för det lilla jag skrev.. och glad påsk på er alls och hoppas att ni ha haft en ch ha en bra påsk =) hihi

nu

nu e nuet, så nu blire en stor kopp svart med kaffe ^^ och sen blire äta något så man får någon enrgi till förskolan. 
ta mig inte så seriös på dom andra inläggen, då ja använder min blogg mest för att skriva av mig, så känner ja och kan inte hjälpa det, det e fruktansvärt jobbigt att det blir sådär men.. idag ska ja praktisera, sen ska ja och pappa gå på gå löp kliniken för att köpa sulorna ja behövde :) och sen blire kaffe här ^^ och sen så måste ja hämta upp mina kläder från tvättstugan som ja glömde ! ;) hehe men blir nog en lugn dag idag faktiskt! :) jag har ingeting speciellt och bjuda på.. ^^ 
 
Puss ha en bra dag allihopa! :) 

gamlt e gamlt ,

tider förändras jag förändras, 
 
men jag känner mig varken saknad, eller omtyckt av dej, jag hoppas att du förstår att du ändå har gått nu, så nu hänger det på dej, jag skriver, men du hör Tyyp aldrig av dej. jag e trött nu. Jag hoppas att du e rädd om dej och tar hand om dej, för du e en fin person.

God moorrn

jag e inte alls pigg, eller glad, jag vill bara tillbaka till sängen och fortsätta och sova, ja jag vill ligga där hela dagen och bara vara.. :( jag har en känsla i mej den säger att ingeting känns rätt.. jag känner mig totalt värdelös, hatar då "kompisar" ska klandra på en påpeka olika saker, så man "deppar ihop" och börjar tänka om! åhnej. 
verkar ingen bli någon sol idag häller. grått coh mulet, och säkert något kallt också. men jag ska ta mej till dagiset ^^ i morgon äre jue helg , omg, jag ska sova hela dagarna långa..  ! HÖRDE JA FEST? ja här ska det supas.. nä men det blir nog feest, :) hihi får väl se vad som händer och sker, påskpåskpåsk.  !
 
det e  ju påsk i mööööra !<3 GLad påsk på mina kära läsare  ! (= 
 
nä ha inget vettigt och säga, är ingen... ! ;( känns så... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PS. Emelie ! 
 
( kommer säkert bli på bättre humöör idag på Dagiiiiset ! )
känner mig bara allmänt trött och less... 
då människor ska komma och påpeka saker, som va för länge länge sen, man förändras.. ! 
åh jag skiter fan i er nu  ! ! ! ! ! ! ! !  !

hej hej !.

solen skiner 10 grader varmt.. helt underbart.. sitter i soffan och funderar på vad man ska göra kanske gå ut och fota.. men dock kändes det väldigt jobbigt ,känner mig ovanligt lat.. hehe ja sådär som man kan vara ibland =) hihi


bjuder på mig :)






lägger ut flera bilder och skriver mera ikväll (: hihi


Praktiken, !

idag ha det varit lite kyligare ute, i alla flal på morgonen då ja skulle till praktiken, 
men idag ha det varit riktigt roligt, och barnen var social med mig, 
dom ville vara med mig, kramade mig och höll min hand. och dom e så söta.. 
vi har inte gjort något speciellt idag faktiskt, var ute på förmiddagen allihopa. 
och sen gick vi in 10,30 och jag gick och hämtade matvagnen och sen så 
åt dem, och jag la en liten tjej i vagnen för att hon skulle sova, 
nu sista minuterna så lekte dom frisör och jag blev "klippt," 
sen sa trodde ena killen att det gjorde ont, så han sa det ska göra ont, 
sen gjorde det sjukt ont, så sa till då sa han "bra det ska jue göra ont, så det gör ingeting. " haha xD 
det gjorde min dag faktiskt..^^ 
 
nu sitter ja hemma och tänker över min dag, att den faktiskt ha varit hyfsat bra, fast att jag ha varit väldigt seg och trött och tänkt en massa på Ronny, åh vill bara ha honom här nu :( 
 
men nu blire kaffe och macka till... Sen ska ja springa till GåLöpKleniken! :) 
och kolla upp mina fötter, så får se vad dom kommer att säga om dem, då dem e förjävliga ... :/ 
inge fett under fötterna ( trampdynerna ) så gör väldigt ont och gå.. så får se hur dom löser det.. 
eller vad ja ska göra åt det, om det blir bara andra sulor eller andra skor, 
eller... hm det får ja se om ! (= 
 
galet sugen på kaffe, så det e snart klart, så det ska bli gött.. :) 
solen skiner, och snön smälter.. och blött e det, så kanske vår snart...
 
alltså får ja kanske min efterlängtande sommar här... 
vill i alla fall att snön ska försviinna ! :( ;) hihi 
 
hoppas att ni får en strålande dag ! :) puss 

god morgon 2013

hihi

god morgon jag hoppas att alla ha sovit bättre än mig. vet inte varför ,men jag ha inte sovit så värst Bra bara.. snuskigt trött nu ,och ska snart börja dagen med frukost och kaffe mys med mamma :)

sen hoppas ja på kanon Väder igår ja typ som alla dom andra dagarna :)
jag tänker på Ronny nu e han i Skåne.. ! hoppas att han får det tre bra veckor..

pusss :) !

seg dag,.

men det är ändå måndag , första dagen på veckan får vara seg.. hehe ^^ 
 
har ändå tvättat några maskiner, nu kör ja dom två sista och sen äntligen färdig med tvätten, så sen blire typ duschen och godnatta kudden tror den saknar mig ^^ jag saknar i alla fall kudden, åh gud så trött ja e ... har varit en hård dag, men tårar och suttit med gråten i halsen, barnen ha vägrat lyssnat på mig idag, och det har verkligen inte varit en bra dag där häller... men tur veckan e kort,, helg på torsdag hihi :) underbartt.. sen blire långhelg, börjar på tisdag nästa vecka woow ;) det börjar ändå kännas något.. ^^ men får ändå känslan till att ja skulle gärna vilja testa på något nytt förutom förskola, men jag vet dock inte vad.. ! Det e så svårt, det finns jue bara hur mycket som helst att välja på..^^ haha xD nu ska ja gå och surra lite med min älskade mor som kom precis hem! (= sen blir det en film på det, och sen så blire att hänga upp det sista och sen blire bara myys i sängen och hoppas ja sover bättre inatt^^ ! <3 

fuuuu

slängt i en maskin nu, skönt, detta kommer gå fort nu blire film och mysmys i sängen ensam! :) 
och sen blire bara att slänga in en ny maskin och hänga upp det andra på tork.. sen får man kirra nå käk. då mor slutar 20.00 ;P 
 
Tänkeer på miin Ronny ! <3 

sitter....

sitter i mina ensamhet , i mitt mörka rum coh bara glor och klickar runt, och tankarna snurrar i mitt huvud, tills ja hör hur min telefon börjar vibbrera som fan, så är det lilla tor som ringer mig, och då blev ja faktiskt glad.. att han ringde mig då de var typ skitlänge sen ja hörde något ifrån honom, allt rolgit då gamlt folk hör av sig, ett års sen ja va nere hos honom nu, 
shit va tiden går fort .
nu blire bara att njuta en timma till sen blire av ner i tvättstugan och stå där som en kärring och sortera tvätt... fan för att vara en sådan kärring och tvätta.. fast det måste jue också göras... :( fuu..
haha xD 

Gud

Jag har fått TUREN , genom att ja fick träffa en ängel .. men ängeln lämnade mig i tre veckor.. 
nu överlever ja dom genoom .. att mysa lite med mig själv, ta vara på min egen tid, och finna lite ro.
jag ska tvätta ikväll, i morgon så ska ja till gå löp kleniken, geonom mina fötter... 
och sen på onsdag blire nog bara att lägga sig i sängen och bara ligga, åh det lät underbart skönt..^^
får se om lilla Sandra hör av sig, om vi skulle dra en kaffe eller något annat strunt på ett café 
och bara sitta och prata strunt ehhe ;P det skulle vara myys ! :* får se om det blir av.. ! 
taggar dock inte tvättningen ikväll. har så grymt i axlar och nacke.. :( 

Skriver av mig ,

Jag vill berätta... Jag träffade en riktigt fin kille för inte så längesen, drygt en månad sen, han lyste och han var så fin, hade aldrig varit med om något liknande, umgicks varenda dag. och jag insåg killen fick mig och skratta må bra, han fick mig och våga vara mig själv. Det var inte många dagar sen det blev ja och han, och det var lycka , så  lycklig som han gör mig så lycklig har ingen annan fått mig att vara. Det e lycka... ! jag gillar honom så mycket så sjukt mycket, han ögon är jätte fina, och gillar hans leende ritkigt mycket också. Har en ett riktigt fint innre, som jag gillar enormt mycket.. den dagen vi blev tillsammans den dagen det blev jag och Ronny, var den 16/3.2013
och idag åkte han till skåne, för att hälsa på syster, och hans kompisar. jag ligger i min säng och förstår ingeting. allt gick så fort ! ingeting blev rätt, ett snabbt hejdå.. och jag känner mig lämnad, jag förstår inte.. jag vet att han kommer tillbaka, men ändå. allt känns bara enormt jobbigt.. :/ hans vänner vill ha honom tillbaka dit till skåne, jag förstår dem verkligen, men jag vill ha honom änu mera tillbaks men alla kommentarerna på facebook får mig och tänka om, jag vet inte häller riktigt varför.. han gillar bara kommentarerna . jag förstår att han vill dit ... jag tillåter det. men samtidigt e jag så rädd . Rädd för vadå kan ja inte placera ut riktigt, men jag känner mig totalt kall och allt känns bara jobbigt, då de ha ändå hänt lite smått och gått. ! ( ingeitng jag vill dra här på bloggen ) 
men en sak är säker. jag vill inte se, jag vill inte höra, jag vill inte tänka, det ända jag vill är det att jag vill ha Ronny tillbaka bredvid mig, vill känna varenda andetag iigen nära mig .. ! så länge vill ja bara vara för mig själv. bara sitta någonstans långt bort alldeles för mig själv.. ! 
 
Just nu e det många minnen som kommer upp, varför? jag orkar inte, alla minnen med Martin, min morbror, ååh saknar så grymt mycket, skanar min farmor ååh. :( och saknar Emelie, hon som tog hålet i min näsa. ( min vän ) .. ååh. Ingemar, gustav, fick aldrig träffa mormor och morfar, men skulle mer än gärna vilja träffat dem, och saknar även farfar.. : ( alla minnen med Eliin ståål. minnenerna med Cathrine, åh Allt kommer uppp nu, jag orkar bara inte, :( :( :( ååh... 

ikväll==))

min älsakde.sötnos kom.förbi mig ikväll glott.på film och myst jsg sa hejdå till honom.i.morgon åker han till Skåne och blir.där i.tre veckor.. vet inte hur detta kommer att gå.. =/ men jag hoppas att veckorna kommer att gå.fort.. fast det e en evighet bort.. åh det känns verkligen i mig.nu =/ gör.ont och känslan e jobbig =( fast. min prins kommer.jue få det bra :-) jag är ändå glad för honom. attt. han får träffa sina.vänner och syster för.här ha han jue ingen :-/







god natt allihopa !!

Segt

jag gör inte så himla mycket om dagarna egentligen, sitter mest bara med min lilla älskling och pussar honom. han åker till Skåne i morgon, jag e något ledsen för att han ska åka, men samtidigt väldigt glad för honoms skull.. han får åka dit och hälsa på sin syster och hans kompisar.. njuta lite, slippa umeå..! men vi ha mest bara tagit det lugnt i helgen, drog lite fredags mys och sen skulle vi på Allstar men ja blev snål då det kostade 100kr inträde.. så vi gav upp och gick sedan till Olles istället..^^ där typ ALLA var ..^^ Henrik var en av dem, och allt blev så jobbigt, och jag var trött den dagen.. och cp bartändern sa att ja va full.. och sen så fick ja inte köpa något. blev tydligen utslängd , men förstår fan inte att inte Ronny fick köpa till sig själv.. nja usch hatar ändå olles.. ! :/ :O men annars ha vi bara myst resten av helgen och tagit det väldigt lugnt..  ! nu sitter ja bara och tänker på ronny, då han har cyklat hem till sig för att äta middag..^^ sen kommer han hit myser en stund ikväll^^ sen kanske vi ska ev, promenera hem till honom ! <3 sen ses vi inte på tre veckor.. :( känns fruktansvärt.. :( känns som att det e för tidigt och vara utan varandra i 3 veckor.. men Äh det kommer gå fint, denna vecka e kort, då de e lång helg! :) sen ska ja även träffa Sandra i veckan för att gå på fik och snacka lite skit, sen ska ja på gå och löpkleniken på tisdag.. sen taggar ja bara då min älskling kommer hem igen! <3 <3 <3 
 
nu blire middag ! pusss

lördag mys

sitter i sängen och bara längtar och längtar efter Ronny , allt kändes galet då han for i morse.. men jag gillar killen sjukt mycket aldrig haft känslan som jag har med Ronny han får mig verkligen.och skratta jag ha verkligen grymt roligt med honom och allt känns så bra.. tack för igår Ronny <3 idag blir det bara lugnt ..
många tankar och på allting..
vet inte vad ja ska hitta på och skriva.. puss

fredags mys

jag gillar Ronny så mycket <3 snart ska vi snart på allstar va typ ett år sedan =0 och vi ha spelat vändtia, och myst =) han ha gjort hela min dag , följde mig till dagiset och sen for han hem till mig.=) och sen mötte han mig =) och sen myste vi =) och drog kebab till middag och allstar ikväll mys mys mera mys







ha så kul med Ronny han uppfyller mina dagar med skratt ! gillar snubben sjukt mycket =)




pusss

mys i mitt hem

Ronny låg över och så.. så fick mysa i morse innan jsg gick upp nu börjar jag snArt och under tiden så stannar Ronny hos mig.. =) sen dras det bolaget sen allstar sjukt länge sen ja va där=) mys mys Ronny gör mina dagar <3

mys med ronny

haft en bra kväll med sötunge . vi ha åkt skrana och de va riktigt roligt :) hihi ångrar det inte och självklart gjorde Ronny min kväll <3 tack gubben för en riktigt rolig kväll ikväll =)

Yeshua

idag ha det gått bra =) hihi fick en till gullig fråga idag " e du kär i din pojkvän " barn e jue bara för söta.. =) ha åkt skrana idag och lekte banan leken med några skulle ta barnen och när jag tog dom blev dom bananer hahaha :) hihi , sen så ha vi dragit påsklåtar blev inge läsning idag;) hihi nu sitter jag hos pappa så blev tårta och kaffe här.. han fyller år.. grattis till han ;) sen ska jag och mor åka och handla;) sen hem och äta =) sen kommer nog min plutt om han inte ångrar sig.. så ska vi gå och åka skrana tillsammmans ;) hihi

snart e det påsk =)
jag e jue bäst på att rita hahaha =)

hihi

min lycka !



så Gulligull han e ! går inte och finna någon finare !! jag e så otroligt glad för att jag fick lite tur och träffa en sådan fin kille :-) !

sant

tycker om Ronny så himla mycket, det e sant, fast tycker om honom så mycket att det känns overkligt . aldrig tyckt om någon såhär mycket..
flyger på rosa moln av all lycka och det e pirr i hela jag och e verkligen lycklig nu..

missyou

Lilla Cathrine, jag tänker på dig , jag saknar dig.. alla minnen som vi har.. allt roligt vi ha gjort, och så mycket skratt  vi ha gett... nu är du i stockholm och kämpar i på. och jag vet att du fixar det jag vet att du klarar det gumman.. ! <3 jag har alltid trott på dig, och jag kommer alltid och tro på dig min bästavän! <3 
du har hittat dig nu en liten pojke där nere som hjälper dig. som du har, som du kan känna dig trygg med.! och ja säger bara en sak, i mina tankar finns du och i mitt hjärta kommer du alltid att finnas kvar.! tro det eller ej men jag saknar dig enormt mycket vännen! <3 
 
jag har det bra, Ronny e här hos mig, och tar hand om mig och ger mig stöd och energi..! <3 
du ger lika mycket energi till mig, jag vet inte vars jag hade virrat bort mig om inte jag hade hittat Ronny..
tack för ditt stöd du har gett, till alla bråk som ha varit med Lars och allt som ha varit här hemma. 
Tack för din vänskap, jag e så glad för att ja fann dig du e då en äkta vän. ! :* 
 
tack för att du ha hållt om mig, och tröstat mig, torkat mina tårar då dom ha fallit som mest, och tack verkligen för att du bryr dig om mig ! . ville bara Tacka dig verkligen för allt, e så glad för att vi ha kommit så långt med våran vänskap.. och vi måste bara ses snart^^ :) 
 
skulle lätt vilja komma till stockholm och mysa med dig, och gå på tivolit jag älskar Tiiiiivoliiii! :D ! <3
 
puss gumman va rädd om dig, och gör ingeting som inte ja skulle ha gjort ! 
 
Mvh Emeliiiee hjalmarsson! 

varit en jobbig dag idag .... :(

idag när min väckar klocka ringer så stänger jag av den , och myser ner mig hos Ronny. glömmer tiden coh sekunden och sluter mina ögon, och john blund kommer med en väldans fart .. 
Mor ringer och väcker mig... tänker fan åhnej, ha försovit mig, i samma veva villa ja bara ligga kvar och njuta av att få ligga bredvid Ronny. och bara skita i allt, men jag kliver upp.. 07.30
tar på mig kläder tar och trycker i mig en macka.. för att inte hungern ska komma, 
men jag går till dagiset och får sällskap dit av värdens bästaste! :* säger hejdå till honom och ger honom en puss.. 
lite senare på dagen säger ett barn.. 
 
jag körde förbi er... ja såg er.. 
jag säger va? 
hon säger ja ni stod där och pussades .. jag såg...
jag säger aha, med ett flin på lapparna kunde inte hålla emot det..
 
hon fortsätter med äru kär i honom, 
från mitt inre så säger jag ja.. 
och då säger hon e det din pojkvän.. 
tog nån sekund innan ja fick fram ett jja..
och sen frågade hon om vi skulle gifta oss.. och då fick ja mig ett gottskratt.. coh tänkte på lilla Ronny hela dagen.. 
 
har gått och frysit hela dagen idag, och allt ha bara varit jobbigt.. då ungarna slåss och e dumma med sina kamrater. och sen när man ska säga ifrån så springer dom bara, och skriker " du kan inte ta oss " haha åh...! 
får bara fnatt...
 
men min älskling räddar min dag genom att vi ska gå på bio ikväll.. fredag ska vi äta varsin kebab tillrik.. 
han ger då för mycket ! <3
 
han får mig och vara så lycklig så glad. jag tackar stort till honom som kom in i mitt liv. har inte mått bättre än vad jag gör nu! ! 
 
vi ska se Oz - The Great and Powerful
 
sitter här varm i hela kroppen och väntar på mina lillsötskit! :] 
ska slänga mig i duschen och käka lite mat, och fixa mig och göra mig fin för min Ronny ikväll! (= 
 
Tack för alla som tar sin tid och läser mina inlägg! 
 
Ronny e det finaste för mig, 
hans ögon och hans leende , är otroligt fint.. ! <3
 

hihi mysigt

Snart ha denna kväll gott, oj va tiden går fort nu.. förstår inte, jag hänger absolut ingeting .. men man ska jue inte förstå allting häller...^^ hehe Men lill Ronny kom hit ikväll så vi har varit på en liten promenad.. och nu blire bara myspys sista minuterna sen blire sängen så man orkar upp i morgon ^^ ;P det rinner från mitt högra öga hela tiden, blir värsta less på det^^ riktigt drygt. men ja e glad för att Ronny e här hos mig och ger mig massor med energi så ja orkar le ! (= min lilla sötunge ! :* 
 
Hoppas att alla har haft en bra dag idag... :) 
 
PussRonny, ! <3

fyfy

så otroligt jobbigt att vara sjuk, snuvan rinner och täpper igen näsan på en halsen sväller igen och det gör ont.. allmänt drygt ha ingen feber ..
så kämpar mig ändå till praktiken , tur att man e bara där fyra timmar sen får man gå hem och vila tills nästa dag :) .

idag ha jag åkt skridskor med barnen och det ha varit jobbigt frös jätte mycket och tänkte på Ronny!

mån-tors e det läsvila .. så läste för två killar idag rann från mitt öga då sa Rasmus, varför e du ledsen.. svarade tillbaka att jag inte var ledsen.. då sa han e de glädje tårar? och log. så sött :)

i morse var det morgon mys med älskling i sängen :$ orkade ej äta något... så var mysigare och ligga kvar och gossa ner sig hos värdens finaste Ronny <3 pusss :-)

tänker på Cathe :-)

ha grymt ont i mina ögon skulle mer ön.gärna säga god natt nu , men det kan jag inte , för väntar på maten sen kommer Ronny till mig sen blir det mys sen ska vi på en liten promenad om jag orkar..

nyser och det rinner från mitt öga..
jag ha inte fått i mig så mycke mat idag.. myser och.vilar i sängen :)


16 mars

den kvällen blev väldigt lugn.. det hände något mycket speciellt, lilla sötisen fyllde 24 år.. och vobbs så blev vi även tillsammans den dagen. så otroligt söt.. ! jag har varit med min lilla Ronny, varje dag typ. han e så sööt ! :* riktigt roligt och vara med honom , och ja ha blivit typ förkyldsnuvig och sånt där.. åhh. men lilla sötnosen tar hand om mig, håller om mig och bara pussar på mig :] komer sakna honom galet mycket då han åker bort i tre veckor. hur kommer ja någonsin att klara mig ! :/ frågan är ju stor.. vill bara ligga i hans famn.. dagarna e väldigt lugna just nu, då ja inte orkar göra så värst mycket... ligger bara i sängen och myser^^ :) har ingeting spec och berätta.. 
 
Jag och ronny, Ronny och jag! <3 
tycker om den killen så grymt mycket !;*

tjolalaohopp

blev ingen örträsk för  mig ikväll. pga att ja ville ta vara på tiden med ronny istället för att han sla åka iväg i 3 veckor, och allt kändes bara jobbigt för mig, hmm jobbig känsla, så blev att ja var hemma här istället^^ ensam hemma skönt :D ! men mor lovade mig att vi skulle dra dit en annan dag och åka i backen och grilla korv.så blev nöjd i alla fall, och min mor förstod,, mig då ja sa hur det låg till så det var också skönt ;:) nu har ja stressat sprungit på boolaaaget.,. och sen hem och duscha och tvär slängde på mig lite kläder och duschade..^^ och sen kom Ronny. 
sen skma jag tyudligen följa med han tills hans kompisar och chilla ikväll.. får i alla fall vara med min lilla plutt :] 
hihi så nu är ja glad och nöjd ^^ bara lite död för ja e trött och helt slut på haha ha varit en dryyg dag idag mycket och stå i på praktiken..^^ 
 
 
 
 
Pusss Ronny ! <3

god dag =)

hoppas att bi haft er en.bra.vecka det jag haft , nu är den över och snart är det helg. ska bli skönt med sovmorgon och komma bort lite .. åker till örträsk (stugan ) kommer hem söndag kväll =) hihi
hade super mysigt och jätte kul igår med Johanna Ronny och Erik ;D

mys mys mys

sitter och tänker , jag tänker på alla minnen jag ha fått med Ronny och så kul vi ha haft det ihop nu. det e många tankar som snurrar i mitt huvud.. jag tänker och bryr mig och saknar min bästa vän.Cathe tycker synd om henne.men hon är grymt bra kämpar i på ja hon gör det kanon bra =)

igår skjutsa mamma mig till ersboda träffa Ronny och sen gick vi till bräntis satt där och myste sen for vi till mig .. en underbar kille :) jag e galet förtjust i honom :)

och ikväll blir det bräntis med korv och mys med Ronny Johanna och Erik ,,=) längtar .. ska tvär tvätta äta och duscha sen.ska ja och Johanna cykla till bräntis .. blir mys:) helg i morgon jippi:) blir örträsk och mysa lite där koppla av jag behöver det =)

puss Cathe
saknar dig !!!

puss och kram Ronny
jsg tycker om dig.<3



min plutt hihi :$


tänker skriva av mig lite

börjar lite kort till er som inte ha hängt med. :)
, jag ha träffat en jätte fin kille som jag verkligen gillar allt känns riktigt bra.. och han betyder väldigt väldigt mycke för mig :)

till er som inte vet så e vi på g ,:) hihi umgås väldigt mycket och ha alltid roligt ihop , kommer bra överens och skrattar mycket tillsammans . många fantastiska minnen ha vi fått och fler kommer vi få hoppas jag :]

nu äntligen börjar mitt liv :)
grymt glad ,lycklig jag mår verkligen bra :)

helgen

min helg ha varit kanon bra helg ! kan nog inte bli bättre.. !
fredags så var jag och Johanna och Ronny på fest, drog ut på lokal och sen drog på efterfest :-) sjukt trevligt :-) ! sen så drar jag och Ronny till mig och fortsätter och myser / sover ett tag till :-) sen så kommer Ronny tillbaka till mig på lördag kväll. och vi drar på bio, ego den va bra tyckte jag. jag ha väldigt kul i Ronnys sällskap.. hihi :-)
och ikväll tvättar jag någon maskin, och sen så ska jag träffa Ronny sen :-) :-) hihi

idag.. :-)

min dag blev en väldigt bra dag. ;-) lite halv dött på praktiken då typ inga barn e där!! :-/ och sen så kom Johanna förbi och gav mig massage. ! jag ha så otroligt ont i svanskotan.. ! sen tog jag bilen till pappa, åt mat där och klippte honom sen så drog jag till ersboda för att hämta Ronny! och sen så drog vi till biltema :-) och sen till anumark för att hälsa på i stallet. sen även träffa Caroline ! :-) .. sen drog vi in till stan och myste med Johanna. det blev en väldigt bra kväll ! ;-) och dag! :-D hihi

god morgon

hoppas att de e bra med alla läsare, här är det bra. ! jag dricker mitt morgon kaffe, åt en äggmacka till frukost. och jag e så trött , min kropp känns så tung , min rygg hos så ont, det ända som e vaken och dansar av glädje det e min själ :-)

snart ha man gjort tre dagar på denna vecka tjooho ! vad tiden bara rinner iväg. ! helt galet :-o !
blir nog en promenad idag till gamlia med barnen :-) ska bli roligt ! :-) haha

fast just i detta ögonblick vill ja bara helst tillbaka till sängen.. !

en sista koppkaffe svart ja tack :-) , sen ska jag promenera till praktiken :-)

ha en väldigt bra dag! pössss ! :-)

igår!

så praktiserade jag. gick faktiskt bra. men trött och så.. igår så vandrade jag på. stan och väntade på Ronny och Johanna. Ronny fick vara med oss.. va jätte roligt och träffa Johanna. <3! sen på kvällen kommer ja hem äter middag med mamma och sen drar jag med golfen och pantar flaskor. ! och sen till ersboda. till Ronny... vi var ute och gick, hittade en spännande stig som vi följde efter. lite. äventyrligt hehe.. :-P vi. sjönk och hade oss. haha
jag e så. taggad på idag då jag ska dra ett spännande äventyr för Ronny fast allt blir som en överraskning :-) vi får se hur allt blir.. shit vän trött jag e :-( :-( :-(

Tjingeling, ha en super bra dag ! <3
skriver nog ikväll igen och berättar lite ;-) haha xD

måndag shoho!

första dagen på veckan gjord, den va sådär, vaknar av att min väckarklocka ringer , men då jag skulle trycka av den så lyser skrämen bara ,och ja e helt vit ser ingeting. blir så sur och less , så slänger bara en hand på den och sen somnade jag om, vaknar halv åtta, och jag var döds trött :-( hade så ont i ryggen då jag skulle somna så kunde inte ligga typ så något sätt.. försökte ge mig själv massage men det gick då inge vidare.. :-o :-( haha xD idag ha jag frysit jätte mycket. vi var inne hela för middagen. och barnen vägrade lyssna på mig blev helt galen.. ! när jag kommer hem så slängde jag bara i mig lite mat. sen satte jag mig och körde till Hörnefors skulle till hh kolla om man skulle finna sig något fint. fann mycket, men allt blev så dyrt. så köpte mig bara en blus :-) den va cool ;-) ska ev. ha den så fredag. får se hur det blir ;-) !
nu ligger jag i hett bad med tända ljus. ! :$

i Hörnefors for vi förbi mammas kompis hon var barnvakt åt sin sons barn :-) ! 8 månader! så gullig :-) !
och hon blev förtjust i mig, hon grinade och skrek då hon satt i farmor eller farfars famn. men då hon fick komma till mig skrattade hon bara ! :-) !

blir att göra sig ordning för sängen efter badet sedan bara krypa ner under täcket och mysa :]

hoppas att alla haft en underbar måndag. ! :-) <3 puss puss. !

söndags mys ! ;-)

pratat med min faster idag. riktigt trevligt va de då det var typ evigheter sen hon ringde mig ! men var roligt och höra hennes röst ! :-)

sen ha jag gjort ytterst lite idag, diskat lite, pratat med mor. jag ha plockat undan lite :-) !

sen drog jag och Ronny och såg bio :-) , vi såg du gör mig galen. !
jag tyckte filmen var väldigt bra. ! :-)
en äkta Emelie film hihi :-) !

haft en grymt bra helg. ! ;-)
tack Johanna och tack Ronny ! <3.

nu e det en hel vecka kvar ! :-)
sen kör vi igen jag längtar ;-)

god natt sov gott dröm sött.
hoppas att alla haft en toppen helg. !
puss och kram ha de bra. :-)

mys

lördags mys :$

pratade med min bästa vän ikväll ett tag , och var skönt och höra hennes röst. hon skrattade så galet mycket var väldigt underbart och höra . e jag så kul? ;-) hihi måste ju vara något sånt :-) hihi !

jag drog ner Ronny ner till city ikväll.. så vi ha spelat lite spel på megazone:$ och det va verkligen jätte trevligt :-) hihi . var väldigt mysigt :-) sen satt vi bara och pratade bort tiden ;-) och klockan tickar iväg så otroligt fort då man ha kul :-/ hm varför ska de vara så.. och inte tvärt om.

min helg blev perfekt :-) jag e galet nöjd över den. tack till er som va inblandande och gjorde min kväll :-D ! jag hoppas vi styr om den snart igen ;-) hihi

ha en jätte bra fortsatt lördag kväll alla läsare :-) god natt sov gott dröm sött :$ puss & kram

RSS 2.0