nu skriver ja bara lite kort.

nu skriver ja bara lite kort här, min dag är så att jag vaknar klockan 13.00 :)och sen ha jag världens fetaste huvudverk! peppade inte gymmet fan :o hahha nja, men så jag har bestämt mig, jag ska ta mig en promenad nu, och sen ska ja hem och städa i mitt rum eftersom att det glömde ja bort igr, eller jag var trött ! ja sov ju bara 4 timmar ^^ haa a xD Sen blir äta, undra i flundran vad det blir för ngot. sen blire att fara på gymmet och bara mysa bland alla maskiner ! ;) och éftersom ja ska upp tidigt i morrn blir de tidig kväll! :/ :P pusss och kramar alla små flickor och pojkar !:)

tahdaa.

idag ha jag inte gjort så himla mycket alls, gymmat, och sedan for ja till min kusin, viktoria, hon fyllde år. så hon bjöd på tacos, och sen så skulle jag träffa en vän på marieberg, men det sket sig, allt blev bara kaos, ja hennes syster kom hem, hennes mamma ringde och sa till anna att hon var tvungen och fara dit och hämta henne, innan hennes styvpappa kom hem, och hennes mamma var förbannad, jamen typ allt ! :S så jag gick hem och åt popcorn och drack energi dryck ^^ haha x D sen så tog jag en massa kort och bara flummade hemma typ. blev riktigt less, sen gick ja ner på stan, för att kolla om man kände någoon där. men nej bara en massa konstiga fulla saker.usch ! :/ så gick hem, sen ha jag inte gjort så himla mycket mer ! :)

Halloween 2011 ;o prutt tråkig kväll bara !


så  såg ja ut idag ! :)


TÄNKTE , ...

skrämma folk.. Halloween, jag ha trkigt ! :/


har inget att göra !


FUUU finns ingeting och göra BUUUU! :P


suddig men den gr.






 min sminkning senare mot kvällen, hade bara tråkigt :/ .

VILVILVILVIL!

hahahahah xD jag vet inte vad ja ska säga, börjar må illa, och det snurrar och ha sig i min hjärna att jag vill gå ner ner ner i vikt vikt vikt nu nu nu, så jag kan shoppa losss. vill ha så mycket, och hittat så fina saker redan.... åååh vad livet ska vara tuft och menings löst, varför ska det finnas så mycket onödigt gott gott gott gott ! :/ varför varför varför. ? hahahah xD jag vill gå ner till 55 och sedan bygga mig min form! ;o baaaajs, liivet kan suga min röv. haha inte vet jag.. mupparna vad jag hatar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPELET - BAAAJSAR SIG !


LIVET - JA DET VAR FRÅGAN !

SPINDEL - HÄNGER PÅ SNOPPEN

WHAAT? - SÄG WHAAAT !? :]

fredag kväll.. med bara mys

nu ha jag gått igenom min garderob. och gått igenom en massa papper. shit hur kan man ha det egentligen. men skönt, blir lite mindre städning för söndag. :) min kväll ha varit bättre , än att dricka och dra ut, och bara slarva bort onödig jävla tid, så nu passar jag på att vara hemma ta det lugnt andas ut och in, och bara ta hand om mig själv. ha verkligen inte gjort ett piss idag, varken gymmat eller ngot. så underbart skönt. känner mig otroligt bra, både som en person och allmänt. hehe , sovit, ätit popcorn, suttit vid datorn, pratat med jojo, och hennes söta varelser , och surrat med mamma, umgåtts med Samuel, var sugen på en koppkaffe, och gå ut på ett café, riktigt trevligt och ha någon annan att prata med, var tvungen och ta mig ut , skulle bli dö galen annars!! :( men det var skönt förutom att det verkligen spöregnade ! :/ blev dyngsur. :( blir att gymma i morgon när jag vaknar, och sedan hem och dricka liten kopp kaffe, höra av  mig till ANNA !och sedan träffa henne en stund och bara surra, eftersom det var år sedan, och sen blir det att ta sig hem och äta lite middag, och surra lite med mamma, ja en lördag kväll vet ja inte vad det blir, vet dock inte när ja ska träffa lilla Anna, :) <3 jag älskar verkligen min mor, hon fick lite pengar av mig också, visst är ja snäll! :] jag ska dock lägga ut bilder på jojo och hennes söta ungar.. men vet dock inte när det blir, ha lagt ut dom på fb just nu, men jag vill dom ska bli lite större och sötare först, nu ser dom ju nästan ut som äckliga små råtter, men ändå bara för gulliga! :] onsdag ska jag fara till min pappa för att laga middag prata umgås och bara ha det mysigt bara vi, hoppas dock att min älskade mamma vill följa med ! :)

nä nu vet ja inte vad ja ska skriva mera! :) och vet dock inte vad ja ska göra resten av min kväll! tur man ha fantasi som glöder. kanske fortsätta att städa. min tvärr korg håller på att bli full. :P haha fan så jobbigt, måste dock tvätta innan praktiken! :p tahaha! :D

jajaa, nu är det höstlov. :P

Ja men god kväll mina damer och herrar, nu så är det äntligen höstlov,
ja det kan man ju lugnt säga att det är jävligt jävligt skönt, :)

igår så fick våran fodervärds katt kattungarna, det blev fyra stycken små söta varlser, otroligt små söta gulliga pipande ljud. och dom är så söta, det skulle jag kunna skriva 50 gånger om. hehe .

min fredag börjar bra, när ja kommer hem kollar ja in dom söta små sakerna! :] suttit hemma sen jag kom hem, fuu att jag inte drog på gymmet, somnade pladask sedan på soffan. underbart skönt sov typ 3 timmar, sen skrek mamma på mig typ 3 gånger innan middagen, sov hårt och skönt! i morgon när ja vaknar blire gymmet, ;)

ska dock duscha när också, tog nydligen tag i kontakten med en tjej som kallas för anna, och hon är verkligen söt, ska verkligen bli kul och träffa henne igen, sist jag träffade henne så var jag 17 ;p hehe

saknar henne riktigt mycket ! ;( förstår inte varför kontakten bröts, :/ men kul och snacka med henne igeen! ;) yeeey. ;) .

på sista tiden så ha hon skaffat en son, riktigt söt faktiskt, tyvärr ha jag bara sätt han på bilder, men jag tror dock att han är sötare i verkligheten, jag ska faktiskt bara vara hemma ikväll, städa mitt rum och bara mysa.. (=

i morgon , blire det slappt gymmet, sen träffa anna och hennes son, :)
sen så blire väl att fara hem och mysa med mamma, kanske dock plugga lite teori! :P

jag vet inte vad som sker jag får se .. hehe :)

söndag blire att städa mitt rum, kanske fara förbi min pappa på en cykel tur och kolla om han vill bjuda mig på en kaffetår! ;) så mysigt så mysigt ! ;)

måndag, kanske det blir ungdomsmotagningen, om inte mitt bröst blire bättre, jag har ont!!!! :O fuuu. hoppas att det bara blir bättre ( kommer inte berätta mer om detta, varken i verkligheten eller här. )

sen på tisdag, har jag ett möte kl 10.00 sen så brukar det hålla i sig ca 1 timme, sen blire väl gymmet, ;) och sedan blir det simmning, eller en promenad utomhus, kanske dock fara förbi min pappa igen :)

onsdag, blire stress. (=

gymmet, cykla upp till min pappa för att laga mat med honom, och sedan bara mysa med min papa. sen när jag kommer hem, så ska jag fixa lite, både med tvätt och disk och städa lägenheten, och hålla på. sen blire även gym/ simmning på kvällen, beror på hur det är öppet, måste verkligen skynda mig inför lovet, att pumpa som faan, jag är så trött efter skolan så jag orkar inte gymma ..

jag taggar praktiken faktiskt, har en klasskompis, som heter Marika, som också kommer att vara på samma ställe, myyys ! ;)

men dock kommer ohn bara vara där i 2 veckor, sista veckan kommer hon vara på hippo ( skolan) :P

hojhoj


men mumnmsa.

Jag längtar ändå till helgen , det kommer bli sjukt skönt nykter och bara vara hemma. mysa med katten ocih mamma förståss. sen blire att stor städa mitt rum, gå igenom garderoben, och dammtorka, och fixa till i mitt rum. behövs verkligen göra något åt just nu, jag skämms ju nästan över hur det ser ut här.. fuu.

Det komer bli en shöön hemma helg, längtar som tusan, :P funderar på att cykla till skolan på fredag, eftersom att jag slutar ju kl 11 :P komma hem någon gång också, otroligt skönt ! ;) dock tror jag att jag ska cykla på torsdag också, eftersom jag orkar dock inte sitta och vänta på någon jävla buss jävel i typ 30 minuter :S .

gymmet ikväll var underbart hoppade lite hoprep först här hemma ojoj, det väckte många liv i barndommen! mys mys ! ;) ja sen så for jag på gymmet och sprang ca 15 miniuter. ! :) sköönt!

sen så tog jag mig ett rejält pass på " gå maskinen "

hojjs människorna! ;)


såhär blev klippningen för idag.


haha var jävligt trött, men jag bara visar klippningen ! ^^


jag blev ganska nöjd ändå ! ;)




inte för att denna bild tillbehör detta inlägg, men hon är ju bara för tjock, och hon är ju bara för söt. (L)

nästa helg är kattisarna beräknad, så då blire till att vara hemma och pyssla och mysa och titta och fota, och bara umgås med dom små varelserna, dom kanske behöver stöd och hjälp.

sen måste jag dock typ gymma hela helgen, eftersom att jag ligger efter nu, för att jag tappade ju bort mitt gym kort.. :/ ligger efter som faan nu! :/


ikväll-

ikväll så har jag varit med min pappa och vi ha sätt på bio, vi såg svensson svensson. riktigt bra kanske!! ^^ eller ja, den var i alla fall kul hehe :) och skönt att pappa bjöd när man nästan står tom med pengar. hehe ! :D


BILDERNA !


















bilder från helgen, och förra helgen, och ditt datt slatt natt. :)

Värda bilder just för mig. (=


Alla kan inte vara dom perfekta här i världen, och jag är personen som föddes till världen, men aldrig blivit välkommen till livet! få älskar mig, få är rädd om mig, och få saknar mig, och få är glad för att ja finns och det är huvudsaken för mig! :)


Alla kan vara fundersam under något. men jag är fundersam över livet..


jag är nöjd över att vi ha ridning på skolan, det ger lycka! :)

jag är jag. :)

en klasskompis ! (=

Snygg och snäll och trevlig, vill tyvärr inte visa det ! ;)


En riktigt chysst person från skolan :)

Emelie, från förra helgen, yeeey. jag hade kul kan ja lova ;) .
Tack klasskompisarna för inbjudan! :)


Party Party! ;)


En galet snygg brud fixar sig inför 5ive ;) .

hahaha xD sne skulle visst en kille platta sitt hår, och steffut, hjälper honom. :P

Här ha vi en bra DJ ;)


hade så kul med alla brudarna :) denna helg den gjorde mycket för mig.
ett stort tack ; )


Alla var så glada, och alla hade det så trevligt, jag ångrar mig faktiskt inte.
ett minne som väcker en. :)

Denna person betyder för mig.


smyg tar bilder bara såhär. det roligaste var ingen var berädd på detta ;) . mohaaha

Här ha vi en söt tjej! :)


Tack för en fin kväll :)

Nästa DJ! ;)

Sista bilden;) ..







Eliin hos mig på en galen förfest ;) ..

Elin Elin! (=

sikken vikken härlig bild på lilla Elin! (=

Lilla Stumpan , en bild på Emelie ! ;)


Tack brudar för en fin förfest, och för en rolig kväll på 5ive! (=

Sötnosarna! : )

puss på er båda två snyggingarna ;)

Emelie ;)

En , galen shöön kväll med brudarna ! :*

jag och Elin, lite flumm ; )

jag jojo, Elin

vi är kära! :) <3

jag och Emelie.
Jag hade kul ;D

flumm :D

haha xD

Grrr.

Utång, ;)

nu är vi på väg till 5ive ;)

min fredag. min helg,

God morgon alla min läsare, .. hehe

Ja igår när ja kommer hem från skolan så fryser ja så mycket, så ja slänger mig i ett varmt och kokande bad, helvete så skönt och bara ligga där och tina upp. Sen så lyssnade ja lite på musik, och hade det bara chill, sen somnade ja dock också i soffan i vardagsrummet.. hahha! x D men det var awesome. behövde nog den sömnen. hehe sover ju s dåligt annars.

Sen vid typ 3-4 tiden springer jag till systemet, och köper lite bira och så .. Sen skulle ja testa en ny öl och den smakade urk.. höhö . men här i livet så måste man ju få testa på olika saker, sen blev det att fara hem. och fortsätta lyssna på musik och välja / ta fram kläder inför kvällen :) .. och sen så, var ja så hungrig och sprang och tjatade på mamma ungefär sådär som småbarnen gör, ( om hur länge är maten klar? ) gick några min , ( hur går det? , är maten snart klar eller ? ) några minuter senare ( men vafan jag är hungrig, hur länge ska den vara i ugnen jag håller på att svälta snart. ) skrik JAG ÄR HUNGRIG. OCH DE VÄRSTA AV ALLT DET VAR ATT VI SKULLE ÄTA HEMMA GJORD PIZZA, HMM MMMMM. MUUMS. HEHE SÅ OTROLIGT GOD DEN VAR! MIN MAMMA ÄR BÄST! (=

ja efter jag hade ätit så, tar jag cykeln till gymmet, och berättar att ja tappat mitt gym kort, så nu ha jag fixat ett nytt för 100 kr, så denna vecka blir nog jävligt tung för mig.. ha ju inte gymmat nu på tv veckor.. ;S inte bra inte bra. drack en öl till maten btw, ( corona ) så otroligt gooott. :) sen kom Emelie och Elin till mig, dom fina tjejerna! :) vi lyssnade på musik och drack lite, och sedan så pratade vi en hel del, riktigt mysigt ändå, sen drog vi typ till 5ive, 21.40 för mamma ohc lars dom jobbar osv, men kön var låång som faan ! :O
så bra att vi ändå gick dit när vi gick dit, annars kanske vi inte hade tagit oss in. :)

Sen där inne, köpte ja två öl, hehe gödans, träffade en som hette Elin, träffade wonka och fredrik, och fredrik, lina, storken, johan ( fast johan jobbade där, ) *Träffade Caroline, och Sara, och Johanna också, - frn skolan.
Filip, adam, ja och den andra vet ja inte, hehe glömt namnet p ! ^^

Sen nu i morse så måste jag upp kl 08.00 för att klippa mig, men nu är det verkligen skönt eftersom att nu är alla slitna toppar helt borta! :D magiskt. <3

bilder och dom där som togs igår, ja lägger ut dom lite senare, kommer inte exakt på vars sladden är och orkar inte röra på fläsket.

Ilkväll, blir det att umgås med min pappa, skönt att vara nykter och bara ta det lugjnt , när man knappt ha sovit ngot, jag svärar på mitt liva, att det blira en jävla tidigt kvällla för mig, för jag kommer ändå la somna typ as tidigt änd. haha ! xD ska bli kul och träffa honom.., (=

<3

Åt en banan till frukost mummsaarn! :D

helvetet jävlas baaajs.

ja, skolan gick bara bra. riktigt intressant, jobbar flitligt på smahällskunskapen, och jobbar med stephanie, riktigt kul och att de går så bra..

jamen sen så på banken blir lixom allt, - ditt kort ska funka MEN DET FUNKAR INTE.
du ska kunna betala räkningar med din internetdosa, MEN DET FUNKAR INTE.

Sen när ja ska fara och gymma, byter om och ALLT sen finns inte mitt gym kort nån stanns ! HELVETE fan vad allt går bajs snett jag orkar inte...


nä nu ska ja raka mig och fixa mig !!! god natt hoppas att ingen sover gott  ! helvete 100 knivar i bristen , fatta så drygt lixom.... och mitt GYM KOORT ....


nej gott folk detta ska inte ni drabbas av , så hoppas att ni sover gott puss och kraam :)

IDAG, IDAG, NU, NU,

JA VAD FAN HÄNDER MED VÄRLDEN? ENA SEKUNDEN SÅ ÄR MAN PEPP PÅ ALLT NÄSTA SEKUND RASAR ALLT, OCH TULLSLUT TÄNKER MAN FAN VAD HÄNDER? MEN VAD SPELAR DET FÖR JÄVLA ROLL?

EN PERSON SOM ÄR KALL GÖR MIG FÖRBANNAD, OCH JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ FOLKET, FÖR ATT JA SITTER NU I MIN SÄNG JÄVLIGT IRRETERAD. OCH VAD SKA JAG GÖRA? MIN MOBIL GÅR I VARV, OCH JAG GÅR UPP I TAKET, FÖR ALLA SKA RETA UPP MIG OCH JAG MÅR FAN BARA JÄVLIGT PISS.. VAFANN.. SÄG WHAAAT.

JAG TÄNKER INTE FLY , FAST ATT JA VILL DET, JAG BARA VILL BLUNDA OCH SÄGA NÅGOT SOM JA INTE BORDE GÖRA. JAG VILL BARA SOVA OCH ALDRIG ALDRIG VAKNA UPP TILL NÄSTA SKOL DAG, OCH NÄSTA DAG... FÖR JUST NU SÅ ÄR ALLT BARA TILL BEKYMMER OCH SVÅRA DAR.....

VAFAAN GÖR MAN? KAN NÅGON NÅGON, FÖRSTÅ OCH ACCEPTERA? ATT JA INTE ÄR SÅ PEPP, FÖR ATT JA KANSKE INTE MÅR SÅ BRA, JAG ÄR INTE DEN BÄSTA MÄNNISKAN I VÄRLDEN ELLER GÖR ALLT SÅ JÄVLA PERFEKT, JAG SÖKER KANSKE INTE MVG, NÖJER MEN SÅ GOTT SOM GODKÄNT, MEN VAFAN.... JAG GÖR MITT BÄSTA OCH JAG KÄMPAR ALLTID..


MEN JUST NU, NÄÄ NU LIGGER JAG PÅ BOTTEN OCH ORKAR FAN INTE STÄLLA MIG IGEN, FÖR MÄNNISKORNA FR MIG FAN BARA ATT LIDA OCH ´DET SVIDER , SEN BLIR BARA ALLT TILL BEKYMMER.....



NÄÄÄ GOOOD NAAAT.. NU ORKAR JA FAAAAN INTE ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yeeaah

men hörru folket / vännerna. jag vill bara tacka för mig att ni finns och att ni bryr er. och att jag ha er förståss. jag vet inte riktigt vad jag skulle göra eller vars jag skulle stå, eller vars ja skulle vara utan er hjälp.

jag får nästan ingen sömn på kvällarna, så jag ska ta en liten sovmorgon i morgon, så ska kliva upp klockan 09.00 så underbart och få sova ut, sen en kopp välling det ger livet.. och sen blir det en promenad till simhallen, för vi ha simmning på idrotten tyvärr.. haha eller vad man nu ska säga.. vill ju inte helst visa upp min form som jag är nu i..

nej men nu tänker jag inte fortsätta blogga mer ikväll..


bilden talar :) den var så najs, så därför tog jag den till min blogg! :P hehe
nja men helt ärligt. så god natt nu på er alla ! :)

kan bara säga såhär.

denna låt är en chööön lååt.


http://www.youtube.com/watch?v=MbPNwzFNQ7E

acceptera och förstå att jag tycker den är bra, och jag gillar den! (=

min musik smak är ju antagligen hiphop! :P när jag är uppfödd med det. haha xD

... det ändaa..

jag gör mitt bästa, man kanske inte lyckas med allt, men jag försöker , och bara om ja misslyckas, så är jag inte sämst, eller om jag kanske inte hänger med så är ja inte ett puckoo.

jag kanske inte bryr mig om alla, men varför ska jag göra det när folk skiter i mig?

jag försöker kämpa igenom mycket, och försöker göra dom sista rycken i skolan.

jag gör hela tiden mitt bästa , men förstår inte människor det, eller älskar dom bara att klandra ner på andra eller? förstår mig inte på vissa personer..

varför är dom flesta killarna bara tända på fitta? förstår dom inte att man kanske vill vara vän med dom, och kanske även få lite stöd av dem, och umgås med dem som vänner? förstår dom inte det?

jag förstår inte mycket av denna värld. allt snurrar och håller på och känner mig yr.

alla skriker om att världen ska gå under? men varför gör dom det? jag förstår det inte riktigt häller, blir bara så less. jag är en människa som tror på allt, men vafaaan .. nån gräns finns det väl?

jag litar på människor, än vad dom än gör så litar ja på dom. och litar nog alldeles för mycket på vissa. fyfan vad finns det för personer i denna snurriga värld? jag blir alldles illamående. detta är inte kul, och när får man pöäng för att man ha lyckas?

jag förstår då absolut inte mycket av något? varför klandra andra, eller bedöma dom? okej fine, alla går inte ihop men man kan väl acceptera dom? jag förösker göra mitt och allt spårar sig, och jag blir sårad.. men säg mig snälla varför?

Saknar en vän rätt så mycket.. men vars är hon? ha hon lämnat mig för gått? vars befinner hon sig? varför glider vi i sär? ingeting känns okej.. vavavava?

Saknar även en person som ha gått bort för 1 år sedan, hon gav mig styrka och hon gav mig mod, men nu ha allt rasat till botten.. vem fan är jag?


Träningen,

Ja  lite smått och gått om träning, ( min då )

Jag Tränar ungefär 4 gånger i veckan, och jag trivs riktigt bra med det, skulle träna idag, jag hade på mitt chema träning, både lite kondition på löbbandet, och roddmaskin och benpress och situps ( med vikt ) och armhävningar. men kollade ut och insåg att ja inte ville ta mig ut för att ta mig till gymmet, blåser och spöregnar, då vill man helst bara sitta hemma och uggla. men jag körde lite hopprep. först hoppade jag 71, sen hoppade jag 100. sammanlagt är det ju 171 ... det är ju lixom bättre än absolut ingeting alls, och det var ändå riktigt skönt att hoppa och skutta lite inne, synd bara att man bor i en lyhörd lägenhet som lever om så otroligt mycket... hmm men vad gör man.. haha det är bara att hoppa på eller? :P nej men i morrn blire gymmet skiter i vädret , de var länge sen jag var där :P i morgon har jag roddmaskin 30 minuter, "gåmaskin" 20 minuter. situps 5 gånger 2 ( och de är även med vikter så ) .... torsdag blire promenad 30 minuter, och ska även lägga till lite löpning på det.. sen blire roddmaskinen 10 minuter, " gå maskinen " 20 minuter. ben press. fredag / söndag blire simhallen och simma skulle jag nog tippa på vi får se hur det blir med gymmet osv. går nu efter att jag ha missat en del från mitt gymmandet och det tycker ja är la tråkigt ! :/ men jag vet inte, men jag hamnar lite efter.. och det är inge bra alls. :/ ska försöka lägga in så mycket som möjligt nu, men vi får se hur det blir. :P

hjärta bland lycka.

Eliiin, ha kommit tillbaka, och när hon kommer in till omklädningsrummet, så säger hon " titta vad jag ha kööpt åt dig " eller vad hon nu säger ^dåligt minne,

upp från väskan så kommer det ETT................................



ARMBAAAND ! shiit det var så fint, tack så hinmla mycket för det, vet inte hur många gånger jag ha tackat dig. men jag blev så glad för att du tänkte på mig. <3 jag trodde aldrig att hon skulle köpa något inte för att hon skulle behvt det, men så underbar liten flicka. <3 det värmer mitt hjärta och jag blev lycklig.

Taaack Eliiin sund.... <3 pusspådig, ha en toppen dag. :)

Trött och less ...

ja, helvete vad trött och less jag är, skulle vara så skönt och bara sjukanmäla sig från skolan just nu och bara njuta av ingeting, typ gå på banken fixa mitt bankomat kort, .. det fúnkar tydligen inte, :O  och göra en massa annat roligt, typ fara på gymmet tidiigare en annars, och och typ lägga sig och njuta av att sola :D och sen bada och raka mej !^^

Fast nu är det bara två veckor kvar sen är det höstlov.. tänka sig så underbart  !:)  kan inte skolka trean, ja ska ha bäst närvaro! :P

det är bra med mig idag, förutom att ja är så jävla TRÖTT OCH LESS !

idag ska jag göra.. Fara på gymmet och gunga. hahaha nej först skolan, :D är hemma typ 17. nån stanns. hehe .

sen blire gymmet ^^ sen blire nog duschen ochn sen sängen ellr något sånt ! :)

FAAEAAAN  , min buss går snart och orkaaaar inte..... :(

pusspåer. ha net branet. :)


kan lägga ut nå rader förresten.

hihih, jag kan ju allt skriva ut förresten om samhällskunskapen lite..
hehe , jag jobbar med steffut, en polare från klassen, och vi jobbar med missbruk..
kanske lite känsligt..

men jag tror vi kommer fixa detta och jag tror vi kommer klara detta och att vi kommer ha topp póäng, vi ä duktiga! och så klart så började vi idag och göra en tanke karta, eller vad de nu heter..

men nästa lektion blire nog fart på oss, vi hittade var sin sida, intressanta sidor. man skulle nog inte klara sig utan innternet, ja sen så ska vi även lägga till våra egna erfarenheter. till alkoholen.

Blir nog riktigt kul ändå! :)

Tack stepahnie, att du ville kämpa dig med mig, och jobba med mig, genom detta och att du ser framemot allt detta plugg med mig, för det gör jag mot dig också ! ;)


min dagar äger faaan inte....



Jamen hejsan idag, är det nog inte den bästa dagen, vaknar upp.. åh fan de torsdag, lägger på ett jävla kåål för att hinna med bussen , stress stress stress.. ! blir alldeles för TOKIG av allt bajs stress som världen ger mig.. :O

ja, sen när vi kommer till skolan, går jag och pluggar men dock håller ja på somna, gäspar och ögonen håller på att fara igen på mig, :/ suurt för faaan!

Ja sen så, går jag och fikar med Anton, och sätter oss vid klassen ( häst ) . hahaa xD där sitter jag och drömmer mig bort, ist för att vara lite social med den stackarn anton. :P ja så han går och sätter sig med jordbrukarna ist, och jag och Emma går upp till klassrummet, vi ha RELIGION KUNSKAP! jätte kul... eller inte.., SKRIK...




Jamen där så inträffar det tjafs, sånt gillas ju ?????? eller inte Tack står gärna över. men det förekom i alla fall! :/

Sen var de äcklig fisk så tackar nej, åt ett äpple.. fan så gött... haha ! :P

ont i ryggen som ett cp.. hahah xD jag måste oppereras mot smärtan jag har ... inte OKEEEEJ! ^^


har inga bilder att lägga ut , sorry mina läsare ! :(


men i morrn, blire party party.

min morgon var riktigt härlig.

Vaknade upp, ja som vanligt i min egna säng ^^ hAHA xD , så otroligt awesome, nej men jag vaknar och är jätte trött, kollar klockan, opps , väckarklockan hade nyss ringt.. VAA är det sant? hahah de hörde jag inte, ;o men det var ju bara att stiga upp.. så att jag klev upp gick och gjorde ordning för vällingen


Ja , god morgon välling, i sängen så otroligt najs, vällingen gör hela din dag.. och de är otroligt nyttigt ! :)


Jag med välling, och är så sjukt trött, orkar inte ens vara med ....



Men efter vällingen och efter jag ha klätt på mig kollar jag klockan, och säger Whaaat, hur kunde den springa iväg till ÅTTA? ;o tänker för mig själv, hinner inte med bussen , hmm jag stannar hemma ett tag till, och dricker en kopp kaffe också.. gödaaans! ;) så då blev det att stanna ett tag till , och hmm. :p promenad till skolan, ;)



Försöker visa vad jag ha för kläder på mig denna dag, hmm. utsläppt hår, och drog på mig lite puder.. ^^



medans jag drack välling, satt jag på facebook och spelade.. hmm ovanligt... hmm nej... men är ju BEROENDE!!! ...
Ja ohc sen hade jag ju även ett annat sällskap, och det är ju AV ..... JOJO! ;) ..




Räser katten nummer 1 ;)

  lilla lilla katten stannade upp när jag sa Jojjo, vars ska du gå din lilla filuur?

utan smink ! ^^
¨
Trött hela dagen ... WOOW vilken jobbig dag det ha varit ! :(

Här ha jag lagt på mig lite grann, wiiiibbs, så glad man kan bliii..... :)











Pussspåeralla Läsaaare! :)

jaså, éntl

Godmorgon, godmorogn! , ja nu är de entligen morgon igen, och jag får fnatt sover jätte dåligt och orkar ej kliva upp :/ . cad är de för något, först dumma konstiga ovanliga drömmar, ja sen inte kunna somna ! :/ . hahaha ! jag tror att ja dööör ! :p


Sitter nyvaken i min säng känns det som, HÖHÖH, ha varit vaken sen 07.05, haha jag ha druckit välling och suttit lite vid datorn, nu ska jag skynda mig och klä mig, så jag slipper gå till skolan, det orkar ja typ inte, inte med datorn, när jag ha så ont i ryggen och nacken, och axlarna! xD


Kära Kära läsare , bilderna som jag tog då i morse, dom  kommer jag nog lägga ut efter jag ha varit på gymmet och pumpat där. hehe ! ;) så ni vet hinner inte nu ochn okrar inte dödss tröttt fortfarandee...


Treeevlig daaag / www.Emmlyya.blogg.se <3

Elin åkte igår, ;/ andra dagen i skolan helt ensam! ;( snyyft-

Skönt och slippa gymmet ändå,


sov lite inatt, och jag kände mig så trött och sliten, orkade inte träna inom hus, så jag drog ut med mamma och nala, och vi gick ut till skogen och sprang av oss alla tre, riktigt skönt ändå, blir att köra nån situps, och så. sen blire ju gymmet i morrn och på torsdag och på fredag, cyklar till skolan på fredag, så jag kommer mig hem någon gång. men peppar gymmet i alla fall dom 3 dagarna.. sen blir de en hyffsat lång och härlig promenad på söndag, hoppas på fint väder !

Saknar förståss Elin, känns tomt på skolan , när hon ej är där och skiner upp som solen gör ! <3

i morgon, slutar jag klockan fyra, :/ hmm dryg dag som faan! men men får la gå ändå..
ha idrott i morrn, men kommer fan inte ihåg vad som skulle ske, hahah! ;P
men hoppas att de blir något lätt, jag ha så ont i min rygg vettefan vad som är fel haha ! :P

har lovat johan, hmm massage, så att de ska väl bli nån dag i veckan skulle ja väl tippa på.. :p hahab
mete, vår lilla lärare, hon som är så fin och väcker elevernas leende ! hon är hemma, hon är sjuk.. hoppas att hon kryar på sig och är snart på fötterna igen! :)

skriver mer eftersom! godnatt ! ;)

bilder och sånt galenskap. från måndag.


Här ha vi Elin då, lilla tjejen, som går på forslunda gymnasiet, och hon är så snäll och fin.
stöttar och hon bryr sig , och hon finns verkligen hos mig ! :)
jag hoppas att hon ha det bra i spannien och njuter verkligen där, jag saknar henne på första dagen , inte är de lätt inte, :( hoppas att dagarna går fort !

jag ha alltid kul med henne, och vi flummade oss egentligen jävligt hårt.. :)

jag är glad över att jag ha en sådan fin vän. !

Hon lyser som en stjärna, på den mörka himmelen!

vet inte vars ja skulle vara utan henne, hon sprider glädje, som solen ger jorden energi.

Elin sund...

Tycker verkligen om henne!

haha tur man hade fina kläder, och var uppklädd inför kameran, HÖHÖH! xD

men cyklade till skolan denna dag, så därför hade jag dom kläderna som jag har ! ^^

flumm vet inte vad jag riktigt gör..

Puss på dej!

Elin du är så fin, och förtjänar de bästa ! <3

flummar oss, på skolan .. tråkig skola, finns aldirg något och göra på rasterna!! :P
anton k, är fotografen! haha xD


snygg !

Saknar varje sekund....

Riiider..

'
vi vi vi.






Denna dag var mycket speciell, och denna dag kommer jag aldrig att glömma !

Galenskap!


pojke-flicka - söta !

men gaaangstaaa! ;)



pojke-flicka- kramas-


Anton!


Emelie Hjalm....

Hej, jag heter Emelie Hjalmarsson,
det jag gillar mest i hela mitt liv, det är Hästar, träning, och kompisar, även att fara ut på krogen och dansa och bara ha det kul, och det kan jag även göra helt nykter så klart !
det jag verkligen hatar, det är verkligen lögner och dom som verkligen tror att dom är något. och folk som skryter om hur dukitg dom är, på olika saker. och dom som är dumma mot andra så klart.
min favvo mat, det är nog kyckling, och olika kött typer ! (=
det jag verkligen hatar med maten, det är svamp, eller något annat konstigt och äckligt.
min favvo person är Elin sundqvist.
min familj, Mamma, min mamma heter Annika hjalmarsson, och hon är en posetiv och verkligen snäll och fin och hon försöker stötta och hjälpa mig genom hela min skolgång, och även mycket på fritiden hon finns i vått och torrt, vi går nästan för de mesta i alla fall alltid ihop. kan förekomma lite tjafs och bråk. men de gör de ju hos alla?
min pappa, heter Anders Larsson, han är en snäll fader, vi brukar göra en del olika saker tillsammans och prata och skratta och skämta med varandra, och han är en del av mitt liv. och jag älskar verkligen att kunna sitta och surra med honom, han bor på tomtebo, och där lever han singel i sitt lilla hem, han bor i en 3,,a en fin lägenhet, och jag är inte där så mysche.
min bror, min bror heter andre hjalmarsson, han är verkligen snäll, stöttat mig och hjälpt mig i massa år, fram och tillbaka och han ha varit en bror som ha hållt mig varm och förklarat olika saker för mig och så.
det är självklart att jag älskar min familj lika mycket <3
och den ja älskar mest i hela min släkt, det är min faster hon heter victoria, hon är 23 år gammal, styrketränar sen hon var 15 år gammal, flyttat om kring i stortsätt lite här och där i vännäs, och brukar för de mesta vara ute och gå också, hon ha även bott på umedalen, men där hälsade jag aldrig på, hon bodde där ca en månad.. hon trivdes inte där. sen så flyttade hon till göteborg, och där trivs hon bra, förutom med sitt jobb som hon har där då. men hon ha hittat sig en pojke, som hon ha blivit tillsammans med nu, jag är riktigt glad för hennes skull. hoppas att hon kommer och hälsar på snart.
jag gymmar för fullt nu, och de tycker jag funkar bra och tycker de är fullständligt kul.. och de är huvudsaken, jag vägde först 65, gick ner på 2 veckor till 60, när jag ha gått ner till 55 , så ska jag berömma mig genom att gå och shoppa loss, lixom allt det ja behöver, smink, kläder, skor, allt..
det jag vill göra mest i hela mitt liv, det är att resa runt lite över allt se sig om kring, och kolla på nya städer och bara mysa iväg med ett par vänner, eller min sin pojkvän, just nu så har jag ingen riktig sån än. men vi får la se vars vindarna förs..
älskar att klä mig i, typ mjukisar , men de kommer bli en klar ändring på det när jag ha gått ner till min vikt eftersom att då kommer jag bara att köpa jeans, leggings, tröjer, tuniker , klänningar, ja osv, (=
det bäst med sommaren är, att kunna klä sig lite, sola och bada och njuta av en kall hmm.. hehe och bra lixom känna sig varm och bara ha det gött. regnet med sommaren är hyffsat , sitter man i en sommarstuga och hör regnet så är de faktiskt ganska mysigt, men helst får inte sommaren bara regna bort, hösten, den är riktigt fin, alla löv, blir gula/ röda, jamen alla olika färger, de är riktigt vackert ändå, men sen gillar jag den inte riktigt för de blir så kallt och kyligt, osv, och jag tycker inte om kylan alls typ..
vintern, de vita kalla som faller, de är riktigt fint, coh när de ha hamnat ett tjockt lager på marken, men sen är de bara kallt och jävligt och usch säger ja bara, ingen vinter människa! riktigt härligt ibland och åka längskider. hehe
våren, den är bara förjävlig slask, och blött och ja bara allmänt spårig och jävlig.. haha

nä nu vet ja inte va ja mer ska skriva om mig !

jävla skit, jävla liv.

Ett liv, som man knappt förstår sig på, ett liv som bara finns, hmm. vad är de man gör egentligen? jag försöker och försöker, men inget blir rätt, jag försöker kämpa igenom de svåra, till de lätta. men vars är de man hamnar? man springer bland, lekar och svåra gångar, men ingeting är något som man kan förstå? varför människor är så komplicerad, men kan ge och ge, men aldrig få något tillbaka, man kan krama en sten men den kan aldrig gå sönder, men kan göra något bra, men aldrig få beröm för det.. när vet man när man lyckas? och när vet man att man ha gjort något bra? jag saknar vissa tider, jag hatar vissa.. vill bara glömma vissa saker, men dom ha trängt sig fast, i mitt liv. hur kan man någonsin förändra på det? och få bort det från sig ? man möter nya människor , men innan dom lärt känna en, så ger dom konstig blickar på en, och sneglar " och dömmer en, hur man klär sig, hur man går, hur man sminkr sig " varför kan inte människor förstå att en födds en människa till vår jord, varför kan vi inte acceptera den människan och älska den ? och leva med att den kom till världen, ? varför är alla männsikor så svåra att förstå? Varför kan man inte bara ge vänliga blickar och önska dom välkommen till livet? än att hata dom vid första ögonkastet? hmm. förstår att man inte kan älska dom vid första ögon kastet, men vi alla förtjänar en chans, varför måste ens liv, vara så svår? både att förstå, och leva i ? varför ska de förekomma mobbning? och misshandel? , när ska människor, förstå och vara goda? men tyvärr så finns de hur onda människor som helst, ja dom som verkligen hatar och dom som verkligen inte förstår något, som bara ger dumma blickar och onda miner, och dom som ryter åt en flicka som inte gjort något ont? en flicka , som bara får en massa skit? som aldrig får vara med i något? Varför kan ingen människa förstå, att vissa är sämre på att göra något, och svårare att lära sig, än andra. det finns mycket av människor som svär, som dricker, som röker, som snusar, som drogr, men varför? varför gör dom det? är det för att dom inte ha det lätt? och söker sig till en annan värld, och vill försämra sig själv, för alla människor bara trycker ner dom mer och mer ?!?!? jag vet inte, jag vill veta, men kommer aldrig att få veta det, men samma sak med körkortet, vissa tar det, vissa tar det senare, och vissa tar det aldirg, men dom är inte sämre människor, för att dom inte tar det när dom är 18, eller om dom tar det senare, eller om dom inte tar det alls. varför ska alla skryta hur bra dom är? varför ska dom bara verka dom bästa? och klandra ner på dom andra? en flicka, kanske sitter i världen och både skär sig själv, och söker hjälp via alkohol, men ingeting blir bättre? bara en massa jävla skit, som blir bara värre här i livet, varför ska människor, få må så dåligt att en dag kommer en massa tankar, varför lever jag? varför gråter jag? varför förtjänar jag ett liv? och varför ska ja få kämpa mig igenom livet? varför föddes jag? när jag bara får en massa straff och när jag bara får problem, och när allt bara faller sig i mig ? varför ska någon sin jag ens försöka med att fortsätta att bygga ett liv ? många tar sitt liv, får för lite hjälp, börjar med skära sig, och använda hjälp av alkohol och knark, droger, men inget dom hjälper, bara för ena sekunden, och sedan sitter man där i klistret, och sen så avslutar man med att ta sitt liv för att de verkligen inte finns någon hjälp och någon som ens ids sig brydas. som inte bryr sig, eller någon som orkr att kämpa igenom eller orka vara stark nog själv. som inte ha vänner som finns , eller någon familj som ens orka bry sig , ? varför ska det vara så ? varför finns det inte bättre hjälp? eller varför kan inte människor förstå att när man mår dåligt blir bara drogerna värre? varför ska det finnas droger? och alkohol? det blir bara värre och en massa jävla skit!? om det bara kunde finnas bättre hjälp och bättre respekt mot allt och alla, varför man inte bara kan le ist för att ge en massa otydliga blickar, och miner, varför man måste, klandra på andra. eller låta dom sitta ensam i ett hörn, på skolan, på en fest , jamen vad som helst, vad händer när en människa, dör för hon orkar ej kämpa, hon ha det svårt. och hon tar sitt liv? och det står i tidningen och människor dom läser?^** får dom ingen jävla klump i magen, på hur fan ha vi accepterat hennes liv? varför kunde vi inte acceptera henne för hur hon föddes till? varför ska det vara så svårt och förstå? att alla är inte dom som är dom mest bästa människorna, eller dom som är dom finaste eller så, varför dömma en person för hennes/honoms utseende? eller dom som är grovt utvecklingstörda. det är synd om dom människorna men ändå så får dom mest bra skit, på hur dom ser ut och dom försämrar sitt självförtroende, och orkar en dag inte kliva upp på morgonen för allt som ha hänt på en dag, är så tuft så dom bara vill somna in och bara lägga sig ner och drömma sig bort, till en bättre värld? många säger, är de bättre att ta sitt liv? men de kanske de är om man itne fick komma till en värld, som man bli accepterad för. så kanske de är den ända utvägen till att ta självmord, för att dom verkligen verkligen inte orkar, vissa kanske bara försöker andas och le, fast dom tynger med en fet stor kniv i hjärtat och orkar inte kämpa egentigen?

ge och ta alla människor, det blir bara en massa bekymmer,man kan inte älska alla men man kan dom väl förstå ?

god morgon

jamén , god morgon elller vad man nu ska säga, nu sitter ja i min lektion sal, har arbete med häst och läraren är sjuk, och jag är ju trög så kan inte, behöver hjälp, och jag måste invänta meta, så hoppas att hon blir frisk snart så ja får hennes hjälp. Elin är i spannien nu, jag hoppas att hennes vecka där , blir grymt jälva facking bra. jag villl också utomlands, så avensjuk jag är på henne. <3

kommer vara tomt utan henne, nu när hon är där. :/ men de är väl bara och bita ihop ändå, och kämpa igenom att hon inte finns med mig, sitter och spelar de där jävla spelet på facebook, och är på 25 nu, och de går ju fan inte... och man blir ju bara galen, lägger ut sedan bilder från igår dagen osv, men vet inte om de blir just nu eller idag, får se när jag ha den tiden framför mig, eftersom slutar fyra nu, och imorrn och övermorrn, men kanske på fredag ! :)

puss på er. och ha ne otroligt underbrt bra dag ! :)


Olika fina bilder..


behöver nytt smink! (=

otroligt mysigt med höst, och promenader i skogen : ]

två härliga, brudar från fredagen, det blev corona, ;) Här ha vi Elin och Malin ! :)

jag bara älskar grillat ! , allt som är grillat är bara hur gott som helst, luktar och smakar bara allmänt gott ! :)
tillbehör även sommaren! :)

jag bara älskar sommren, godis, saft, sol , värme.. underbart ! (=

så otroligt fiin! (=

så otroligt fiin! (=

jag är en riktig djur vän.

Såhär , såg nästan tilly ut, min gamle kanin, ( bilden är tagen från google! )

det är typ bara negativt med snön... men den kan vara mysig ändå! (=

Vin är faktiskt gott, ;)

9 oktober.

ja nu skriver ja igen.. haha ! :P nej men jag ha haft en ganska chill dag, varit lite med mamma, surrat spelat lite på facebook. och så, snackat lite med Elin , hon är bakis, mohaha ! nej skojjade bara.. nej men de är alltid lika kul och snacka med henne, hon gör en glad, :) Pratade med Mattias idag också , och de var bara hur kul som helst, blev tyvärr inte så länge, eftersom att han och en polare skulle dra och gymma :p hoppas att de gick bra för honom bra ! ,

Gick på en promenad med lill Nalle! :p hehe , hon är riktigt söt, vi sprang i nedförsbackar och vi hade riktigt trevligt, vi båda två var lyckliga. vi var ute ca en timme, ;)


Hon är riktigt fin flikka, hah ! ;)

Sen innan vi gick hem, gick vi förbi konsum för att köpa glass, :)

och sen gick vi hem och åt, och sen kom andre förbi och mamma bjöd honom också på käk! ;) kaffe och glass till efter rätt ! ;) . gott ;) ..

Galen idag, söndag en dag som inte är som den brukar, haha ! xD

Ja, god dag alla människor, idag är de söndag,
jag somnade inatt, klockan 04,45 typ.. vaknade först åtta, och tänkte kliva upp då, men så dum som jag är så ligger jag kvar i sängen... och gud vad händer.. ??
jo jag somnar om, och vaknar klockan 12.00 haha så meningslöst, helda dagen gick åt haha ! xD ..
jaja, nej idag så ha jag fikat frukost och druckit kaffe med min bästa mamma !

och vi ha snackat om allt mellan ditt till datt, och jag älskar verkligen min mamma, jag vet inte vad jag skulle göra utan henne, <3
jag ha tänkt en hel del på mattias idag, hur det går för honom på hans jobb, och om vi någonsin kommer att snacka igen,

min söta Elin, kommer åka till spannien på tisdag, och gud så avensjuk jag är på henne, skulle också vilja åka iväg , till ett varmt ställe och bara bada och njuta .. (=

gymmet går bara bra faktiskt, ( = synd att jag ha varit sjuk och missat en hel vecka och att jag hade mens hela denna vecka, annars skulle jag ha varit på simhallen också och simmat några längder, de är ju så otroligt härligt och simma, fast mera på vintertid då. hehe ! (=

på en timme när du simmar, så bränner du 500 kalorier, otroligt mycket.. mera än vad jg visste, förut när jag tränade så simmade jag en gång i veckan två timmar, kanske därför jag var i topp form haha ! ;) .

nej, men ska även försöka komma ut någon gång, ta mig en kvälls promenad hade jag väl tänkt innan man ska sova, och bra njuta av livet ! (= håller på att plocka för fullt i mitt rum och fixa om kring , så att de är fint och vackert här.. hehe (= jag känner mig riktigt duktig ändå. (=

jag taggar skolan i morgon, fika och lunch med Elin.. (=

varit hemma hela helgen, känns så fruktansvärt skönt, och sovit otroligt gott, :)

Tänker mycket på min morbror martin också! :( .
R.I.P saknaden är stor! <3


måste bara, berätta...

hej och god, natt eller vad man nu ska säga hehe. :p
nej men jag ha hittat upp min halvkusin nu, han heter mattias, en riktigt fin kille.
han ha varit med om mycke saker och allt ha förändrts tror jag i alla fall.
riktigt super kul i alla fall och snacka med honom, jag blir alldeles varm och all glädje lixom. (=

jag hoppas att jag och han kommer att snacka mera lixom. jag vill komma lite närmare honom .. (=
sist jag såg honom och sist jag pratade med honom var på martins begravning, typ. och de var när jag var 15 år, lixom det är ju ett par år sedan..

jag är så otroligt jäkla glad nu, för allt ! (=

jag tror jag inte ha haft bättre helg alltså (=

nu ligger jag bara i sängen och snackar med cathe på msn, mysigt värre snackar knappt med henne nu för tiden.. hmm. men hon ha de bra och det är huvud saken i alla fall ! och det är verkligen kul..

nu ligger jag bara i sängen och känner mig inte riktigt trött häller.. hmm konstigt, hahah xD vaknade 13.30 :p
inte de bästa att man vänt på dygnet nu när de är skola igen på måndag. hahha ! (=

men så otroligt kul allting, både lixom träffat nytt och glatt folk, och hittat igen mattias, och att han kanske kommer upp när han fyller år.. och att han ska till och med höra av sig så vi kan ta en fika och bara sitta och surra, det kommer göra mycket i mitt liv tror jag ! (= .


Bilder från igår, förfest ingela 18 år ! (=

ååååååhåhh.  så kul det vaaaaar ! <333


Suddig, som tusan, de är väl de ända som är tråkigt med bilden! :)
men det är jag, Ingela, och Ida ! :)

Elin , lilla sötnos, suddig bild men gullig. ! (=

Elin och Ingela, så otroligt söta små ungdomar! (=
hade sjukt kul hos dig ingela ! :) puss på er båda två :) .

Här är några damer också från Förfesten från ingela, men känner dom knappt,
lärde känn några av dom igår, och de var mycket mycket trevligt folk! ;).

Suddig, men så gullig bild på lill Elin! (=
tycker om dig ! ::*

sist men inte minst, så avslutar jag en bild på mig, som Ida tar.. hehe ! ;)

jiiihhi, nu skriver jag nå rader igen! :)

God kväll alla goda människor, min helg hitills ha varit underbar.. igår en lektion, och vi hade ridning slutade 10.30 (= och sen for jag då in till stan med 12,20 ( btw, stephnie sminkade mig ! ;) ) - tack!
sen när ja kommer in till stan springer jag och skyndar mig till mamma hon kör buss och skulle gå från busshållplatsen E . ( 8an , till tomtebo. (= ) och hon skulle ta min dator orkade ej ta med mig den in på systemet.. och sen så springer jag in på systemet och sen sitt ja i väntan och väntar sedan på min dator ska komma tillbaka, otroligt härligt allting, :) sen en toppen kväll med brudarna, Elin , ingela , Ida, Elin, Malin, lisa, rebecca, ja många många fler mysiga och trevliga brudar, ! =)

sen när ja kommer hem så lägger ja mig i sängen och känner bara vilken härlig kväll och allt var bara så härligt. (= sen i dag, vaknar jag 13.30 typ dödstrött då också. och sen klev ja upp och satte mig vid datorn och spelade sönder facebooken :P hah ! :D sen så såg ja lite random tv, och försökte bara vakna till, var lite sliten bara ! ;)
men sen kommer mamma hem, och var totalt glad, och det kändes så skönt och se henne glad för en gång skull.. hehe nej men de är inte ofta hon kom hem med ett sånt leende på läpparna, nästan att hon hade vunnit en stor summa pengar. haha ! xD . sen så hade hon fått helg då när hon slutat, SKÖÖNT ;) . så nu börjar hon på tisdag igen! :)

ikväll åt vi till middag, - fläskfilé och potatis gratäng, och sallad gudans så gott det var ! (= drack även vatten till ( ramlösa ) otroligt gott, och nu en sådan lördg kväll ha jag varit på gymmet otroligt skönt  var det, och slänga av sig lite enegri och vakna till ! (= och nu sitter jag bara hemma och flummar lite vid datorn och pratar lite med mamma ! (=  jag och mamma ha delat på en cider, så otroligt mysigt och gott ! (= skönt och bara vara hemma någon gång och ha de lite tråkigt också ju! ;) .. 

ha de så bra alla glada människor ! (= pussar och kramar från en emelie ! :P ^^


hallååå, träningen ikväll gick bara hur bra som helst ! ;)

jag är så glad, allt pirrar i min kropp att jag får börja om att träna igen, de var så kul svetten bara rann på mig, och de betyder alltså att jag ha kört hårt nu på gymmet, och allt blir bara glädje, och man mår ju bara hur bra som helst.. :) jag ha varit sjuk nu typ ca 1 vecka så ha inte kunnat gymma, fortfarande inte jätte frisk men tog mig till gymmet  nu och körde gärnet allt bara rusade i min kropp. allt spreds av glädje, jag blir så glad när jag får vara och gymma och jag mår så otroligt bra utav det ! (= idag gick de lite segt förståss men de är för att jag inte är riktigt kry så .. körde inte allt vad jag kunde, :) men nu sätts gymmet igång igen, ;) kul kul kul...

nästa gym pass blir på lördag, dit taggar jag ! (= det är mycke hårdare och tyngre pass, ;) än vad jag hade ikväll.. kärleken i mig det stiger, jag älskar att träna och gymma och ha tempo, de är bara hur bra som helst, och roligt sen när man får se sina resultat ;) .. hehe jag mår bra hur bra som helst ! (=

nu ska ja duscha och raka mig ! ( tss ) :] haha vi hörs. god kväll människor, god natt sov gott dröm sött ! :)

måndag den 3 oktober.. hehe mysigt höst höst höst.

har inte så mycket att skriva om, att jag längtar till helgen för på fredag ska ingela firas, och på lördag ska polly firas, min sötnos kommer ja att träffa på fredag för hon är bjuden in på ingelas fest ! (=

och nu ha jag kommit in till min tjej-vecka... hahaha åååh... jag dör jag som skulle simma denna vecka och gymma lite lätt :P men nu får de bara bli gymmet och skita i simmningen! så tråkigt! :(

villl ju träna så mycket som möjligt och följa mitt chema egentligen! och förra veckan var jag ju sjuk så då kunde jag ju inte ens träna  ! :/

ja helgen den var sköön! (=

Ja i fredags så blev de mat, kyckling och potatis (klyftor) god sås, och m.m riktigt gott gott ! Elin är en riktig hejjare på att laga mat, och hennes tvilling syrra gjorde goda små kakor till efter rätt ! (= så otroligt gott ! (=
sen så vare även chockladpudding. sen körde vi moppe in till stan (= För att träffa hennes polare en snabbis men dom skulle in till stan på en gång vi kom dit, :P så då körde vi vidare till stan, och jag sitter och kör, på en eu-moppe och har inte förar bevis, Sen kommer polisen och kör förbi.. lite panik hehe ! :p sen kom dom och körde om oss sen, och stirrade verkligen ut oss ! :/ haha men allt gick så bra ! (=

Hade så himla kul, först en färd från anumark till Stan med moppe höll nästan på att frysa ihjäl haha ! ;) .
men bara nästan ! (=
men de kan de ha varit värt det :) hihi och sen dansa loss och sjöng karoke och hade bara hur kul som helst där inne ! (=

Sen kom Elias och hämtade mig ! (= och sen for vi till vännäs, och där efter slocknade jag typ efter allt, var så trött av mig när jag kommer dit ! :)

lördags, vaknade jag hyffsat tidigt så otroligt skönt sånt kan vara och hur varmt som helst, så vi lånar ungarna ett tag, liam och troy, synd bara att lilla söta molly var sjuk annars skulle vi ju ha tagit henne också.. jag tror hon hade velat följa med ! (= jag gillar dom ungarna ! (= dom är så härliga och dom gör en så glad ! (=

Gillar sjukt mycke Linnea stranberg, hon lyser upp som solen och gör en hur glad som helst. (=
och hon är ju bara hur trevlig och fin som helst, (=

men vi for och lekte med barnen ute på en lekplats och hade grymt kul ändå ! ;)..
Tack linnea och oskar för att vi fick låna era barn! (=

ja sen lämnade vi över barnen till deras hem och till deras mammor och pappor ! (=
sen for jag och Elias hem till honom för att göra lite käk! (=  sen så for vi över till linnea senare på kvällen (=
där spelade vi UNO! (= med Elias linnea och lilla liam! :) så otroligt roligt ! (= jag hoppas att de blir flera gånger och att molly bara kan bli frisk snart, :) ja för allas skull! (=
de tråkigaste av allt på lördag kväll :/ att jag blev så krasslig igen, kände mig bara hängig osv, så kände att de var lika bra att jag for därifrån :/

Så far tillbaka till Elias och lägger mig på soffan med täcket och te och ser på tv och ritade lite samtidigt.. :phehe
och väntade på Elias, för han stannade kvar ! (= 

ja sen blev de typ sängen där på också! (=

söndag, en liten senare morgon blev det, klev typ upp 11 :p haha och sen låg jag bara i sängen var inte så himla pigg hade ont i halsen och var bara inte allmänt kry ! ^^ :( 
sen stekte jag lunch till mig och Elias de blev hamburgare hehe gott gott ! (= 

sen satt vi och spelade UNO typ hela dagen och hela kvällen! (= så grymt kul ! (=  


RSS 2.0