när jag gick hem

när jag skulle hem till mor, så skulle jag gå förbi i20 skogen och låta nogger få kuta lite lös och få springa av sig lite granna, och medans jag går hör jag bara något i skogen, tittar snabbt dit, och fortsätter sen ser jag bara något stort och något som slingrade sig på andra sidan, över vägen och på andra sidan, är bara glad för att varken jag eller nogger blev biten.. usch usch ormar är farliga djur.. dom gillas inte.. dom är äckliga. så jags pringer ifrån skogen, och går sedan hem och jag och nogger somnar ganska fort.. vi båda var hur trötta som helst.. åt pizza idag med mor far och bror... jag skojjar inte men gud vad nogger i oförskämd. helt sjukt.. :S inge roligt och dra dit henne kan ja ju lova jaja.. men sen så fikade vi.. gottgott.! de är ju morsdag idag. så att <3 skanar pånken som nu är i övik och har ätit middag där.. så han börjar närma sig hemmåt. shit vad kul det känns.. men tråkigt att han icke säger pusshej osv.. det har gått bra och ta hand om henne,. men eftersom hon inte är uppfostrad och inte lärd så ha det tagit mycket av min energi till att lära henne en hel del.. hon böhöver träning varje dag. ! ;p det är de jobbigaste med valpar men ändå lite smått kul och uppfostra en hund! snart bär de ut i skogen med lillnogger igen. ! :)
jag är helt slut på.. :O jobbig helg.. :P
nu vet ja inte alls vad ja ska skriva, ha de bra alla människor..  ! (=

trist.

tycker det är lite tråkigt och lite trist, han som jag verkligen gillar, har jag surrat med nyss, och han säger att han vill dra iväg och köra airsoft i nordmaling om det är nästa helg, istället för att kanske säga ååh sötnos, jag saknar dig och vill passa på att ta lite tid med dig, han är nu i södrasverige och har kört fredag till lördag lördag till söndag.. och kommer hem ca 8-9 ikväll.. finns inga ord på hur det kändes inombords när han säger att han vill fara iväg om de finns tid att "köpa" biljetter och om det är nästa helg..
jag har varit hundvakt åt honom denna helg, och kattvakt.. städat hans lägenhet och fixat..

ska snart ge lilla nogger lunchen.. sen så ska vi promenera ner mot haga ! (= mamma kommeer hem 15.30 så att då hoppas ja att de blir middag.. jag är hungrig.. har ingen mat, har ingeting fett hungrig. men hoppas henke har uppskattat min hund och kattvakt.. har haft min stund med plugg och försökt att träna upp honoms hund.. för en hundvalp behöver mycke träning. !

sen någon gång i veckan,ska jag och henke fixa ute på hans balkong och rens upp och kasta det som ska kastas.. så man kan sitta där ute och njuta av värmen.. :) ! kommer bli underbart. <3 jag bara gillar henrik! <3 är så glad över att ja ha hittat en sådan kille som han.. och är fruktansvärt glad för att han står mig så nära hjärtat. ! :*

ha de så bra nu pussar och kramar Emeliie ! :)

:P

vilket underbart väder... sommar? solen lyser på.. helt underbart.. och jag har svalkat mig och det var typ bara ett måste.. idag blir det tyvärr inga långa promenader med vovvsingen eftersom hon dör ut av alla värme, ochd det gör jag med.. :o haha ! men vi har varit på ängen två gånger nu.. och hon har fått springa lös. och så.. gick super bra.. hon lyssnade och kom till mig.. nu ligger hon avmattad på golvet i vardagsrummet.. :) jag mår bara bra, solen skiner och allt är lysande ..! (= har plockat undan lite grann här.. skurat av golven och dammsugat.. dammtorkat av lite granna.. så nu är de lite finare än innan i alla fall. hoppas bara på att henke blir nöjd över det han ser.. ! jag kämpar med mitt tålamod och kämpar med träningen med nogger, hon måste tränas stenhårt.. kanske även gå några valpkurser.. så blir hon en suverän hund.. ! :) men denna helg jobbar jag på att få henne att bli rumsren för de är hon dock inte.. och kämpar med att träna på sitt och ligg och så.. mycke beröm när hon gör rätt och ge godis då också! :) klippte hennes klor i fredags, hon va så duktig och låg helt stilla.. första gången jag klippte klor på en hund, känner mig jätte duktig.. riktigt roligt faktiskt.. (= vi ska också promenera ner till mor, ska käka där. och sedan ska mamma vara hundvakt och träna henne också.. mamma är jätte duktig, eftersom hon har haft många valpar och gått på hundkurser.. hon tycker det är kul.. och medans ska jag fixa i mitt rum.. sen blire en kaffetår. och sen blire att gå tillbaka till ersobda och invänta herr henrik! (= inser mer och mer hur mycket otroligt mycket jag tycker om den snubben och hur mycket jag bara saknar honom. känslorna dom växer inombords på mig! <3
ha en super bra dag alla glada människor i solen! ;)

promenad i skogen

promenaden i skogen gick super bra, hon va duktig på inkallningen. och känns riktigt kul att hon är så duktig. nu börjar man känna sig helt knäckt på akka promenader.. ! men känner mig otroligt duktig.. Nogger sköter sig ganska bra. och fortsätta att träna henne och gå på långa härliga promenader och så.. kommer göra susen! : ) hon blir ju bara duktigare och duktigare! :)

lördag positiv

promenad till coop för att kolla hur mycke pengar jag hade.. så att.. sen djurmagazinet för att köpa ett nytt ben till nogger.. för att hon hadde tuggat upp de lilla tuggbenet som hon fick av mig.. så ville ge henne ett nytt.. men dom stängde 16.00 och kom dit typ 16.20 ungefär det var lite synd.. ^^ tja måste ju skämma bort henne lite grann och sådär.. försöker träna henne på inkallning, och sitt och ligg och stanna ibland misslyckas jag men ibland går det riktigt bra.. så mycke tålamod och träning och många långa promenader per dag. gör en hund glad. och när hon ha lärt sig allt kommer det vara helt fantatiskt. det är ju jobbigast när dom är valpar.. sen gick vi och mötte elin.. och gav henne mat .. de gick segt för att äta upp de dära.. men tja.. ^^ elin sitter och kliar henne på magen nu ! :)
nej men allt går bara bra, snart blire skogen, då ska vi träna på inkallning i löshet. får se hur de går får berätta senare om hur de gick osv.. jag saknar henrik..

negativt

klockan ringde 08.00 för ja skulle ge nogger frukost och gå på en längre morgon promenad med henne, men eftersom jag ej ha fått sova riktigt på två veckor fått dålig sömn osv, så behövde jag nog få sova ut lite... så jag vaknar knappt när veckaren ringer.. och när jag då vaknar av att hon har hoppat upp ur sängen får jag då lite panik och kollar klockan och rusar verkligen upp.. då har hon varit i kattlådan.. fyfy.. dragit med sig kattbajs i lägenheten så de är kattsand lite här och där. och lekt med en toalettrulle så det är bara i små bitar.. kissar två pölar och även bajsat. och ätit upp min macka ! :( jag har damsugat upp kattsanden... och torkat up kisset tog även och skurade där.. och tog upp bajset och skurade där... har rensat åt katterna.. och nu inser jag att klockan är 14.06 och jag är hungrig tänkte ta min macka... men fan den är i hundens mage... hon har fått frukost och fått gått på en läöngre promenad.. henke ringer fort och kort ... d'r det sägs hej snygging.. hur äre`? jag hinner säga att de är väl bra.. sen pratar han med andra och sen lägger han på.. alltså han avbröt i det ja tänkte säga osv.. men åh.. aja !
hopas att han har kul i alla fall. som det verkar det är huvudsaken.. harebra alla läsare.. :)

positivt

nu har man gått många km på en dag. med en liten vovvsing, haft riktigt mysigt och tror nogger även trivdes med mitt sällskap i skogen ikväll. eftersom hon skuttade och visade sin lycka inför mig.. ! (= riktigt trevligt, tog över 1timma att gå. så det var verkligen ett dunder, jag har fått mycket gjort på mitt arbete i samhälls. skriver lite fakta om missbruk.. och det går faktiskt riktigt bra, fått ihop en heldel. (= min fredag är en fast fredag, hundvakt och plugg, cola och ostkrokar. mumma.. tänker självklart på lilla killen som är i gävle. som skjuter och har sig med sina vänner! , jag hoppas att han har det riktigt trevligt dock har han inte hört av sig någe, men jag hoppas i alla fall att han har det kuligt. sitter nu och börjar bli riktigt pömsig, och så.. ska fortsätta leta lite fakta, på mitt arbete.. sen blire väl borsta tänderna och krypa ner i sängen skööönt, :) ! men innan ja lägger mig ska hunden få gå ut och kissa för natten, sen upp klockan åtta. ge lilla Nogger lite frukost och sedan på en lång promenad igen! :) Allt går bara bra här. hon är riktigt snäll. hon har inte gjort något inne varken hos mig eller hos henke. medans jag har tagit hand om henne nu idag/kväll. det har gått super duper bra, och katterna har inte synts till så mycket... men jag har sätt att dom har tittat förbi så att dom lever i alla fall. (= nu sover nogger, hon blev nog trött efter skogspromenden! (= det är positivt ju! (= det kommer en ny dag i morgon ... hundvakt tills på söndag kväll någon gång. sen kommer lillehusse hem till Nogger.. ! (= nooggger triiiivss.. ! (=
!! (= /// ÄÄÄÄÄmÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄääli**********'

tjotjo.

sitter på ersboda ny duschad.. och påklädd. underbart väder helt otroligt underbart. finns inga ord för hur underbart det verkligen är när solen ligger på och värmer vår jord. ochd en är så otroligt fin.. jag är hundvakt åt en gulleunge, hans hund nogger. hon sköter sig verkligen bra . och hon har fått gått från haga till ersboda i denna värme tror hon höll på dö, fast de gjorde ja också. shit värmen ligger på.. med andra ord. mamma bjöd på kyckling och pommes mumsigt värre. snart blire plugg. försöker dock bara hitta en kabel som går till vardagsrummet så ja slipper sitta i ett sovrum och plugga.. min fredag består av, plugg och mys.. promenader och ta det bara lugnt, äta gött .. ostkrokisar och cola. mumma! :) lille henke är och skjuter i gävle någon stanns, tråkigt, men kul för honom... hoppas dock det dröjer ett jävla bra tag tills han ska iväg nästa gång.. ! tur han har mig, som ställer upp i vått och toorrt. på att vara fast en helg och bara ta hunden i första hand, klippte hennes klor idag, gick super bra hon va så duktig hon bara låg där. wella och nogger nosade på varandra. så gulligt så. träna lite att hon skulle ligga kvar... gick sådär... men mycke träning och lugn så kommer hon att lära sig.. ! och lilla vovvsingen fick sig ett miniben av mig..hon blev så glad! mumma ! :)
nu vet ja inte riktigt alls vad ja ska skriva, ha de bra alla männsikor.. och passa på att njuta i solen,. ! :)

Tråkigt och jobbigt.

jag förstår inte, riktigt
men man ska inte riktigt förstå allt heller... ha ja lärt mig..
men fan heller...
jaja..
känns som att jag gör en klasskompis jobb.. och jag ligger eftersom fan, varför ska jag vara så snäll och rar och gullig för ? varför ? varför är ja så fruktansvärt snäll? tar emot skit, och hjälper andra och står inte riktigt för  att ja verkligen har super mycket, varför vill jag hjälpa till? förstår inte allt bara trycker på mig...
jag som har kämpar så mycket med arbete med häst, nu får man IG 11 dagar kvar till studenten och jag ligger efter som fan, och kommer aldrig hinna med ett skit...
och nu ska ja dra in fakta till hennes arbete för ja är egentligen färdig med det dära... åh ja orkar bara inte helt sjukt... och killen man gillar som mest, ska dra nu i morgon, för att skjuta och sånt där...
försökt vara glad för honoms skull..men jävlar i mig vad allt är svårt och bara klänger sig fast inom mig, som nå jävla kvistar som stryper mitt hjärta. allt med skolan så mycket ja ligger efter...
söka jobb... och allt är bara fyfyan... och
killen bara sticker..  ;( känns som en evighet.. och allt känns sååå tråkigt..
jag tycker om honom såååå!
ohc jag vet inte riktigt vad ja ska ta mig till....
känner mig konstig känner mig varm och sjuk och tårarna ha smält mig ner försöker plugga med allt gör bara ont, ligger efter som fan med allt., hinnner inte med längre och förstår verkligen ingeting..
men jag vet inte riktigt vad ja ska skriva eller vad ja ska säga. men alla läsare får ha de så bra!!

: ]

Hade ingen aning om vad kärlek var på riktigt tills du kom,
Du är och kommer förbli mitt hjärta,
Du har visat mig en kärlek så stor att den är svår att förstå,
så obeskrivligt kär♥

Kan inte förklara dig på något sätt,
så sjukt underbar du är tycker verkligen om denna person.

har träffat en som verkligen betyder otroligt mycket för mig. !

Emelie lycklig

nu har man testat på en 3hjuling sak, hehe det gick bara bra och allt var under kontrolll. fina otroliga fina sandvägar.. började vilja ha en häst i sävar och dra galopp där efter. vilken dröm.
jag och johanna och henke satt och surr igår och bara tog det chill.. fast henke satt mest vid datorn, lite tråkigt och så där men tja. lite äventyr får man ju vara med om nu med mera ! (=
nu vet ja inte mer va ja ska skriva godnatt sovgott drömsött! (=

Sorrryyyyyyyyyyy

Förlåt att jag inte har skrivit på typ as länge, men haft fullt upp med mig själv. varit och praktiseerat verkligen ute i ingenstanns och tyckt synd om mig att jag hamnade på så fel plats,. trivdes inte, och allt var bara skit där.. alltså han har inte råd med att ha sina hästar men har dom ändå för att han får dem gratis, och han har inte råd för att ströa så man ser golvet rakt igenom, och det kan ju bli liggsår för hästen.. hagen är full med skit, förstår inte varför han inte bara tar traktorn och körbort det.. han stänger inte grinden helt han låter nån vara öppen, ser inte till att hästarna har vatten... det var en dag han var ute och red och jag gick ner och såg att grinden var öppen det översta var stängd två nedersta var öppen och inge vatten hos hästarna.. hans ledarhäst som han skulle rida hade ett sår på ryggen så han kunde inte rida henne, men han rengör inte släpper ut hästen för att hämta en annan för att rida på.. alltså helt sjukt, tja jag är bara glad för att fyra veckor ha gått.. och jag är super glad för att sista veckan fick ja sällskap där, det gjorde lite bättre dagar om ja ska vara helt ärlig.. ;P och sen så tackar ja henrik för allt sällskap han ha gett och hur trevligt jag haft på min fritid med honom, haha sen drog vi en tur runt i skogen.. och det blev en katastrof kan man ju lugnt säga hahah xD han körde fast och vi försökte att få låss honom men ingeting funkade.. haha xD sen drog vi en promenad tillbaka.. och dagen efter spårade det rätt hårt jag försover mig vaknar halvtio flyger upp ur sängen och min praktikvärd tar bilen och kör ut för att dra upp honom..jag hoppar och skuttar av glädje.. :) ! aja ska väl inte klaga allt för mycket på platsen när jag hade lite kuligt på slutet och när henrik var med mig hela tiden :] aaww- <3
Tack för mitt inlägg och till er som läser mina rader... puss och kraam! : )

fuu !

en tjej som hittar på och ljuger om olika saker, är totalt fel.. en sådan fin kille som bara vill en väl. får bara en massa skit är det rätt?`tycker du verkligen det? att du påstod att han misshandlade dig? som egentligen inte var rätt? bara för att du ville söka uppmärksamhet, tycker synd om dig vännen, men seriöst jag inser mer och mer vilken fin och underbar kille de är.. och allt är bara en lögn som du ha sagt till mig, förstår bara inte hur man kan ta i så fruktansvärt om någon som bara vill en väl. och som vill finnas och visa sin kärlek till personen han är tsm med.. nja jag blir fruktansvärt chockad över det jag fick höra. och jag trodde aldrig på vad du sa, det va de ena till de andra.. tycker verkligen synd om dig. ! jag vet inte riktigit vad ja ska säga. men lögner på lögner sviker mig.. så att du står mig inte riktigt nära längre.. och förstår inte varför dra lögner när sanningen kommer fram, sanningen växer ikapp förr eller senare i alla fall. Varför jag drog dom hära orden är lite för att jag förstår inte varför man måste ljuga om olika saker och inte direkt säga sanningen på en gång. och att man måste gå och få ont i magen och tycka synd om människor för en lögn. aja.. tänk på att sanningen förr eller senare visas och då är man körd som person. ! säger bara en sak. Henrik är fin!
Tack för mina meningar. ha en fortsatt bra och trevlig kväll. ; ]

RSS 2.0