30/7

sitter hemma själv.. det regnar ute.. har plockat lite i mitt rum, bytt i sängen.. och nu sitter ja bara här och lyssnar på musik, har inge bättre för mig... finns ingeting, tankarna snurrar om kring, jag Älskar en person så det gör ont, kärleken kan verkligen svida ibland, jag är verkligen i ett stort behov av honom., jag tycker jag får för lite kärlek av honom, ena sekunden så är jag allt, andra sekunden lixom ingeting, jag vet jag är känslig lyssnar mycke på ton arter.. och tittar mycke på hur en person beter sig, och i lördags var de inge kul alls... :/ kände mig inte värd eller omtyckt eller något annat...! jaja ska sluta sitta och depp skriva mig... ! :O 
jag vill bara skriva att jag verkligen älskar henrik stenmark! <3 mitt hjärta dunkar för all kärlek som är för dig, mitt hjärta slår varmt till dig för all kärlek som bara går och ge. jag älskar dig grabben mer än va du någonsin kan ana. är sjukt glad för att de är vi, hoppas du vet det.. men ibland är vi nog lite för olika känns det som! :( och det sätter trubbel i mitt paradis om oss. men glöm inte bort dom 3 orden att jag älskar dig! <3
 

kul...


hahahah ! xD

En elefant och kamel träffas:
- Varför har du brösten på ryggen? undra elefanten.
- Ska du säga som har snoppen i ansiktet!

2012....

jag är så bäst. så underbart bra, hade sjukt trevligt igår, med johanna drack nån cider och träffade dö trevligt folk ute .. och vi gled om kring med min pojkvän henrik, som ja verkligen då Älskar jätte mycket, så hade verkligen super trevligt, och de bästa av allt, är att ja inte är bakis, är sällan det, när jag dricker med måtta när jag bara dricker för att de är gött, och sedan drar man då ut på krogen för att träffa människor, jätte trevligt :) så jag invigde lite nyare krogar igår, super mysigt allt ihopa! :) 
Tack Henrik till att du va min chaffis ! <3 
du var riktigt snäll igår, jag älskar dig.. <3 Tusen tack babybaby. ! <3
 
Tack johannna för väldigt trevligt sällskap, och även vi var bäst på sjunga! ;) ..
man lever bara en gång så man ska passa på och ha så kul som möjligt medans 
man lever.. :) ...
lite flumm bjuder ja på... och johanna bjuder på smiileee! ;)... jag ångrar verkligen inte att ja drog ut igår.
och hade verkligen super super mysigt! :) ... 
 
nä nu blire att dra och lägga sig på soffan ett tag kolla om de går nå på tv, jag har mens... så att det är ju inte det roligaste och det är inte det man vill lixom ha egentligen, ;p haha xD men men jajaj.. tråkigt väder har regnat, och nu bara mulet...! :/ så blir nog en inne dag för mig kanske plocka lite mera i mitt rum.. ;) .. 
 
ja det går framåt med körkortet, det är teorin som är lite knepig men jag kämpar och tänker inte ge upp! :) 
Ha en super bra dag idag, och ta hand om er allihopa, och va rädd om det ni har..
lev dag för dag, skratta och le, och gör det ni själva vill! , följ erat hjärta.. och passa på
att ha kul medans lever! :) Pussochkram..! ;) 

20012-07-29


emelie stor

Från att vara en liten bebis och börja lära sig att gå.. och sedan steget vidare.. 
till dagis och sedan skolan, jag har haft många motgångar men alltid bitit ihop och försökt till 
att vara stark.. perioden som var mycket jobbig var då högstadiet, men nu har man lämnat 
skolan bakom sig, och är nog stor så man har då skrivit in sig i arbetsförmedlingen för 1,5 månad sen
ca. och så nu sitter man och väntar på att tiden ska gå åt, sen ska ja på manpower en jobb coach 
mycket inressant, kanske får då ett jobb snart.. sen blire nog att börja kanske flytta söder ut ^^ eller 
kanske börja studera lite senare^^ nu ska ja ta vila lite från sklan, och börja som småning om att bli vuxen..
många tycker att jag är as mogen / trevlig... för att vara 20 :o dom som inte känner mig blir lixom typ 
chockad, tror knappt att ja är 20.. för att ja är så mogen lixom.. tja det känns kul.. och en gammal
vän som jag har känt tog en cider med henne för ca halvår sedan, och hon sa det, oj va du har mognat på dig.
det var kul och höra, och jag känner mig så mycket gladare.!:) i morgon ska ja slänga ut min tv, som bara står i mitt rum.. och sätta dit typ en byrå eller en hylla av något slag, få se hur de blir.. byta ut lite i mitt rum.. :) 
sen börjar jag fundera på en klippp tid. hehe ;:P börjar bli less på mitt hår som vanligt ;P gaaash.. haha xD
men får se hur mycket pengar det finns över till det efter i morgon! ;) annars lägger ja väl kanske ut nån bild i morgon. men kan inte fatta att ja blir 21 nu i augusti.. alltås galet va tiden går fort..! jaja...
nej nog av mitt babbel radarna här nu... nu ska ja göra mig i ordning för att börja göra mig klar för att sedan dra på manpower! ;) greajt greajt !! ;) 

:'(

Tårarna rinner hopper försvinner, jag är klen..
den ända människan som förstår sig på mig de är cathe.
den enda människan som verkligen älskade mig var cathe. 
jag saknar så det gör ont! : ( 

bu eller bä

jag är den ja är. jag föddes till den människan ja är idag. jag skrattar jag ler jag trallar och stör det er så gå då.
jag visar mina känslor och säger hur ja känner/mår stör ni er på det så lämna mig ifred och gå. 
be mig inte dra åt skogen/helvete gör det själv. blanda inte in mig i skiten gå eran väg.
kalla mig inte ful, förens ni inte har tittat er själv i spegeln, säg inte att ja är dum innan du själv vet hur du fungerar.
jag fick mig inte ett liv för att leva för dig , fick mig ett liv för att leva och upptäcka spännande saker. låt mig få gå min egen väg. 
 
jag 'är den ja är acceptera mig eller GÅ! 
 

minnen sommmar 2012


studenten 2012


kväll

ikväll har det varit en ganska lugn och chill kväll.. cyklar ifrån ersboda, för att cykla och prata lite med mor, cyklar sedan tillbaka till ersboda. för att umgås med henrik.. tja han mår inte så himla bra just nu därför vill ja finnas för honom pga att ja älskar honom, och om jag hade mått dåligt skulle ja vilja att han fanns för mig, så hans förslag är att dra till nydala, äh jag blir lite nojjig på att promenera dit hyfsat långt och jag har inga bra skor för mina fötter. så david undrar om vi vill ha sällskap av han och hans tjej.. tänker oj va trevligt.. lära känna dem bättre och så.. roligare med flera btw. ( min tanke slog mig att ja inte skulle få mysheten ifrån henke. ) men gjorde ett försök men han gjorde lite ditt till datt, sprang och hoppade i vattnet från bryggan han la inte in en blick dit eller något... sen så har han faktiskt lovat mig att vi ska hjälpas åt med lägenheten i veckan få något gjort. ingeting har hänt.. vi har nu tisdag.. eller blir tisdag.. beror på hur man ser det.. tja.. sen så säger han till david att han vill ha en grabb kväll.. tja dom bokar torsdag.. känner mig bara allmänt trött och less, känner att ja erbjuder mig totalt.. men ibland känns det som att ja inte räcker till faktiskt, inte min hjälp ingeting.. hade inte direkt den stora känslan av kärleken av mig ikväll lixom.. ! :/ var lite halv taskig i min mun, men kändes som att ja inte fick någon kärlek av henrik häller direkt ikväll. men har inte direkt fått det när vi träffade krister och jenny häller.. men känner bara det SKITSAMMMA !. och vill han inte vara med mig, och vill han inte ha min hjälp eller så... så lägger ja mig.. kollar igenom lite bilder på hans dator lixom.. alltid roligt finna bilder på sig själv som man knappt vet av att han har tagit eller någon annan;P så kul lixom när man är så snygg och söt. ! hehe ( självförtroende) hehe . men där efter hittar man lixom bilder på "snygga brudar lätt klädda osv. ) Emelie kallar såna för PORR tycker det ser lite porrigt ut, men det är säkert bara jag.. inte direkt roligt och se att en kille har såna bilder.. fine jag är ganska negativ ibland och jag känner mig inte bra som person. ! :S man vet ju som aldrig till varför dom finns på datorn? jaja.. skitsamma... känns som att jag inte riktigt betyder.. gör ja det? när han lovar mig, men kan inte riktigt hålla det? vad ska ja göra? vill han inte så vill ja som inte häller tvinga honom! han mår inte riktigt bra därför känner jag det att ja inte vill lixom prata med honom om detta.. ! :/ men känns ganska sårbarhet.! :/ mamma åker nog till örträsk i morgon. och känner mig allmänt ledsen och klen...! jaja nu har jag dragit ner mina ord, skrivit av mig.. fått lätta på mitt hjärta..! GODNATTSOVGOTTDRÖMSÖTT !

kväll

ikväll har det varit en ganska lugn och chill kväll.. cyklar ifrån ersboda, för att cykla och prata lite med mor, cyklar sedan tillbaka till ersboda. för att umgås med henrik.. tja han mår inte så himla bra just nu därför vill ja finnas för honom pga att ja älskar honom, och om jag hade mått dåligt skulle ja vilja att han fanns för mig, så hans förslag är att dra till nydala, äh jag blir lite nojjig på att promenera dit hyfsat långt och jag har inga bra skor för mina fötter. så david undrar om vi vill ha sällskap av han och hans tjej.. tänker oj va trevligt.. lära känna dem bättre och så.. roligare med flera btw. ( min tanke slog mig att ja inte skulle få mysheten ifrån henke. ) men gjorde ett försök men han gjorde lite ditt till datt, sprang och hoppade i vattnet från bryggan han la inte in en blick dit eller något... sen så har han faktiskt lovat mig att vi ska hjälpas åt med lägenheten i veckan få något gjort. ingeting har hänt.. vi har nu tisdag.. eller blir tisdag.. beror på hur man ser det.. tja.. sen så säger han till david att han vill ha en grabb kväll.. tja dom bokar torsdag.. känner mig bara allmänt trött och less, känner att ja erbjuder mig totalt.. men ibland känns det som att ja inte räcker till faktiskt, inte min hjälp ingeting.. hade inte direkt den stora känslan av kärleken av mig ikväll lixom.. ! :/ var lite halv taskig i min mun, men kändes som att ja inte fick någon kärlek av henrik häller direkt ikväll. men har inte direkt fått det när vi träffade krister och jenny häller.. men känner bara det SKITSAMMMA !. och vill han inte vara med mig, och vill han inte ha min hjälp eller så... så lägger ja mig.. kollar igenom lite bilder på hans dator lixom.. alltid roligt finna bilder på sig själv som man knappt vet av att han har tagit eller någon annan;P så kul lixom när man är så snygg och söt. ! hehe ( självförtroende) hehe . men där efter hittar man lixom bilder på "snygga brudar lätt klädda osv. ) Emelie kallar såna för PORR tycker det ser lite porrigt ut, men det är säkert bara jag.. inte direkt roligt och se att en kille har såna bilder.. fine jag är ganska negativ ibland och jag känner mig inte bra som person. ! :S man vet ju som aldrig till varför dom finns på datorn? jaja.. skitsamma... känns som att jag inte riktigt betyder.. gör ja det? när han lovar mig, men kan inte riktigt hålla det? vad ska ja göra? vill han inte så vill ja som inte häller tvinga honom! han mår inte riktigt bra därför känner jag det att ja inte vill lixom prata med honom om detta.. ! :/ men känns ganska sårbarhet.! :/ mamma åker nog till örträsk i morgon. och känner mig allmänt ledsen och klen...! jaja nu har jag dragit ner mina ord, skrivit av mig.. fått lätta på mitt hjärta..! GODNATTSOVGOTTDRÖMSÖTT !

RSS 2.0